~~Lalenin Sırrı~~

7.160 görüntülenme · 32 yanıt

Paylaş:
~Elçi~

~Elçi~

Mübarek Üye · 2.893 mesaj

baltefsiri, post: 471319, member: 50317AMİN İNŞALLAH..... YÜCE RABBİM SİZDEN DE RAZI OLSUN. ES-SELAMÜ-ALEYKÜM....

Ecmain olsun kardeşim...Aleyküm selam...B)
ATA_11

ATA_11

Mübarek Üye · 534 mesaj

SELAM KARDEŞİM.LALEDE Kİ BU GİZEMLİ SIRLARI BİLMİYORDUM.NE GÜZELMİŞ HARİKA.SAĞOLASIN.
~Elçi~

~Elçi~

eminn_Allah razı olsun güzel olmuş...

Ecmain olsun kardeşim teşekkür ederim selam ve dua ile...

~Elçi~

~Elçi~

acizane_kulAllah razı olsun ne kadar da güzel.

Yazıpda Lale eklemeden olmaz efendim buraya şimdi

Rabbim sizdende razı olsun kardeşim beyenmenize sevindim teşekkür ederim bu lalede benden olsun selam ve dua ile...

~Elçi~

~Elçi~

B)........
~Elçi~

~Elçi~

zynp_rukiye
Ey Gönül! Cânına üflenen nefhayla yan da kavrul! Amma lâle gibi ol ki, hâlinden sadece "yâr" haberdâr olsun. Öyle ki, Efendimiz -sallallâhu aleyhi ve sellem- ümmeti için gönlü dâim hüzne gark olurken dahî, yüzü her lahzâ beşûş (mütebessim) idi…

selamün aleyküm canım kardeşim.. çok özel bir anlatım ve güzelliklerle dolu bir paylaşım olmuş..Rabbimiz razı olsun, sevabınıza yazsın inşallah.. okurken büyük keyif aldım..Rahman'a (c.c) kulluk yolunda olan bizler, ''lale'' gibi, Efendimiz(s.a.v)'e layık ümmet olma yolunda da ''gül'' gibi kullardan oluruz inşallah..onların aşkıyla hayatı anlam kazananlardan olmak duasıyla..emeğinize sağlık kardeşim..bu lalerden de benden Rahman'a emanetsiniz. selam ve dualarımla..

Aleyküm selam canım kardeşim güzel yorumunuz için Rahman razı olsun beyenmenize sevindim laleleriniz kabulumdur ;)teşekkür ederim bu lalede benden olsun inşaallah selam ve dua ile..

Aliye kardeşim alıntı yaparak olmadı hakkını helal et sorunu anlayamadım Allah a emanet olun...B)
~Elçi~

~Elçi~

yarali_serceS.a Allah Razi Olsun Kardeşim

Aleyküm selam kardeşim Rabbim sizdende razı olsun inşaallah selam ve dua ile..

konak

konak

Mübarek Üye · 1.186 mesaj

Rabbim bu bilgilendirici paylaşımınızdan dolayı sizden razı olsun kardeşim. Dualarınızda unutulmamak dileğimle.. Selam ve dua ile...
~Elçi~

~Elçi~

leyla&mecnun" Ey Gönül! Cânına üflenen nefhayla yan da kavrul! Amma lâle gibi ol ki, hâlinden sadece "yâr" haberdâr olsun. "

Çok güzel bir paylaşım..muhteşem..emeğinize sağlık..
Selam ve duayla...

Allah razı olsun kardeşim Rabbim sizi bu güzelliklere mazhar eylesin inşaallah selam ve dua ile...

~Elçi~

~Elçi~

ATA_11, post: 478692, member: 65859SELAM KARDEŞİM.LALEDE Kİ BU GİZEMLİ SIRLARI BİLMİYORDUM.NE GÜZELMİŞ HARİKA.SAĞOLASIN.

Aleyküm selam kardeşim.Evet laledeki bu gizemi bende bilmiyordum okuyunca çok hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim.Beyenmiş olmanıza sevindim.Sizde sağolun kardeşim selametle kalınız inşaallah.

~Elçi~

~Elçi~

konakRabbim bu bilgilendirici paylaşımınızdan dolayı sizden razı olsun kardeşim. Dualarınızda unutulmamak dileğimle.. Selam ve dua ile...

Rabbim sizdende razı olsun kardeşim...sağolun...Dualarımdasınız inşaallah selam ve dua ile...

dolunayhilal

dolunayhilal

Kıdemli Üye · 287 mesaj

Ey Gönül! Cânına üflenen nefhayla yan da kavrul! Amma lâle gibi ol ki, hâlinden sadece "yâr" haberdâr olsun. Öyle ki, Efendimiz -sallallâhu aleyhi ve sellem- ümmeti için gönlü dâim hüzne gark olurken dahî, yüzü her lahzâ beşûş (mütebessim) idi…
~Elçi~

~Elçi~

dolunayhilalEy Gönül! Cânına üflenen nefhayla yan da kavrul! Amma lâle gibi ol ki, hâlinden sadece "yâr" haberdâr olsun. Öyle ki, Efendimiz -sallallâhu aleyhi ve sellem- ümmeti için gönlü dâim hüzne gark olurken dahî, yüzü her lahzâ beşûş (mütebessim) idi…

Allah razı olsun kardeşim.Söz çok güzeldi.selametle kalınız inşaallah.

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.