Selamun Aleyküm
4.025 görüntülenme · 45 yanıt
aleyne ve aleykum selam rahmatullahu bereketuhu ve magfıratuhu.
hoşgeldın kardeşim gerçi bedne yenı uye oldum ama hemen ısındım senınde isinacağından emınım.Hem ALLAH yolunda olan bir siteden nasıl soğukluk beklenırkı ;)
hoşgeldın kardeşim gerçi bedne yenı uye oldum ama hemen ısındım senınde isinacağından emınım.Hem ALLAH yolunda olan bir siteden nasıl soğukluk beklenırkı ;)
..:Tuana:.., post: 475326, member: 65510aleyne ve aleykum selam rahmatullahu bereketuhu ve magfıratuhu.
SENDE HOŞGELDİN TUANA KARDEŞİM,DOĞRU ADRESTESİN .A.E.OL.DUA İLE.
ve aleykümselam hoşgeldiniz kardeşim..üyeliğiniz;hayırlı,daim ve faideli olur inşaAllah..Rabbim istifade etmek nasib etsin..Allaha(c.c.)emanet olunuz..
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
<DAMLA>Ben Bu Siteye Yeni üye Oldum Benide Araniza Alirsaniz çoook Sevinirim....:)bu Siteye üye Olduğum Için çok Sevinçliyim....
ve aleyküm selam kardeşim. hoşgeldiniz. Rahman, üyeliğinizi hayırlı ve daim kılsın..sevincinizi de inşallah..
güzel paylaşımlarda buluşmak duasıyla.. selametle kalın.
nigdelive aleyküm selam, hoşgeldiniz..Rabb'im istifade etmek nasip eylesin kardeşim..
Allah'a emanet olun..
HOŞBULDUK KARDEŞİM BEN SİZİN YAZDIKLARINI OKUDUM ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAZMIŞŞINIZ ELLERİNE SAGLIK BİDE BİŞEY SORCAM BUNLARI KOPYALAYA BİLİRMİYİM HAKKINIZI HELAL EDİN KARDEŞİM
SİZDE ALLAH!A EMANET OLUN...
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
hoş geldiniz kardeşim...üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun..faydalı güzel ve yararlı paylaşımlarınızı bekliyoruz selam ve dua ile kalın selametle...
RECEB-I KAMERve aleykümselam hoşgeldiniz kardeşim..üyeliğiniz;hayırlı,daim ve faideli olur inşaAllah..Rabbim istifade etmek nasib etsin..Allaha(c.c.)emanet olunuz..
HOŞBULDUK KARDEŞİM İNŞALLAH KARDEŞİM SİZDE ALLAH'A EMANET OLUN
aliye_aliyeve aleyküm selam kardeşim. hoşgeldiniz. Rahman, üyeliğinizi hayırlı ve daim kılsın..sevincinizi de inşallah..
HOŞBULDUK KARDEŞİM İNŞALLAH HEP BİRLİKTE KARDEŞİM SİZDE ALLA'A EMANET OLUN...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/22646-selamun-aleykum · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.