dürüstlük testi

9.112 görüntülenme · 44 yanıt

Paylaş:
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

Bu test, ahlaki değerlerinizin ne kadar kuvvetli olduğunu ölçmek için hazırlanmıştır. testi etkili kılmak için aşağıya doğru mümkün olduğunca yavaş gidin. dürüst cevap verirseniz, kendi ahlaki değerlerinizi ve insanlığınızı ölçmüş olacaksınız. test sadece tek sorudan ibaret ama, bu soru hayati bir soru.

hadi bakalım başlıyoruz...

Florida'dasınız...

daha açık olmak gerekirse, Miami'de...

her taraf sular altında, korkunç bir sel baskını olmuş...

sudan başka birşey görünmüyor neredeyse...

siz de Ny Times'da çalışan bir gazetecisiniz...

ve bu korkunç afetin tam ortasındasınız...

durum neredeyse umutsuz...

ve siz de iyi fotoğraflar çekmeye uğraşıyorsunuz...

çevrenizde insanlar, evler suların içinde kaybolup gidiyor...

doğa amansızca saldırıyor...

ve herşeyi yıkıp yok ediyor...

birdenbire kamyonet kullanan bir adam görüyorsunuz.....

çamurlara gömülmeden, sulara kapılmadan ilerleyebilmek için canla başla mücadele ediyor...

yaklaşıyorsunuz...

bu adam önemli birisi gibi görünüyor...

birdenbire tanıyorsunuz onu, bu adam George W. Bush!

aynı anda da suların onu yutmak üzere olduğunu farkediyorsunuz... sonsuza dek...

iki seçeneğiniz var: onun hayatını kurtarabilirsiniz ya da size kesinlikle Pulitzer ödülü kazandıracak bir fotoğraf çekebilirsiniz...

dünyadaki en etkin adamlardan birisinin ölümünün fotoğrafı...

ve işte sorunuz( dürüst olun):

fotoğrafları renkli mi bastırırsınız yoksa siyah beyaz mı?
eminn_

eminn_

Kıdemli Üye · 380 mesaj

ibret almak için renkli bastırırdım ben şahsen ki özellikle ırak ve filistin böyle bi fotoğrafı gördüklerine çok sevinirler...
kbraa

kbraa

Aktif Üye · 61 mesaj

ben başka bir soru beklıyodum ama........neyse renklı bastırırdım daha orjınal olurdu ..
Nevin_1982

Nevin_1982

eminn_ibret almak için renkli bastırırdım ben şahsen ki özellikle ırak ve filistin böyle bi fotoğrafı gördüklerine çok sevinirler...

sa sağolun aeolun
Nevin_1982

Nevin_1982

kbraa, post: 474957, member: 25977ben başka bir soru beklıyodum ama........neyse renklı bastırırdım daha orjınal olurdu ..

evet bende ilk okuduğumda öle zannetmişim:Dfarklı bişey yani
aeolun
..:Tuana:..

..:Tuana:..

Üye · 24 mesaj

ben o sırada muhtemelen can pazarliğinda olan diğer ınsanları kurtarmaya calısıyor olduğum için herhalde george bushun fotografını cekmeye zaman bulamazdım.
Nevin_1982

Nevin_1982

tuana seninkide mantıklı sağol kardeşim yorumun için aeolun vesselam
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

Ben Onun Hayatini Kurtarirdim.......insanlik öğrensin , Hayatini Bir Türke Borçlu Olsun Diye.....
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

ben bütün dünyaya ibret olsun diye RENKLİ fotoğraflarını bastırırdım ÖLÜM Çok yakınımızda herkesin bunu anlaması lazım kimse ölümsüz değildir ve yaptıkları dünyada kalır onun gibi insanlara SAvaş yanlılarına İbret olsun diyee RENKLİ RENKLİ YAPARDIM :)

BRC

BRC

Kıdemli Üye · 236 mesaj

nolur nolmaz ben önce kendi canımı sağlama almaya bakardım.. dürüst olun dediniz..
Nevin_1982

Nevin_1982

BRCnolur nolmaz ben önce kendi canımı sağlama almaya bakardım.. dürüst olun dediniz..

evet sende haklısın sağol yorumun için arkadaşım aeol
Nevin_1982

Nevin_1982

gecekondu, post: 475390, member: 6779ben bütün dünyaya ibret olsun diye RENKLİ fotoğraflarını bastırırdım ÖLÜM Çok yakınımızda herkesin bunu anlaması lazım kimse ölümsüz değildir ve yaptıkları dünyada kalır onun gibi insanlara SAvaş yanlılarına İbret olsun diyee RENKLİ RENKLİ YAPARDIM :)

:=)tamam sağol güzeldi kardeşim
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

renkli yada ziyah beyaz ben farkı yada manayı idrak edemedim...

yardım mı edersiniz? yada boğulmasını mı seyredersiniz gibi bir soru olmalıydı sanki...

tam olarak anlayamadım.......selam ve dua ile kalın selametle...

yinede cevap yazayım mümkünse hiç bir şekilde çekmezdim...
monece

monece

Kıdemli Üye · 196 mesaj

Dürüst Ol Dediniz Renkli Bastirirdim Dünyanin Dört Bir Yanina Dağitirdim
Nevin_1982

Nevin_1982

keltepe, post: 475381, member: 6779Ben Onun Hayatini Kurtarirdim.......insanlik öğrensin , Hayatini Bir Türke Borçlu Olsun Diye.....

buda olabilir belki insafa gelirdi:)meymenetsiz
Nevin_1982

Nevin_1982

KAAN ERDEMrenkli yada ziyah beyaz ben farkı yada manayı idrak edemedim...

yardım mı edersiniz? yada boğulmasını mı seyredersiniz gibi bir soru olmalıydı sanki...

tam olarak anlayamadım.......selam ve dua ile kalın selametle...

yinede cevap yazayım mümkünse hiç bir şekilde çekmezdim...

orda bi espiri var iyi okursanız eğer.....orda bush boğuluyorya sizde onun ölmesini istiyorsunuz sevininmeniz gerek işte espiri olsun diyede nasıl resim çekmek isterdiniz diyor anlatabildim umarım....
Nevin_1982

Nevin_1982

monece, post: 475922, member: 16139Dürüst Ol Dediniz Renkli Bastirirdim Dünyanin Dört Bir Yanina Dağitirdim

evet ya kesin ödülde alırdın:)
seyasla

seyasla

Kıdemli Üye · 223 mesaj

s.a.
yok öyle bir ortamda olmam hiç inşallah yoksa bu fotoğraf çekilir mi? ve bir gazeteci de olsa insan mekanizması o durumda ne kadar kendinde olur da işine verir kendini denize düşen yılana sarılırya sanırım kendini toplamak için olumlu birşey yapar el uzatırdım o an iyi kötü düşünmek mümkün olmaz sanki
bu testte foto çekmek şartsa siyah beyaz basılı olsun
Nevin_1982

Nevin_1982

As Işin Espirisi Siyah Beyaz Yada Renkli Foto çekmek Değil.bushun Nasil Olduğu Herkesçe Malum.ona Yardim Edip Yada Etmemek Mesele...

Aeolun
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün aleyküm
:K yy çok güldüm ben başka bişey bekliyordum yardım falan edermiyiz gibi ama :K ayy hala gülüyorum renkli çekerdim :B
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.