🔒 8 Mart 2009'a Az Kaldı. Salavat kampanyası başladı. hedef 1 milyon salavat. haydi sa
170.067 görüntülenme · 1.954 yanıt
bende bir 50000 esma adinda ki bir ablamiz ve bir 50000 de Zübeyde adli bir kardesimiz icin aliyorum . herkese bu kampanyadan bahs ediyorum insallah bircogu katilacak

Hakiki aşıkların sana doğru uçarken
Bizim bu yaptığımız yolda emeklemekti.
Bize düşen el açıp kapında beklemekti
ikbal05, post: 461715, member: 58965bende bir 50000 esma adinda ki bir ablamiz ve bir 50000 de Zübeyde adli bir kardesimiz icin aliyorum . herkese bu kampanyadan bahs ediyorum insallah bircogu katilacak
Allah Razı olsun. isminizi ekliyoruz şimdi. bitirince haberdar ederseniz seviniriz. isterseniz maile bitim haberini gönderebilirsiniz
enesbaturAllah Razı olsun. isminizi ekliyoruz şimdi. bitirince haberdar ederseniz seviniriz. isterseniz maile bitim haberini gönderebilirsiniz
Insallah Allah nasib ederse mail yollarim bende takip ederim bitip bitmedigine dahil. Allah kabul etsin Allah a emanet olun

Hakiki aşıkların sana doğru uçarken
Bizim bu yaptığımız yolda emeklemekti.
Bize düşen el açıp kapında beklemekti
selamun aleyküm hayırlı akşamlar ben 5000 salavat ı bitirdim ALLAHU TEALA KABUL EYLESİN İNŞALLAH
selamun aleyküm hayırlı sabahlar ben 5000 tane daha alayım olur mu ayrıca ALLAH RAZI OLSUN böyle bir etkinlik yaptıgınız için böyle güzel bir sorumluluk almak ne güzel bu mübarek günlerde
RABBİM NİYETİMİZİ KABUL EYLESİN İNŞALLAH
RABBİM NİYETİMİZİ KABUL EYLESİN İNŞALLAH
2.000 TANE AYFER ABLAM İÇİN,3.000 TANE DE BENİM İÇİN.BİTSİN TEKRAR ALACAZ İNŞALLAH.ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN
mervegüner
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
mervegüner.......500
tubegüner.........5000 (ikini 5000)
gül tanem..........5000
ayfer 2000 ahmet&gizem 3000
isimleriniz listeye eklenmiştir. Allah Razı ola O nu ananlardan. lütfen bitirince haberdar ediniz. listeye okundu ibaresi ekleyelim.
GÜNCEL LİSTEMİZ İLK SAYFADADIR
tubegüner.........5000 (ikini 5000)
gül tanem..........5000
ayfer 2000 ahmet&gizem 3000
isimleriniz listeye eklenmiştir. Allah Razı ola O nu ananlardan. lütfen bitirince haberdar ediniz. listeye okundu ibaresi ekleyelim.
GÜNCEL LİSTEMİZ İLK SAYFADADIR
Ve aleyküm selam, 5000 salavat tamamlandı, listeye ekleyebilirsiniz. Bitim süresine kadar okuyabildiğim kadar okuyup son rakamı bildirmek istiyorum. Selam ve dua ile, Efendimizin şefaatine nail olabilmek nasip olur inşaallah .Amin, ecmain olsun inşaallah.
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekâtûhû vel mağfiratûhû
Ey Müslüman! "Edep nedir?" diye sorarsan, bil ki edep edepsizlerin edepsizliklerine, kabalıklarına, kötü sözlerine sabır ve tahammül etmektir.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21204-8-mart-2009-a-az-kaldi-salavat-kampanyasi-basladi-hedef-1-milyon-salavat-haydi-sa · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.