🔒 8 Mart 2009'a Az Kaldı. Salavat kampanyası başladı. hedef 1 milyon salavat. haydi sa

170.067 görüntülenme · 1.954 yanıt

🔒 Konu kilitli Son sayfaya git →
Paylaş:
enesbatur

enesbatur

Mübarek Üye · 623 mesaj

hafize, derya86, yolculuk, tubagüner, monece, hayrunissa86 Allah hepinizden razı ola. isimleriniz listeye eklendi.
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

kardeşim yanlışlıkla yazmış kusura bakmayın
ikbal05

ikbal05

Kıdemli Üye · 193 mesaj

bende bir 50000 esma adinda ki bir ablamiz ve bir 50000 de Zübeyde adli bir kardesimiz icin aliyorum . herkese bu kampanyadan bahs ediyorum insallah bircogu katilacak

Hakiki aşıkların sana doğru uçarken
Bizim bu yaptığımız yolda emeklemekti.
Bize düşen el açıp kapında beklemekti
enesbatur

enesbatur

Mübarek Üye · 623 mesaj

ikbal05, post: 461715, member: 58965bende bir 50000 esma adinda ki bir ablamiz ve bir 50000 de Zübeyde adli bir kardesimiz icin aliyorum . herkese bu kampanyadan bahs ediyorum insallah bircogu katilacak

Allah Razı olsun. isminizi ekliyoruz şimdi. bitirince haberdar ederseniz seviniriz. isterseniz maile bitim haberini gönderebilirsiniz
ikbal05

ikbal05

Kıdemli Üye · 193 mesaj

enesbaturAllah Razı olsun. isminizi ekliyoruz şimdi. bitirince haberdar ederseniz seviniriz. isterseniz maile bitim haberini gönderebilirsiniz

Insallah Allah nasib ederse mail yollarim bende takip ederim bitip bitmedigine dahil. Allah kabul etsin Allah a emanet olun

Hakiki aşıkların sana doğru uçarken
Bizim bu yaptığımız yolda emeklemekti.
Bize düşen el açıp kapında beklemekti
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

selamun aleyküm hayırlı akşamlar ben 5000 salavat ı bitirdim ALLAHU TEALA KABUL EYLESİN İNŞALLAH
enesbatur

enesbatur

Mübarek Üye · 623 mesaj

Allah Razı olsun tuba. inşallah devamıda gelir
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

selamun aleyküm hayırlı sabahlar ben 5000 tane daha alayım olur mu ayrıca ALLAH RAZI OLSUN böyle bir etkinlik yaptıgınız için böyle güzel bir sorumluluk almak ne güzel bu mübarek günlerde
RABBİM NİYETİMİZİ KABUL EYLESİN İNŞALLAH
gül tanem

gül tanem

Mübarek Üye · 776 mesaj

s.a. bende şimdilik 5000 tane alayım hepinizden allah razı olsun hayırlı ramazanlar
Ahmet&Gizem

Ahmet&Gizem

Kıdemli Üye · 478 mesaj

2.000 TANE AYFER ABLAM İÇİN,3.000 TANE DE BENİM İÇİN.BİTSİN TEKRAR ALACAZ İNŞALLAH.ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN
mervegüner

mervegüner

Yeni Üye · 0 mesaj

hayırlı akşamlar bende 500 tane salavatı şerife almak istiyorum
enesbatur

enesbatur

Mübarek Üye · 623 mesaj

mervegüner.......500
tubegüner.........5000 (ikini 5000)
gül tanem..........5000
ayfer 2000 ahmet&gizem 3000

isimleriniz listeye eklenmiştir. Allah Razı ola O nu ananlardan. lütfen bitirince haberdar ediniz. listeye okundu ibaresi ekleyelim.

GÜNCEL LİSTEMİZ İLK SAYFADADIR
smmmtuba

smmmtuba

Mübarek Üye · 1.639 mesaj

Ve aleyküm selam, 5000 salavat tamamlandı, listeye ekleyebilirsiniz. Bitim süresine kadar okuyabildiğim kadar okuyup son rakamı bildirmek istiyorum. Selam ve dua ile, Efendimizin şefaatine nail olabilmek nasip olur inşaallah .Amin, ecmain olsun inşaallah.
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekâtûhû vel mağfiratûhû

Ey Müslüman! "Edep nedir?" diye sorarsan, bil ki edep edepsizlerin edepsizliklerine, kabalıklarına, kötü sözlerine sabır ve tahammül etmektir.
enesbatur

enesbatur

Mübarek Üye · 623 mesaj

smmmtuba Allah Razı olsun. devamını bekliyoruz inşallah. listeden son durumu kontrol edebilirsin
enesbatur

enesbatur

Mübarek Üye · 623 mesaj

Arkadaşlar Kampanya Bitmedi
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

Bende 500 Tane Alabilirmiyim. Hasta Olduğum Için Az Aliyorum Ama Bitirebilirsem Yine Alirim
güldem

güldem

Yeni Üye · 9 mesaj

ben bu konulara çok yeniyim ama bende 100 tane alarak başlamak istiyorum
hatice kübra

hatice kübra

Kıdemli Üye · 210 mesaj

S.A. BENDA 5.000 TANE ALIYORUM
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

s.aleyküm bende 2000 tane alabilirmiyimm inş bitirdiğimde haber vercem ( yolculuk sırasında boş durmayım ) :) ALLAH razı olsun

ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

banada gönlünüzden ne kadar geçerse o kadar verin ama nasıl olacak bilmiyom yeni üyeyim allaha emanet olun 1000 tane aldım
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

Paylaş:

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.