🌙 Mevlid Kandili Bu güne özel içerikler →

Sevdiğimiz Ilahiler Ekleyelim

62.576 görüntülenme · 633 yanıt

Paylaş:
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

s.a abdurrahman önülden o allah bir allah a.e.o
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

Essalamun aleykum ve rahmetullahu ve berakatuhu
abi ben Mesut Kurtis'ten Tala Al-bedru'yu çok seviyorum.Bulabilirsen sevinirim. B)B)Gönlümün Gülü'ne selam olsunB)B)Selametle kalin InsaAllah.Dua ile....
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

YouTube - Hasan Dursun (4)
selamun aleyküm çok severek dinlediğim bir ezgiyi sizlerle paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz..Allaha(c.c.)emanet olunuz,selamun aleyküm..hayırlı akşamlar..
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
M DENIZ

M DENIZ

Mübarek Üye · 1.228 mesaj

Gonlumun_guluEssalamun aleykum ve rahmetullahu ve berakatuhu
abi ben Mesut Kurtis'ten Tala Al-bedru'yu çok seviyorum.Bulabilirsen sevinirim. B)B)Gönlümün Gülü'ne selam olsunB)B)Selametle kalin InsaAllah.Dua ile....

نعىمة

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.969 mesaj

CEVDET-71Selamün Aleyküm Kardeşlerim Sevdiğiniz Ilahilerden ŞİİRLERDEN Ekleyelim Siz Adresi Yapamazsaniz Bana Ismini Yazin Ben Videosunu Yaparim Allaha Emanet Olun B)B)B)B)

ben bulamıyorum diye ekleyemıyorum
Sami Savni Özerin son albümünden Peygamberimizi medheden ilahi ekleyebilir misiniz, asselamu aleykum ve rahmetullah
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

BENDENDE ESMA ZİKRİ Allah (c.c.)'ı Bolca Zikredelim inş... Selametle kalın

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

نعىمة;532199ben bulamıyorum diye ekleyemıyorum
Sami Savni Özerin son albümünden Peygamberimizi medheden ilahi ekleyebilir misiniz, asselamu aleykum ve rahmetullah

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM İSTEDİĞİNİZ İLAHİYİ BULAMADIM BİRAZ DAHA BİLGİ VEYA TAM İSMİNİ YAZARSANIZ BULURUM İNŞALLAH VEYA BAŞKA İSTEYİN RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

نعىمة

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.969 mesaj

CEVDET-71SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM İSTEDİĞİNİZ İLAHİYİ BULAMADIM BİRAZ DAHA BİLGİ VEYA TAM İSMİNİ YAZARSANIZ BULURUM İNŞALLAH VEYA BAŞKA İSTEYİN RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN

ve aleykum selam , Sami Savni Özer 'Arayı arayı bulsam izini' veya 'Ya Rabbi aşkın ver bana Efendim ' ilahileri ,olmazsa Yunus Emrenin Peygamber Efendimizi medheden ilahilerden ,özellikle 'Severim ben Seni candan içeru' gibi ilahileri yükleyebilir miydiniz?
teşekkürler esselamü aleyküm ve rahmetullah
hiperfurkan

hiperfurkan

Yeni Üye · 2 mesaj

yusuf islam praise to the prophet
yusuf islam a is for allah
hiperfurkan

hiperfurkan

Yeni Üye · 2 mesaj

eklerseniz çok teşekkür ederim
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

M DENIZ

Essalamun aleykum ve Rahmetullahu ve berakatuhu
Allah (c.c.) razi olsun kardesim.Vaktinizi ayirip ta buldugunuz için.Hakkinizi helal edin.Selametle kalin insaAllah.Dua ile...
M DENIZ

M DENIZ

hiperfurkanyusuf islam praise to the prophet
yusuf islam a is for allah

aysem06

aysem06

Mübarek Üye · 552 mesaj

selamün aleyküm abim ellerine sağlık... ama ben dinleyemiyorum malesef...hoparlör yok benim bilgisayarda.ALLAH razı olsun abim senden. NE SIKINTIN VARSA RABBİM FERAHLIK VERSİN .. BENİM EN ÇOK SEVDİĞİM İLAHİLER ARASINDAN BİRİ VARKİ DİNLERKEN AĞLAMAMK İÇİN KENDİMİ ZOR TUTUYORUM .. ABDURRAHMAN ÖNÜL KERBELA .......... ALLAH A EMANET OL CEVDET ABİ..
ekremeee

ekremeee

aysem06selamün aleyküm abim ellerine sağlık... ama ben dinleyemiyorum malesef...hoparlör yok benim bilgisayarda.ALLAH razı olsun abim senden. NE SIKINTIN VARSA RABBİM FERAHLIK VERSİN .. BENİM EN ÇOK SEVDİĞİM İLAHİLER ARASINDAN BİRİ VARKİ DİNLERKEN AĞLAMAMK İÇİN KENDİMİ ZOR TUTUYORUM .. ABDURRAHMAN ÖNÜL KERBELA .......... ALLAH A EMANET OL CEVDET ABİ..

a.s abdurrahman önülden ilahi sitenince hemen cevap yazasım gelir allah razı olsun kerbelayı istediğiniz için ben sizin yerinize dinlerim a.e.o
cevdet abi kerbelayı eklermisiniz acaba a.e.o

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

ekremeeea.s abdurrahman önülden ilahi sitenince hemen cevap yazasım gelir allah razı olsun kerbelayı istediğiniz için ben sizin yerinize dinlerim a.e.o
cevdet abi kerbelayı eklermisiniz acaba a.e.o

A.S KARDEŞİM BUYRUN ALLAH RAZI OLSUN SAYENİZDE BİZDE DİNLİYORUZ

NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

selamun aleyküm;
bu çok sevdiğim ilahiyi şu anda online olan ve olmayan herkese armağan ediyorum kısacası herkese..:K:Khayırlı akşamlar
YouTube - Medine yollarında-Mustafa Özcan Güneşdogdu

AMİN..
M DENIZ

M DENIZ

BU İLAHİYİ TAHAYI ÇOK SEVEN TUBA(CENNET AĞACINA) KARDEŞİME GELSİN

derya_derya

derya_derya

Mübarek Üye · 606 mesaj

Recebi Kamer Kardeşim Bende Bu Foruma Girerken Bu Ilahiyi Düşünerek Girmiştim.mustafa özcan Güneşdoğdu.medinenin Yollarinda Yazacaktim.çok şaşirdim.
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

derya_deryaRecebi Kamer Kardeşim Bende Bu Foruma Girerken Bu Ilahiyi Düşünerek Girmiştim.mustafa özcan Güneşdoğdu.medinenin Yollarinda Yazacaktim.çok şaşirdim.

selamun aleyküm kardeşim latif bir tefavuk olmuş o zaman:evetgerçekten çok güzel bir ilahi,bu vesile ile dinlemişsinizdir siz de..tam biz dinliyorduk bu ilahiyi buraya da ekleyim demiştim isabet olmuş..:Khayırlı akşamlar,Rabbime emanet olunuz,selamun aleyküm

AMİN..
ekremeee

ekremeee

s.a allah razı olsun cevdet abi a.e.o

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.