🔒 8 Mart 2009'a Az Kaldı. Salavat kampanyası başladı. hedef 1 milyon salavat. haydi sa
169.882 görüntülenme · 1.954 yanıt
bende 500 tane aliyorum simdilik sonra yine alirim ins dualariniz benimlede olsun hamileyim bi aksilik olmassa martin 21 ne dogum diyo doktorlar ilk dogumum nolur dualarinizi esirgemeyin
sıla1okudum kardeşim Allah kabul etsin.
AMIN MASALLAH:)
yurtluselamün aleyküm kardeşim bizim dayı oğluna 3000 tane daha eklersen sevinirim
selam ve dua ile...
Ve Aleyküm Selam
ALLAH (c.c) Kabul etsin
(enes Abi Listeye Ekleyecektir)
ALLAH (c.c) Kabul etsin
(enes Abi Listeye Ekleyecektir)
arzu ayhanbende 500 tane aliyorum simdilik sonra yine alirim ins dualariniz benimlede olsun hamileyim bi aksilik olmassa martin 21 ne dogum diyo doktorlar ilk dogumum nolur dualarinizi esirgemeyin
:DMASALLAH Ne güzel
RABBIM KOLAY HAYIRLI UGURLU SAGLIKLI DOGUM NASIP ETSIN INSALLAH
(Isminiz Listeye Eklenecektir bitince haber verirseniz Listeye Eklenir)
ALLAH KABUL ETSIN
RABBIM KOLAY HAYIRLI UGURLU SAGLIKLI DOGUM NASIP ETSIN INSALLAH
(Isminiz Listeye Eklenecektir bitince haber verirseniz Listeye Eklenir)
ALLAH KABUL ETSIN
dinciselamün aleyküm ALLAH CC kabul etsin inşallah beşbin ben alıyorum bitirince gene alırım ALLAH CC razı olsun
Ve Aleyküm Selam
Siz Okuyan Kardeslerimiz dende ALLAH Kabul Etsin
(Isminiz Listeye Eklenecektir)
Siz Okuyan Kardeslerimiz dende ALLAH Kabul Etsin
(Isminiz Listeye Eklenecektir)
sıla1okudum kardeşim Allah kabul etsin.
yurtluselamün aleyküm kardeşim bizim dayı oğluna 3000 tane daha eklersen sevinirim
selam ve dua ile...
arzu ayhanbende 500 tane aliyorum simdilik sonra yine alirim ins dualariniz benimlede olsun hamileyim bi aksilik olmassa martin 21 ne dogum diyo doktorlar ilk dogumum nolur dualarinizi esirgemeyin
dinciselamün aleyküm ALLAH CC kabul etsin inşallah beşbin ben alıyorum bitirince gene alırım ALLAH CC razı olsun
Allah Razı Ola kardeşlerim listeye işlenmiştir Allah'ın izni ile
Bahar_58SU AN 7.739.242 SALAVAT OLDU
HEDEF 9.999.999 SALAVAT
HAYDI KARDESLERIM COK AZ BIR SÜRE KALDI YETISTIRELIM INSALLAH
Bahar kardeşim yetişemiyorsun kardeşlerimizin hızına maşAllah okuyanlar çok
toplam 7.971.342 oldu
Arzu_76
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
6310selamun aleykum bende 5.000 tane alıyorum sımdılık okudukca daha alırım Allah kabul edr ınsallah
VE ALEYKÜM SELAM
ALLAH KABUL ETSIN
INSALLAH
(Isminiz Listeye Eklenecektir, bitince haber verirseniz bi Zahmet Listeye eklenir)
ALLAH KABUL ETSIN
INSALLAH
(Isminiz Listeye Eklenecektir, bitince haber verirseniz bi Zahmet Listeye eklenir)
Arzu_76selamün aleyküm
Rabbim razı olsun ve kabul ederse inşallah
2,000 daha okudum
112.000 oldu
Ve Aleyküm selam
ALLAH KABUL ETSIN B)
ALLAH KABUL ETSIN B)
ekremeeeselamun aleykum 100 taneyi okudum 100 tane daha alıyorum allah kabul etsin
allaha emanet olun
Ve Aleyküm Selam
AMIN INSALLAH KARDESIM
AMIN INSALLAH KARDESIM
seastar1000 tane daha okudum
Toplam:7000 tane oldu
MASALLAH :) ALLAH KABUL ETSIN
SAFİYE2017 adet daha okudum rabbim kabul eder inş.
:DMASALLAH MASALLAH
AMIN INSALLAH
AMIN INSALLAH
6310selamun aleykum bende 5.000 tane alıyorum sımdılık okudukca daha alırım Allah kabul edr ınsallah
Arzu_76selamün aleyküm
Rabbim razı olsun ve kabul ederse inşallah
2,000 daha okudum
112.000 oldu
ekremeeeselamun aleykum 100 taneyi okudum 100 tane daha alıyorum allah kabul etsin
allaha emanet olun
seastar1000 tane daha okudum
Toplam:7000 tane oldu
SAFİYE2017 adet daha okudum rabbim kabul eder inş.
bir mekke aşığı, post: 597118, member: 44598Bende 1000 Salavat Almiştim Okudum (allah Cc)kabul Etsin 1000 Tane De Aliyorum
Allah Razı Ola kardeşlerim
listeye işlenmiştir
Selamün Aleyküm hayırlı akşamlar kardeşim ben 5.000 tane daha okudum eklersiniz RABBİM kabul etsin GÜL PEYGAMBERİMİZİN şefaatini nasib eylesin sizlerdende ALLAH razı olun
SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OLUN
SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OLUN
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21204-8-mart-2009-a-az-kaldi-salavat-kampanyasi-basladi-hedef-1-milyon-salavat-haydi-sa · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.