Solyanim Cok Aciyor
4.123 görüntülenme · 58 yanıt
selamun aleykum cevdet abi ben çok dinledim ama dinlemeyeli çok zaman olmuş ellerine yüreğine saglık cevdet abi rabbim senden razı olsun
amin inşallah rabbim sol yanımızı acıtmaz biz ama ümmet olarak sol yanımız agrıyor gül sultanımın annesiz geçirdiği yıllar için agrıyor sol yanım :A:A sagol cevdet abicim
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile
amin inşallah rabbim sol yanımızı acıtmaz biz ama ümmet olarak sol yanımız agrıyor gül sultanımın annesiz geçirdiği yıllar için agrıyor sol yanım :A:A sagol cevdet abicim
selam ve dua ile
<DAMLA>selamun aleykum cevdet abi ben çok dinledim ama dinlemeyeli çok zaman olmuş ellerine yüreğine saglık cevdet abi rabbim senden razı olsun
selam ve dua ile
VE ALEYKÜM SELAM BENDE ARASIRA DİNLERİM AMİN AMİN KARDEŞİM RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN :gulegule
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

selamün aleyküm abim.
.........................................:gulegule:A:A:gulegule..............selametle.
.........................................:gulegule:A:A:gulegule..............selametle.
fuzgunm, post: 541099, member: 68760sende rüyama gel beni öp anne:(:A........ malesef is isten gecince anliyoruz annemisin degerini:A:A
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ANNE ÖZLEMİNİ CEKEN HERKESİN SOL YANI HEP ACIR RABBİME EMANET OLUN

Tekrar sol yanimiz komple acidi.Hatirlatman iyi oldu.Analarimizin kiymeti daha iyi bilmek adina Allah razi olsun.Selam ve dua ile...
Selamün Aleyküm...bu şiiri Minicik Bir çocuktan Dinledim Ilk Kez Hemde Annesi ölmüş Bir çocuktan...öyle Bir Okuyuşu Vardi Ki..sanki Onun Için Yazilmişti Bu şiir.allah Annelerimize Babalrimiza Hayirli Uzun ömürler Versin Inşallah...:A:A
ÂNI YAŞA...
pakizebölükbasTekrar sol yanimiz komple acidi.Hatirlatman iyi oldu.Analarimizin kiymeti daha iyi bilmek adina Allah razi olsun.Selam ve dua ile...
selamün aleyküm kardeşim allah kimsenin sol yanını acıtmasın rabbime emanet olun

Selamunaleykum cevdet abi nasılsın iyisindir inşallah abi ben yalnız konuyu göremedim okuyamadım yani a.e.ol
erciyes1984Selamunaleykum cevdet abi nasılsın iyisindir inşallah abi ben yalnız konuyu göremedim okuyamadım yani a.e.ol
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM HANGİ KONU NEREYİ OKUYAMADINIZ ANLAMADIM SİZDE RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM HER CANLININ BAZEN SOL YANI AĞRIR BU BAZEN BİR AYRILIKTIR BAZEN BİR AŞKTIR BAZEN BİR SEVDİĞİNİ KAYBETMEKTİR VS AMA HEP SOL YAN ACIR RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN :A

mustafa11, post: 569193, member: 69435S.A.kardeşim emeğine sağlık allah senden razı olsun selametle......aeo......
A.S. KARDEŞİM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE :gulegule

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21821-solyanim-cok-aciyor · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.