dürüstlük testi
9.121 görüntülenme · 44 yanıt
Hayırlı günler..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
YANİ O ANDA İLK ÖLÜM GELİR HERHALDE AKLIMA ANUN İÇİN ALLAH'I DÜŞÜNÜRÜM VE YAPTIKLARIM AKLIMA GELİR HERHALDE .AMA bushu KURTARABİLECEK DAHİ OLSAM KURTARMAM.........
seyyidetün_nisaYANİ O ANDA İLK ÖLÜM GELİR HERHALDE AKLIMA ANUN İÇİN ALLAH'I DÜŞÜNÜRÜM VE YAPTIKLARIM AKLIMA GELİR HERHALDE .AMA bushu KURTARABİLECEK DAHİ OLSAM KURTARMAM.........
s.a çok sağol değerli yorumun için eğer kurtarılması gerekli olsaydı firavunuda allah kurtarırdı.gerçi firavun bushun yanında bir hiç kötülükte kaç milyon kişinin ölümüne sebep oldu allah bilir...neyse selametle kalınız..

xkurtxkurtarmam ve renkli bastırırım tabi yaşarsam ve fotoğraf makinasını bula bilirsem :)
orasıda doğruya:K:D

o george bush u kurtarmaya calısırdım...
insanLık ögrensin...
sonra george bushLa diger insanLarı kurtarmaya caLısırdım(george bush kabul etmese bile kendim yardım ederdim...
Pulitzer ödülü bana dua edebilecekmi???
insanLık ögrensin...
sonra george bushLa diger insanLarı kurtarmaya caLısırdım(george bush kabul etmese bile kendim yardım ederdim...
MeDiNe__eLifo george bush u kurtarmaya calısırdım...
insanLık ögrensin...
ayy inanmıyorum sana:D:D:K

bende başka bi soru bekliyodum ama ben resmini çekmeye bile tenezzül etmezdim sonsuza kadar yok olurduuuuuu
neslihantozanbende başka bi soru bekliyodum ama ben resmini çekmeye bile tenezzül etmezdim sonsuza kadar yok olurduuuuuu
s.a evet başta bende öle sanıyordum sonunu okuyunca şaşırıyor insan.:)

hafizkizbenim orada ne işim var kendi canımı kurtarmaya çalışırım:K
:a01::a01::a01:
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Ben fotograftan ziyade onu kurturarirdim aslinda bekledigim soru buydu ama..
Sonucta can candir ama bir müslüman tarafindan kurtulmasini ibreti aleme göstermek ve onu borclu hissettirmek icin ayni zamanda da Renkli fotografini cekerdim ..
Sonucta can candir ama bir müslüman tarafindan kurtulmasini ibreti aleme göstermek ve onu borclu hissettirmek icin ayni zamanda da Renkli fotografini cekerdim ..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/22611-durustluk-testi · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.