Demek Bin Tane şüphesi Varmiş

4.850 görüntülenme · 44 yanıt

Paylaş:
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

mavicikAmin.. Rabbim Bizede Nasip Etsin Inşallah.emeğine Yüreğine Sağlik Allah Razi Olsun..

selamun alyküm Rabbimiz razı olsun inşaallah hayırlı akşamlar Rabbimize emanet olun inşaallah...
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

-Tuğba-, post: 474165, member: 23787
Meşhur alimlerden birisi bir beldeyeuğramıştı.Yanında birçok talebe ve halk olduğu halde bir ihtiyar ninenin yanından geçtiler.İhtiyar nine kalabalığı görünce, oradaki birisine,
''Bu kimdir bu kalabalık nedir?'' diye sordu.Alimin talebelerinden birisi bunu duydu ve yaşlı nineye,
''Onu tanımıyor musun?O, Allah Teala'nın varlığı hakkında binbir tane delil ortaya koymuş bir alimdir'' diye cevap verdi.Nine gülerek,
'' Eğer onun Allah'ın varlığına bin bir tane şüphesi olmasaydı,bin bir tane delile ihtiyacı olmazdı.Ben yüce Allah'a delilsiz inanıyorum'' dedi.Bu söz alime ulaşta, çok hoşuna gitti, ellerini açıp,
''Allahım senden şu ihtiyar kadının imanı gibi bir iman ve kalp safiyeti istiyorum'' diye dua etti.Sonra etrafındakilere dönerek
''Benim gibi dininizi araştırın, ama bu nine gibi de saf bir gönülle iman edin.'' tavsiyesinde bulundu.
bk Edib el-Keylani,Şerhu Cevhereti't-tevhid

SELAMUN ALEYKÜM ABLACIM..
çok güzel anlamlı bir paylaşımdı.
rabbim razı olsun..
hayırlı akşamlar..
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

Meşhur alimlerden birisi bir beldeyeuğramıştı.Yanında birçok talebe ve halk olduğu halde bir ihtiyar ninenin yanından geçtiler.İhtiyar nine kalabalığı görünce, oradaki birisine,

''Bu kimdir bu kalabalık nedir?'' diye sordu.Alimin talebelerinden birisi bunu duydu ve yaşlı nineye,
''Onu tanımıyor musun?O, Allah Teala'nın varlığı hakkında binbir tane delil ortaya koymuş bir alimdir'' diye cevap verdi.Nine gülerek,
'' Eğer onun Allah'ın varlığına bin bir tane şüphesi olmasaydı,bin bir tane delile ihtiyacı olmazdı.Ben yüce Allah'a delilsiz inanıyorum'' dedi.Bu söz alime ulaşta, çok hoşuna gitti, ellerini açıp,
''Allahım senden şu ihtiyar kadının imanı gibi bir iman ve kalp safiyeti istiyorum'' diye dua etti.Sonra etrafındakilere dönerek
''Benim gibi dininizi araştırın, ama bu nine gibi de saf bir gönülle iman edin.'' tavsiyesinde bulundu.

ALLAH razı olsun kardeşim...evet mükemmel bir cevap...Amin Amin...ALLAHım imanımızı kuvvetlendir...YA RAB...selametle kalınız...ALLAHa emanet olunuz...
yurtlu

yurtlu

Mübarek Üye · 736 mesaj

selamün alyküm kardeşim
çok güzel bir paylaşımdı ALLAH ım herkese nasip etsin inşallah
rabbime emanet olun
selam ve dua ile
hayırlı geceler...
TEVEKKÜL SAHİBİNİN YARDIMCISI HAK OLUR
YARDIMCISI HAK OLAN NASIL OLSA KURTULUR
zeynep1975

zeynep1975

Yeni Üye · 8 mesaj

Allah Rizasi Icin Benide Ekleyin Dualariniza
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

keltepe
SELAMUN ALEYKÜM ABLACIM..
çok güzel anlamlı bir paylaşımdı.
rabbim razı olsun..
hayırlı akşamlar..

ve aleykümselam ablam Rabbimiz razı olsun inşaallah hayırlı cumalar...
Arzu_76

Arzu_76

Yeni Üye · 0 mesaj

selamün aleyküm

Tuğba kardeşim yine her zaman ki gibi birbirinden güzel konular bulup bizle paylaşıyorsun.

Rabbim razı olsun.
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Im_muslim, post: 592782, member: 45486ALLAH razı olsun kardeşim...evet mükemmel bir cevap...Amin Amin...ALLAHım imanımızı kuvvetlendir...YA RAB...selametle kalınız...ALLAHa emanet olunuz...

selamun aleyküm ...
amin inşaallah..
selam ve dua ile Rabbimize emanetsin inşaallah
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

yurtluselamün alyküm kardeşim
çok güzel bir paylaşımdı ALLAH ım herkese nasip etsin inşallah
rabbime emanet olun
selam ve dua ile
hayırlı geceler...

ve aleyküm selam ...amin inşaallah...
selam ve dua ile Rabbimize emanetsiniz inşaallah...
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

zeynep1975Allah Rizasi Icin Benide Ekleyin Dualariniza

selamun aleyküm inşaallah hayırlı akşamlar
hüzünlüköprü

hüzünlüköprü

Kıdemli Üye · 342 mesaj

selamüaleyküm kardeşim ALLAH razı olsun çok güzel bir paylaşım a.e.o. s.a. kardeşim
Yalnızlık

Yalnızlık

Üye · 41 mesaj

hüzünlüköprüselamüaleyküm kardeşim ALLAH razı olsun çok güzel bir paylaşım a.e.o. s.a. kardeşim

aleyküm selam kardeşim.Allhah'ın selameti üzerinizde olsun...DUALarla kalın.....
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Arzu_76selamün aleyküm

Tuğba kardeşim yine her zaman ki gibi birbirinden güzel konular bulup bizle paylaşıyorsun.

Rabbim razı olsun.

ve aleyküm selam...Rabbimiz razı olsun ablacım selametle...
Rabbimize emnaet ol inşaallah...
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

selamün aleyküm eline saglık tugbacım
ya nerde o irfan sahipleri rabbim onların ahlakları ,onların inançları ,onların ilinleri ve onların yürekleri gibi yürekler versin bizlere
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

hüzünlüköprüselamüaleyküm kardeşim ALLAH razı olsun çok güzel bir paylaşım a.e.o. s.a. kardeşim

ve aleykümselam Rabbimiz razı olsun selam ve duaile kalın inşaallah..:H
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

selamun aleyküm kardeşim Allah razı olsun emeğine sağlık çok güzel paylaşımdı .. Rabbim kendisine şüphesiz , delilsiz Kalben bağlanmayı inanmayı nasip etsin cümlemize inşallah ..
Allaha emanet olasın selam ve dua ile...

T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

güzel bir paylaşım allah razı olsun
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

efzairemselamün aleyküm eline saglık tugbacım
ya nerde o irfan sahipleri rabbim onların ahlakları ,onların inançları ,onların ilinleri ve onların yürekleri gibi yürekler versin bizlere

ve aleykümselam kardeşim Rabbimiz razı olsun amin inşaallah...
hayırlı akşamalr..
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

hüzünlüköprüselamüaleyküm kardeşim allah razı olsun çok güzel bir paylaşım a.e.o. S.a. Kardeşim

ve aleykümselam kardeşim inşaallah..
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

gecekondu
selamun aleyküm kardeşim allah razı olsun emeğine sağlık çok güzel paylaşımdı .. Rabbim kendisine şüphesiz , delilsiz kalben bağlanmayı inanmayı nasip etsin cümlemize inşallah ..

allaha emanet olasın selam ve dua ile...

ve aleykümselam :) amin inşaallah rabbimize emanet ol kardeşim...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.