🔒 8 Mart 2009'a Az Kaldı. Salavat kampanyası başladı. hedef 1 milyon salavat. haydi sa
169.985 görüntülenme · 1.954 yanıt
lavesSelamin Aleykum Abi 5000 Daha Okudum Gecen Is Durumunu Sormussun Ben Okuduklarimin Son Durumu Diye Anladim :) Is Durumu Hala Bekliyorum Abicim Bakalim Hayirlisi Rabbime Emanet Ol Selam Ve Dua Ile
Allah Razı Ola
toplam 110.000 olmuş. MaşAllah BarekAllah
iş mevzunda inşallah hayırlısı olur.duamız seninle
selimtSelamin Aleykum arkadaslar nasılsiniz?İnsallah iyisinizdir.
Enes arkadasım geçen aldığım 1000 bitti.+ 1000 eklersen sevinirim.
Herkese hayırlı geceler.
Aleykümselam. Elhamdülillah. çok şükür
listeye eklenmiştir. devamını bekliyoruz inşallah
Allah Razı Ola
ayluhSelamün Aleyküm
Ben 9.000 adet daha okudum. Listeye ilave ederseniz sevinirim. Şu an için 20.000 oldu. Devamı inşallah gelecek. A.E.O.
Allah Razı Ola kerdeşim
listeye eklenmiştir. devamını bekliyoruz selam ve dua ile
seastarselamün aleyküm din kardeşlerim ben sitenize yeni kayıt oldun ve salavat kampanyası gördüm bende okumak ve sizlere takılmak istiyorum..
Bende 1000 tane okuyucağım..
Allah'a emanet olun..
Alekümselam.üyeliğiniz hayırlı olsun
Aramıza hoşgeldin
ismin listeye eklendi bitirince haberdar edersen listeye işleyelim inşallah
asiimALLAH cc. daim etsin herkesten razı olsun inşallah bende 70000 gönderiyorum inşallah devamı gelir
Allah Razı Ola kardeşim
acaba bu 70.000 rakamını okudunuz mu yoksa okuma taahhütünde (himmet) mi bulunuyorsunuz. biligilendirirseniz listeye doğru girelim
esselamun aleyküm. rabbimin izni ile aldığım1000taneyi okudum.1000tane daha alayım hayırlı cumalar.
Selamün aleyküm kardesim ben 1000 okudum 1000 tane yine aliyorum
bu arada sitemizde hem (seher vakit ) hemde (seher vakti )var bazen karisiyor listeye seher vakti diye gecmissiniz Allaha emanet olun
bu arada sitemizde hem (seher vakit ) hemde (seher vakti )var bazen karisiyor listeye seher vakti diye gecmissiniz Allaha emanet olun
selamun aleykum arkadaşlar
hayırlı haftasonları Hayırlısıyla 5000 ad daha okunmuştur. Rabbim Kabul Etsin İnşallah.
hayırlı haftasonları Hayırlısıyla 5000 ad daha okunmuştur. Rabbim Kabul Etsin İnşallah.
s.a ben bu konuyu hiç görmemiştim dikkatimi çekmemişti bende 1000 alayım okuyunca haber veririm.inşAllah
seher vakitSelamün aleyküm kardesim ben 1000 okudum 1000 tane yine aliyorum
Allah Razı Ola.
listeyi düzelttik. devamını bekliyoruz
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21204-8-mart-2009-a-az-kaldi-salavat-kampanyasi-basladi-hedef-1-milyon-salavat-haydi-sa · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.