Sevdiğimiz Ilahiler Ekleyelim
62.576 görüntülenme · 633 yanıt
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Selamün Aleyküm, Cevdet abim, size bir istek bildirebilir miyim? Grup Genç'in Kızıl Lale adlı çalışmasının videosunu koyabilir misiniz? Size çok duacı olacak biri rica ediyor..Şimdiden çok teşekkür ederim..Rabbimiz c.c'ye emanetsiniz..Selam ve dua ile.:H
aliye_aliyeSelamün Aleyküm, Cevdet abim, size bir istek bildirebilir miyim? Grup Genç'in Kızıl Lale adlı çalışmasının videosunu koyabilir misiniz? Size çok duacı olacak biri rica ediyor..Şimdiden çok teşekkür ederim..Rabbimiz c.c'ye emanetsiniz..Selam ve dua ile.:H
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BUYRUN RABBİME EMANET OLUN
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

bir saattir bunu koymaya ugrasiyorum sukurler olsun basardim cok hos bir grup ve cok icten bir yakaris
ReisulKurraEvet Sizinkinden kopya cekerek yapabildim :):G
S.A. KARDEŞİM BAK BİRDE ŞUNU HATIRLATAYIM BAZI VİDEOLAR FİLAŞTA BAZILARIDA YOUTEBEDE ACILIR BUNADA DİKKAT EDİN RABBİME EMANET OLUN

ReisulKurra
Ayni gruptan bir yakaris daha ben cok duygulaniyorum bu yavrucaklari izlerken :A
S.A.KARDEŞİM SAĞOL COK GÜZEL YALNIZ AYNI KATAGORÜYÜ KAYDETME CÜNKÜ ALTTAKİ MENÜYE BASIP DİYERLERİNİ SEYREDE BİLİYORUZ BAŞKA KATAGÖRÜ BUL RABBİME EMANET OLUN

Dunyada hic bir saniye yokturki goklere Allah ismi Serifi Haykirilmasin Beser-i Alem Her Saniye goklere Yukselttikce Rahman'in Esma-i Husnasini Kiyamet kopmaz Sanirim Cennet Gibi bir Hediye sunulmayan Hayvanlar Daglar Taslar Bocekler Cicekler bile Rabb'ı zikr ediyor, Resulullah'ın (s.a.v) Elini Sürdüğünde ağlamayı kesen bir kütük vardı duymuşsunuzdur Acaba o kütük kadar olabildikmi Girebildikmi o nurdan Yar'in gozune Ummetimsin diycekmi acaba bize Bizide Alcakmi Acaba Sancagi altina Yarabbi Sen Bizi En Sevgiliden ve Cennetinden Mahrum Birakma..
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
CEVDET-71, post: 536412, member: 69715VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BUYRUN RABBİME EMANET OLUN
Rabbimiz c.c razı olsun sizden daimen Cevdet abim:gulegule..Çok güzeldi, Vesilenizle severek dinlemiş olduk tekrar tekrar..Çok teşekkür ediyorum..B) Hayırlı ve bereketli geceler olsun inşallah..
ReisulKurra, post: 536456, member: 23787Anladim Cevdet Abi Allah razi olsun Dikkat ederim
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN BİR ÖNCEKİMESAJINIZADA YAPMIŞ OLDUNUZ DUA İCİN AMİN DİYORUM SELAMETLE

M DENIZBU İLAHİYİ TAHAYI ÇOK SEVEN TUBA(CENNET AĞACINA) KARDEŞİME GELSİN
abı yaa şimdi gördum kusura bakma ya ben tahayı çok sevıyorum :( t.ederim beni düşündüğün için çok saol bacın ellerinden öpüyor :D:D selam ve dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21735-sevdigimiz-ilahiler-ekleyelim · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.