Kadir Gecesinin Fazileti Ve Yapilmasi Gerekenler.

113.404 görüntülenme · 106 yanıt

Paylaş:
berra34

berra34

Kıdemli Üye · 201 mesaj

s.a inanın çok faydalı şeyler bunlar allah razı olsun..ben kendı adıma çok faydalandım..
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

aleykümselam ALLAH cc razı olsun selam ve dua ile kalın selametle...

berra34s.a inanın çok faydalı şeyler bunlar allah razı olsun..ben kendı adıma çok faydalandım..
nihalim

nihalim

Mübarek Üye · 2.593 mesaj

Selamunaleyküm...allah C.c. Razi Olsun...inşallah Bu Geceyi Hakki Ile Eda Edenlerden Oluruz...allah C.c Emanet Olun...selam Ve Dua Ile...
YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...

SAİD NURSİ
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam ...ALLAH c razı olsun..inşALLAH dolu dolu geçiren kullardan olur ALLAH cc rızasını kazanırız..selam ve dua ile klaın selametle...

nihal-zehraSelamunaleyküm...allah C.c. Razi Olsun...inşallah Bu Geceyi Hakki Ile Eda Edenlerden Oluruz...allah C.c Emanet Olun...selam Ve Dua Ile...
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

Allah Cümlemize Kadir Gecesini Hakkiyla Eda Etmemizi Nasip Etsin.a.e.olun Dua Ile.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

amin.İNŞALLAH.selam ve dua ile kalın selametle...

keltepeAllah Cümlemize Kadir Gecesini Hakkiyla Eda Etmemizi Nasip Etsin.a.e.olun Dua Ile.
yalan_yalan

yalan_yalan

Kıdemli Üye · 170 mesaj

selamün aleyküm Allah razı olsun paylasımınız için .
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam selam ve dua ile kalın selametle...

yalan_yalanselamün aleyküm Allah razı olsun paylasımınız için .
oğzşvl

oğzşvl

Üye · 11 mesaj

allah razı olsun kadir gecemiz tüm müslüman alemine hayırlar getirir inşallah
tövbekar_18

tövbekar_18

Yeni Üye · 3 mesaj

ALLAH CC hepinizden razı olsun yaradan inşallah kadir gecesini hakkıyla eda etmeyi bize nasib eder,ettiğimiz duaları kabul eder ve inşallah bizi salihlerden eyler dualarım sizinle...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

amin.selam ve dua ile kalın selametle...

oğzşvlallah razı olsun kadir gecemiz tüm müslüman alemine hayırlar getirir inşallah
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

amin.amin.selam ve dua ile kalın selametle...

tövbekar_18ALLAH CC hepinizden razı olsun yaradan inşallah kadir gecesini hakkıyla eda etmeyi bize nasib eder,ettiğimiz duaları kabul eder ve inşallah bizi salihlerden eyler dualarım sizinle...
RiSaLei-NuR

RiSaLei-NuR

Kıdemli Üye · 301 mesaj

Es-Selamın aleykum paylaşım için teşekkürler emeğinizden istifade ediceğiz inşaallah Allah razı olsun şimdiden kadir gecesi kandiliniz mübarek olsun Rabbim inşaallah o gece yaptığınız ibadetleri ve dualarınızı en güzel derecede dergah-ı izzetinde kabul eylesin selam ve dua ille
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam risalei-nur kardeşim.inşALLAH.selam ve dua ile kalın selametle..
sema937

sema937

Yeni Üye · 2 mesaj

Herkese Selam.ben Bu Siteyle Yeni Taniştim çok Begendim.yani Buda Ilk Mesajim.yarin Kadir Gecesi Bütün Muhammet ümmetinin Ve Buradaki Herkesin Kadir Gecesi Mübarek Olsun.allah Bereketini Rahmetini üzerimizden Eksik Etmesin Inş.bu Mübarek Gecede Bizlerede Dua Ederseniz Sevinirim.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

hoş geldiniz.üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun...temenni ve dilekleriniz amin diyelim...faydalı ve yararlı paylaşımlarınızı bekliyoruz...selametle....

sema937Herkese Selam.ben Bu Siteyle Yeni Taniştim çok Begendim.yani Buda Ilk Mesajim.yarin Kadir Gecesi Bütün Muhammet ümmetinin Ve Buradaki Herkesin Kadir Gecesi Mübarek Olsun.allah Bereketini Rahmetini üzerimizden Eksik Etmesin Inş.bu Mübarek Gecede Bizlerede Dua Ederseniz Sevinirim.
MEKKE

MEKKE

Kıdemli Üye · 218 mesaj

emeğinize sağlık kardeşlerım... Allah (c.c.) razı olsun..
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

sizdende kardeşim..selam ve dua ile kalın selametle...

MEKKEemeğinize sağlık kardeşlerım... Allah (c.c.) razı olsun..
Atak60

Atak60

Aktif Üye · 63 mesaj

Yarın kadir gecesi hamd oLsun yine kavuştuk.Mübarek geceye Cenabı hakk layıkıyla istifade edenlerden eylesin.Bir daha kavuştursun inşaallah.amin.Hayy hakk medet ya kadiri mutlak medett.
Rayyan_

Rayyan_

Üye · 32 mesaj

Selamin Aleyküm Kaan Kardeş..

Ellerine Sağlik...güzel Bir Yazi Olmuş...

Rabbim Kadir Gecesini Hakkiyle Eda Etmeyi Cümlemize Nasip Eylesin Inşaallah..

Dua Ile.........
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.