~~Lalenin Sırrı~~
7.160 görüntülenme · 32 yanıt
zynp_rukiyeEy Gönül! Cânına üflenen nefhayla yan da kavrul! Amma lâle gibi ol ki, hâlinden sadece "yâr" haberdâr olsun. Öyle ki, Efendimiz -sallallâhu aleyhi ve sellem- ümmeti için gönlü dâim hüzne gark olurken dahî, yüzü her lahzâ beşûş (mütebessim) idi…
selamün aleyküm canım kardeşim.. çok özel bir anlatım ve güzelliklerle dolu bir paylaşım olmuş..Rabbimiz razı olsun, sevabınıza yazsın inşallah.. okurken büyük keyif aldım..Rahman'a (c.c) kulluk yolunda olan bizler, ''lale'' gibi, Efendimiz(s.a.v)'e layık ümmet olma yolunda da ''gül'' gibi kullardan oluruz inşallah..onların aşkıyla hayatı anlam kazananlardan olmak duasıyla..emeğinize sağlık kardeşim..bu lalerden de benden Rahman'a emanetsiniz. selam ve dualarımla..
Aleyküm selam canım kardeşim güzel yorumunuz için Rahman razı olsun beyenmenize sevindim laleleriniz kabulumdur ;)teşekkür ederim bu lalede benden olsun inşaallah selam ve dua ile..
Aliye kardeşim alıntı yaparak olmadı hakkını helal et sorunu anlayamadım Allah a emanet olun...B)
leyla&mecnun" Ey Gönül! Cânına üflenen nefhayla yan da kavrul! Amma lâle gibi ol ki, hâlinden sadece "yâr" haberdâr olsun. "
Çok güzel bir paylaşım..muhteşem..emeğinize sağlık..
Selam ve duayla...
Allah razı olsun kardeşim Rabbim sizi bu güzelliklere mazhar eylesin inşaallah selam ve dua ile...
ATA_11, post: 478692, member: 65859SELAM KARDEŞİM.LALEDE Kİ BU GİZEMLİ SIRLARI BİLMİYORDUM.NE GÜZELMİŞ HARİKA.SAĞOLASIN.
Aleyküm selam kardeşim.Evet laledeki bu gizemi bende bilmiyordum okuyunca çok hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim.Beyenmiş olmanıza sevindim.Sizde sağolun kardeşim selametle kalınız inşaallah.

Ey Gönül! Cânına üflenen nefhayla yan da kavrul! Amma lâle gibi ol ki, hâlinden sadece "yâr" haberdâr olsun. Öyle ki, Efendimiz -sallallâhu aleyhi ve sellem- ümmeti için gönlü dâim hüzne gark olurken dahî, yüzü her lahzâ beşûş (mütebessim) idi…
dolunayhilalEy Gönül! Cânına üflenen nefhayla yan da kavrul! Amma lâle gibi ol ki, hâlinden sadece "yâr" haberdâr olsun. Öyle ki, Efendimiz -sallallâhu aleyhi ve sellem- ümmeti için gönlü dâim hüzne gark olurken dahî, yüzü her lahzâ beşûş (mütebessim) idi…
Allah razı olsun kardeşim.Söz çok güzeldi.selametle kalınız inşaallah.

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21771-lalenin-sirri · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Pembe lalenin görevi Kendi Şiirleriniz 36 cevap
- Bir Lalenin Anlattıkları Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
- sırrı çözülmemiş kapı,zirve duası Esmâül Hüsnâ 10 cevap
- Balığın kafasından çıkan taşın sırrı! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- peygamber efendimizin 6 ( altı ) sırrı Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 6 cevap
- Evlilikte Mutluluğun Sırrı.. Nasihatler 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.