🔒 8 Mart 2009'a Az Kaldı. Salavat kampanyası başladı. hedef 1 milyon salavat. haydi sa
169.882 görüntülenme · 1.954 yanıt
gülderen özdemir
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
selamün aleyküm sevgili kardeşlerim aldığım 1000 de okunmuştur 1000 tane daha alayım allah a emanet olun hayırlı günler
enesbatur, post: 458314, member: 20924efAllah Resûlü’ne bir sahabi; ‘bütün salavatımı senin için kılıyorum’ deyince, “Bu senin hem dünya, hem de ahiret ile ilgili işlerin için kâfidir” buyurmuştur.
Şüphesiz, Allah ve melekleri Peygambere salat ederler. Ey iman edenler, siz de ona salat edin ve tam bir teslimiyetle ona selam verin.
" Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed "
şu an 6.599.987 oldu. Haydi salavat himmetine
son güncelleme: 29 OCAK2008
kampanyamız için hazırlanan klibi izlemek için lütfen tıklayız
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
YouTube - " Sana Bakmak " (nsb)
YouTube - Ben Seni Görmeden Sevdim (nsb)
100 daha okudum
nıda18bu sıteyı yenı fark ettım ve hemen uye oldum.kurallarını tam olarak bılmıyorum.salavat kampanyasına bende katılmak ıstıyorum ılk etapta 500 almak ıstıyorum.hayırlı sabahlar.....
Allah Razı Ola kardeşim
ismin listeye eklendi bitirince haberdar edersen seviniriz
SAFİYEben 1000 adet daha okumak istemiştim ama sonra kendime dur diyemedim 5000 adet okudum eğer kabul ederseniz sevinirim. RABBİM HEPİMİZNKİNİ EKSİĞİ İLE NOKSANIYLA KABUL EYLESİN .
OKUMAMDA ANNEMDE BANA YARDIMCI OLDU 600 ADETİNİ ANNECİĞİM OKUDU
Allah Razı Ola kardeşim
devamını bekliyoruz inşAllah
ayrıyeten annemizide teşekkür ediypr ellerinden öpüyoruz
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21204-8-mart-2009-a-az-kaldi-salavat-kampanyasi-basladi-hedef-1-milyon-salavat-haydi-sa · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.