Kadir Gecesinin Fazileti Ve Yapilmasi Gerekenler.

113.404 görüntülenme · 106 yanıt

Paylaş:
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

inşaALLAH.AMİN.AMİN.AMİN.selam ve dua ile kalın selametle...

Atak60Yarın kadir gecesi hamd oLsun yine kavuştuk.Mübarek geceye Cenabı hakk layıkıyla istifade edenlerden eylesin.Bir daha kavuştursun inşaallah.amin.Hayy hakk medet ya kadiri mutlak medett.
hatice kübra

hatice kübra

Kıdemli Üye · 210 mesaj

ALLAH RAZI OLSUN EMEĞİNE SAĞLIK A.E.O. DUA İLE
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam kardeşim...amin..ALLAH cc razı olsun selam ve dua ile kal selametle...

Rayyan_Selamin Aleyküm Kaan Kardeş..

Ellerine Sağlik...güzel Bir Yazi Olmuş...

Rabbim Kadir Gecesini Hakkiyle Eda Etmeyi Cümlemize Nasip Eylesin Inşaallah..

Dua Ile.........
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

ALLAH cc razı olsun selam ve dua ile kal selametle...

hatice kübraALLAH RAZI OLSUN EMEĞİNE SAĞLIK A.E.O. DUA İLE
temizkalp_o

temizkalp_o

Yeni Üye · 3 mesaj

Ben Dün AkŞam İnternette Bİr Vİdeo İzledİm.o Benİ çok Etkİledİ.bİz Bu Dünyaya Sinav İçİn Geldİk.burasi Geçİcİ Gerçek Olan Ahİret.o Yüzden çok Etkİlendİm İzledİĞİmden Zararin Neresİnen Dönersek Kardir.lütfen Her Müslüman KardeŞİmİz Allah Rizasi İçİn İbadet Etsİn.namazini Kilsin Orucunu Tutup Mübarek Kİtabimiz Kuran-i Kerİmİ Okusun.her Müzlümanin Ne Görevİ Varsa Onu Yerİne Getİrmelİ DoĞrusuda Bu.allah Günahlarimizi Bİzİ BaĞiŞlasin İnŞallah Amİn.bİzİ Cehennem AteŞİnden Korusun Amİn...
temizkalp_o

temizkalp_o

Yeni Üye · 3 mesaj

MÜSLÜMAN KARDEŞLERİM ELLERİNİZE KALBİNİZE SAĞLIK.ALLAH CÜMLEMİZİN DULARINI İBADETLERİNİ KABUL EDER GÜNAHLARIMIZ AFFEDER İNŞALLAH AMİN...HERKESİN ŞİMDİDEN MÜBAREK KADİR GECESİNİ KUTLUYORUM.HAYIRI RAMAZANLAR.ALLAH YOLU DOĞRU YOLDUR...
gokfer

gokfer

Yeni Üye · 2 mesaj

Selamun Aleyküm

KAAN ERDEM, post: 462972, member: 43501Hz. Aise (r.ah) söyle anlatiyor: “Ey Allah’in Resulü! Kadir gecesine rastlarsam nasil dua edeyim? diye sordum. Resulüllah (s.a.v):

“Allahümme inneke afüvvün tühibbü’l-afve fa’fu annî (Allah’im sen çok affedicisin, affi seversin, beni affet)” diye dua et, buyurdu (Tecrîd-i Sarih Tercemesi, VI, 314).

Kaynak: al-islam.com

bu dua "Bin Aydan Hayırlı: KADİR Gecesi " isimli forumda

- Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni. (Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.) şeklinde yazılmış "KERİMUN" kelimesi de var. Doğrusu hangisi bilemedim. Yanlışlık olmasın diye hatırlatma istedim.

Allah Kadir Gecesini layığıyla yaşamamızı nasip etsin inşaallah. Bu bilgileri yazan arkadaşımızdan Allah razı olsun. Bu bilgilerden faydalanıp gecesini duayla geçiren tüm herkesin sevaplarından Allah size de yazsın inşaallah.
Dua ile...
ozgee

ozgee

Üye · 15 mesaj

Selamin Aleyküm

Selamin Aleyküm

Selamin Aleyküm arkadslar okadr guzel ve faydalı seyler koymuşsunzkı cok saolun hepiniz. tarıf ettıgınz namaz tesbih namazı oluyo dımı yanı aynı namaz bu. tekrar saolun hayılı geceler...
maxim1907

maxim1907

Üye · 22 mesaj

Allah (c.c) sizden razı olsun

selam ve dua ile

saygılar..
Hamdüsena

Hamdüsena

Üye · 20 mesaj

Bilgiler için çok teşekkürler.Bende yeni üye oldum Allah (c.c) izin verirse artık burdayım ...
sena30

sena30

Kıdemli Üye · 133 mesaj

S.a.ellerinize Sağlik.emek Vermişsiniz.allah Razi Olsun.hepinizin Kadir Gecesi Mübarek Olsun Kardeşlerim.dualarimiz Kabul Olsun.allaha Emenet Olun
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

amin..ALLAH cc razı olsun selam ve dua ile kal selametle...

temizkalp_oBen Dün AkŞam İnternette Bİr Vİdeo İzledİm.o Benİ çok Etkİledİ.bİz Bu Dünyaya Sinav İçİn Geldİk.burasi Geçİcİ Gerçek Olan Ahİret.o Yüzden çok Etkİlendİm İzledİĞİmden Zararin Neresİnen Dönersek Kardir.lütfen Her Müslüman KardeŞİmİz Allah Rizasi İçİn İbadet Etsİn.namazini Kilsin Orucunu Tutup Mübarek Kİtabimiz Kuran-i Kerİmİ Okusun.her Müzlümanin Ne Görevİ Varsa Onu Yerİne Getİrmelİ DoĞrusuda Bu.allah Günahlarimizi Bİzİ BaĞiŞlasin İnŞallah Amİn.bİzİ Cehennem AteŞİnden Korusun Amİn...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam kardeşim...amin..ALLAH cc razı olsun selam ve dua ile kal selametle...

gokferSelamun Aleyküm

bu dua "Bin Aydan Hayırlı: KADİR Gecesi " isimli forumda

- Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni. (Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.) şeklinde yazılmış "KERİMUN" kelimesi de var. Doğrusu hangisi bilemedim. Yanlışlık olmasın diye hatırlatma istedim.

Allah Kadir Gecesini layığıyla yaşamamızı nasip etsin inşaallah. Bu bilgileri yazan arkadaşımızdan Allah razı olsun. Bu bilgilerden faydalanıp gecesini duayla geçiren tüm herkesin sevaplarından Allah size de yazsın inşaallah.
Dua ile...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

ozgeeSelamin Aleyküm arkadslar okadr guzel ve faydalı seyler koymuşsunzkı cok saolun hepiniz. tarıf ettıgınz namaz tesbih namazı oluyo dımı yanı aynı namaz bu. tekrar saolun hayılı geceler...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

ALLAH cc razı olsun selam ve dua ile kal selametle...

maxim1907Allah (c.c) sizden razı olsun

selam ve dua ile

saygılar..
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

inşaALLAH.kardeşim...amin..ALLAH cc razı olsun selam ve dua ile kal selametle...

HamdüsenaBilgiler için çok teşekkürler.Bende yeni üye oldum Allah (c.c) izin verirse artık burdayım ...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

sena30S.a.ellerinize Sağlik.emek Vermişsiniz.allah Razi Olsun.hepinizin Kadir Gecesi Mübarek Olsun Kardeşlerim.dualarimiz Kabul Olsun.allaha Emenet Olun
evindar

evindar

Mübarek Üye · 1.413 mesaj

selamünaleyküm kardeşim,

ALLAH (C.C) senden razı olur inşaALLAH. Bin aydan daha hayırlı bu mübarek gecede inşaALLAH cehennemden azad olan ve tamamen bağışlanan kullardan olmayı Rabbimiz bizede nasip eder. O'na layık kul olabilmek duası ile.

selamünaleyküm
vildana

vildana

Kıdemli Üye · 122 mesaj

Selamün Aleyküm Allah(c.c) razı olsun.Elinize emeğinize sağlık.Hayırlı kandiller,Allah(c.c) kadir gecesini hakkıyla geçirmeyi nasip etsin,bizleri kendine kul kabul etsin,Peygamber efendimiz(s.a.s) şefaatine layık ümmetinden eylesin.Allaha(c.c) emanet olun, selam ve dua ile.....
Ahmet&Gizem

Ahmet&Gizem

Kıdemli Üye · 478 mesaj

Arkadaşlar Bu Gece Kilacağimiz 4 Rekatlik Namazi 2 Rekatta Bir Selam Verip Mi Kilacaz Lütfen Aydinlatir Misiniz
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.