rüyam3Canım ablacım Allaha şükürler olsun iyiyim bir sıkıntım yok çalışıyorum ailemin desteğiylede iyi olmaya gayret ediyorum eşimin ne yapmaya çalıştığını inanki bilmiyorum bana ihtar çekmişti 2 ay içinde eve geri dönmezsem boşanma davası açacakmış ama ihtarnameyi verdiği günden 2 gün önceside bana küfürler hakaretler ve ölümle tehditler etti bu olaydan yaklaşık 1 ay sonra bir arkadaşımda telefonda görüşmüş barışın demiş arkadaşım oda inşallah demiş ama hiç bir yaklaşımıda yok günler geçip gidiyor 11 ay oldu Allah c.c. büyüktür
Kızım yanımda çok şükür Rabbim dediğin gibi evlatlarımızla bizleri sınamasın inşallah Amin
Bugünlerde geçer ablam sen nasılsın inşallah kızında sende iyisinizdir gün gelir tanışırız ablam Rabbim çok büyük selametle ablacım Allaha emanet olun ablacım tüm güzel dualarına içten Amin Amin Amin selametle
S.A. Canim kardesim insallah hersey gececek,Rabbim sabredene kapilar acarmis.Senin durumunada kendi durumum kadar uzuluyorum.Seninde dunyalar guzeli kizin var benim de,Allah onlarla sinamasin bizleri.Veremeyecegimiz sinavlara dahil etmesin.Senin icin dua ediyorum.Allah dualari makbul kullarindan eylesin bizleri,seni ve kizini cok seviyorum.Allah a emanet ol.Vicdansiz kocan insallah vicdana gelir insallah.Amin