isranurraleyküm selam rüya
NEEEE 44 MÜ GENE ZAYIFSIN AMA RÜYA KARDEŞİM ÖNCEDEN KAÇTINKİ ?DÜZELİR İNŞALLAH HERŞEY.BİZİM ÜZÜLMEMİZ AĞLAMAMIZ HİÇ BİŞEYE FAYDA ETMİYO KARDEŞİM SENELER DESEM AKIP GİDİYO EN GÜZEL YILLARIMIZ AH İLE VAHH İLE GEÇİPDURUYO BEN BUNA YANIYORUM.ALLAHIN İZNİYLE HERŞEY OLACAĞINA VARIR BİZ DUAMIZI AĞZIMIZDAN DÜŞÜRMÜYORUZ ALLAHA GÜVENELİM ONA BIRAKALIM HERŞEYİMİZİ ALLAH BİZİ BİZDEN DAHA İİ BİLİYOR BAZEN İSTEDİKLERİMİZ OLMUYO MALASEF ÜZÜLÜYORUZ ÇOK .YİNE ŞÜKREDELİM HAYIRSIZMIŞ DEYİP MUTLU OLMAYA ÇALIŞALIM.ÇOK SEVİNDİM KENDİNİ İİ HİSSETMENE DAHA İYİ OLURSUN İNŞALLAH.44KİLO OLMANI KISKANDIMDA :)ONDAN ÖYLE DEDİM KUSURA BAKMA BEN NAPSAM KİLO ALIRIMDA :))HELE ÜZÜLMEK HİÇ YARAMIYO BANA BU GİDİŞLE 55-60 OLURSAM HİÇ ŞAŞIRMAM.HAYIRLI AKŞAMLAR ALLAHA EMANET OL.
Aleyküm Selam
Evet kardeşim ben kilo alma yönünde böyleyim evlenmeden öncede 48 dim sonra 45 oldum doğuma gittiğimde 58 idim doğum sonu 40ım çıkınca 45 oldum sonra bu olaylar yüzünden zayıfladım bi ara 38 e kadar düştüm şimdi şükür kendimi toparlıyorum 44 deyim niyetim tekrar 48-50 kilo benim metabolizman hızlı çalıştığından kilo pek alamıyorum küçük kızım bile benim gibi çok hareketli yemesi iştahıda iyi ama 9,5 kilo:D
Şükürler olsun Rabbime kendimi daha iyi hissediyoum Rabbim izniylede ne olursa olsun diyorum bir daha o kötü günleri yaşamak hiç istemiyorum kardeşim
Bu arada sen nasılsın iş konusunu ne yapabildin bu devirde iş bulmakta zor 5 aydır maaş alamamakta çok kötü malesef devir para devri herşey paraya bakıyo İnşallah senin içinde hakkında hayırlısı olur iyi bir iş veya işleriniz düzelir kardeşim Rabbime emanetsin selametle