Acil Dua
2.408 görüntülenme · 36 yanıt
selamun aleykum, guzel kardesim rabbim yar ve yardimciniz olsun, insallah yegenin tekrar sagligina kavusur, dualarimiz sizinle allah'im sifa ver yavrumuza... AMIN
ESSELAMUN ALEYKUM
EN KISA ZAMANDA ESKİ SAĞLIĞINA YENİDEN KAVUŞMASINA CANI GÖNÜLDEN DUACIYIM ŞAFİ ADIYLA RABBİM ACİL ŞİFASINI VERSİN İNŞAALLAH
RABBİM NERDE HASTA KARDEŞLERİMİZ VARSA HASTANELERDE YATAN BÜTÜN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMEDE ACİL ŞİFALAR VERSİN
SELAM DUA MUHABBETLE
EN KISA ZAMANDA ESKİ SAĞLIĞINA YENİDEN KAVUŞMASINA CANI GÖNÜLDEN DUACIYIM ŞAFİ ADIYLA RABBİM ACİL ŞİFASINI VERSİN İNŞAALLAH
RABBİM NERDE HASTA KARDEŞLERİMİZ VARSA HASTANELERDE YATAN BÜTÜN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMEDE ACİL ŞİFALAR VERSİN
SELAM DUA MUHABBETLE
S.A. KARDEŞLERİM BENİ VE AİLEMİ ZOR GÜNLERİMİZDE YALNIZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİN ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN YEĞENİMDE ŞÜPHELENİLEN HASTALIK ALLAH'A HAMD OLSUN ÇIKMADI BİR SAAT ÖNCE TABURCU OLDU BEN VE YEĞENİM MEHMET SİZE TEŞEKKÜR EDERİZ ALLAH CÜMLENİZDEN RAZI OLSUN HEPİNİZE KÜÇÜK BİR HEDİYEM VAR LÜTFEN KABUL EDİN HAKKINIZI HELAL EDİN A.E.O....:B
Arzu_76
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Allahım kimseyi darda bırakma bu küçük yavrumuza şafi isminle şifalar ver aminnn
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
şimdi gördüm yazdım ama Rabbim şifasını vermiş inş birdaha yaşatmasın büyük geçmiş olsun selametle
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
S.A. Dün yeğeniniz için dua ederken Rabbimize,bugünde O'na hamd ediyoruz,
Şifa İhsan ettiği Lütfettiği için.
ELHAMDÜLİLLAHİRABBİLALEMİN.
Şükür'den cümlemizi aciz bırakma,YA ALLAH, YA ŞAFİİ
Selam ve dua ile A.E.O.
Selam ve dua ile A.E.O.
talipamcaS.A. Dün yeğeniniz için dua ederken Rabbimize,bugünde O'na hamd ediyoruz,
Selam ve dua ile A.E.O.
A.S. ELHAMDÜLİLLAHİ RABBİL ALEMİN. ALLAH RAZI OLSUN:H
firdes:evetRABBİM İNŞALLAH EŞ_ŞAFİ İSMİYLE ŞİFA VERSİN..CERRAHPAŞA GİBİ HASTANEDEN İNŞALLAH SAĞ SAĞLİM ÇIKIP,ANNE VE BABASINA SARILIP,KOŞUP,HAYIRLI Bİ EVLAT OLDUĞU GÜNLERİ GÖRÜRSÜNÜZ İNŞALLAH..
selam ve dualarımla..
iyi haberleri geldi MEHMEDİN..Negüzel..Bi de güller gelmiş hediye bizlere..inşalah en güzel hediye MEHMEDİN BÜYÜDÜĞÜNDE HAYIRLI Bİ EVLAT OLMASI OLACAK İNŞALLAH..
selam ve dualarımla.
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/22255-acil-dua · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- acil acil acil yardımmmm Allah rızası için herkes baksın İslami Bilgi ve Kaynaklar 3 cevap
- acil soru acil cevap??? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
- acil çok acil Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 11 cevap
- CAN kardeşim için ACİL Dua İstiyorum ! Dua Bölümü 28 cevap
- acil,lütfen arkadaşlar soruma cevap arıyorum! Dini sohbet 9 cevap
- çokkk acil yardım lütfen Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.