slmmm
1.626 görüntülenme · 18 yanıt
Bir Rica
Bir Rica
selamün aleyküm cevdet kardeşim allah razı olsun. bana bir konuda yardım edebilir misin. öncelikle bu formun kullanılması konusunda bilgilerini bana aktarırsan çok sevinirim. Böylelikle sizlerle daha doğru bir şekilde diyalog kurabiliriz. yardımlarınnız için şimdiden çok teşekkür ederim. Allaha emanet olun. SELAM VE DUA İLE.
Bir Rica
selamün aleyküm cevdet kardeşim allah razı olsun. bana bir konuda yardım edebilir misin. öncelikle bu formun kullanılması konusunda bilgilerini bana aktarırsan çok sevinirim. Böylelikle sizlerle daha doğru bir şekilde diyalog kurabiliriz. yardımlarınnız için şimdiden çok teşekkür ederim. Allaha emanet olun. SELAM VE DUA İLE.
Bende YeniYİM Cok Geckalmisim Bu Siteyi Bulduma Cok şükrediyorum.. Islam Kardeşlerimle Beraber Olduğuma İnaniyorum...Allah Hepinizden Razi Olsun...
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
ve aleyküm selam kübra kardeşim :) aramıza hoşgeldiniz. sefalar getirdiniz. üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşallah..Rahman, istifadelenmenizi nasip eylesin.. güzel paylaşımlarda buluşmak duasıyla. selametle kalın B)
kbraaselamün aleyküm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım önce formu inceledim paylaşımlar çok güzel ve eğitici bende sizlerle paylaşmaya geldim:)
Ve Aleyküm Selam,hoşgeldiniz,üyeliğiniz hayırlı olsun.
Selam ve dua ile A.E.O.
salih_ Bende YeniYİM Cok Geckalmisim Bu Siteyi Bulduma Cok şükrediyorum.. Islam Kardeşlerimle Beraber Olduğuma İnaniyorum...Allah Hepinizden Razi Olsun...
yaşıyorsan,hiç bir şey için geç deyil,DOĞRU ADRESTESİN...ALLAHA EMANET OL.DUA İLE.
aleyküm selam kardeşim ecmain olsun inşALLAH.
hoşgeldin sefalar getirdin sitemize üyeliğin hayırlı olsun ve daim olur inşALLAH
selametle
hoşgeldin sefalar getirdin sitemize üyeliğin hayırlı olsun ve daim olur inşALLAH
selametle
SELAMÜN ALEYKÜM ben forum açmak istiyorum ama açmayı bilmiyorum bilen kardeşimiz varsa anlatabilirmi acaba?
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/22434-slmmm · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kim nereli? Tanışma Köşesi 1.272 cevap
- ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? Tanışma Köşesi 1.176 cevap
- Sizleri Taniyabilirmiyim Tanışma Köşesi 597 cevap
- Hangi şehirde yaşıyoruz Tanışma Köşesi 420 cevap
- BU SİTEYLE NASIL TANIŞTIK.. Tanışma Köşesi 385 cevap
- YARDIM - Resim Yükleme Tanışma Köşesi 319 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.