KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

4.121 görüntülenme · 58 yanıt

zerdali, post: 465867, member: 25977:A:A:AS.A.kardeşim emeğine sağlık bu şiiri her duyduğumda gözyaşlarımı tutamıyorum.annelerimiz hayatta iken onların kıymetini bilelim onların hayır dualarını alalım İNŞ. A.E.O.:A

hatice kübraben ilk defa dinledim:A gerçekten çok güzel emeğine sağlık allah yar ve yardımcın olsun kardeşim.dua ile....

berra34canım annem nerdesin..seni okadar çok özledim kı!annem benımde sol yanım acıyor,sensizliği yaşattın bana.senı yanımdayken özleyen ben şimdi ne edeyım..
gönlümde hüzün bulutları var gene..anne annem!ahh annem. hepiniz allaha emanet olunuz.muhabbetle

Huseyin961selamın aleyküm Allah Razı Olsun Ağlattın hem beni hem annemi ama şiir cok güzel emeğine sağlık

konakRabbim sizden razı olsun kardeşim. Hergün dinlediğim bir şiir ve gerçekten yaşamda kaybedilmeden değerlere değerleri verilmiyor. Selam ve dua ile...

baba431sanırım Bedirhan Gökçenin şiiri ama burda o söylemiyo heralde gerçekten güzel ,paylaşım için sağol ALLAH razı olsun.

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21821-solyanim-cok-aciyor · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.