🔒 8 Mart 2009'a Az Kaldı. Salavat kampanyası başladı. hedef 1 milyon salavat. haydi sa
169.941 görüntülenme · 1.954 yanıt
gonulluselamin aleykum
bende tekrardan annem icin 20 000 aliyorum
Ve aleykümselam daha çöncede 5000 adet almışsınız
toplam himmet 25.000 okunan daha bildirmemişsiniz
okuyunca haberdar ederseniz listeye işleyelim inşAllah
Allah Razı Ola
şark_güneşi, post: 561459, member: 22830Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve barekatuh
Ben yeni üyelerinizdenim.Allah(c.c)'ın izni ile 1000 tane de benden sayın.Allah(c.c) kabul etsin inşallah...(AMİN)
Aleykümselam
hoşgeldin aramıza
ismin listeye eklendi. bitirnce haberdar edersen listeye işleyelim inşAllah
selamun aleyküm kardeşim 300 tane daha okudum çok şükür.Böyle parça parça yazıyorum kusura bakma ama çok yoğunum o yüzden unutup arada karışsın istemiyorum o sayıyı O güne kadar bitirelim inşaAllah...
Rabbime emanet...
Rabbime emanet...
FerihAdembende almak istiorum ama hiç böle bişey yapmamıştım yardımcı olur musunuz nasıl yapıldıı hakkında yani abdestli olmak gerekio mu yoksa yolda falan okuyabilir miiz ya da başörtü olması lazım mı nasıl dua edioz okumaya başlamadan yardımcı olursanız sevinirim
Bahar_58VE ALEYNA ALEYKÜM SELAM
Öncelikle Üyeliginiz Hayirli Olsun Hosgeldiniz
" Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed "
Tabiki her zaman abdestli olmak güzel bir sey ama abdestsiz vede basörtüsüz okuyabilirsiniz (yolda evde nerde isterseniz okuyabilirsiniz:) )
ALLAH (c.c) kabul Etsin
bahar krdeşimizinde dediği gibi önemli olan okumak nerede olursa olsun
Allah Razı Ola
atkyselamun aleyküm kardeşim 300 tane daha okudum çok şükür.Böyle parça parça yazıyorum kusura bakma ama çok yoğunum o yüzden unutup arada karışsın istemiyorum o sayıyı O güne kadar bitirelim inşaAllah...
Rabbime emanet...
aleykümselam
estağfirullah
sen yeterki oku biz listeye ekleriz
devamını da bekliyoruz
Allah Razı ola
nesrin_77Selam aleyküm.
3.000.- adet daha okunmuştur.
Allah ( cc ) kabül etsin inşallah.
Allah' a ( cc ) ısmarladık.
Toplam : 138.000.-
MaşAllah kardeşim ne güzel gayretlisin
Allah Razı Ola
devamını bekliyoruz inşallah
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21204-8-mart-2009-a-az-kaldi-salavat-kampanyasi-basladi-hedef-1-milyon-salavat-haydi-sa · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.