🔒 8 Mart 2009'a Az Kaldı. Salavat kampanyası başladı. hedef 1 milyon salavat. haydi sa
170.044 görüntülenme · 1.954 yanıt
enesbaturlaves kardeşim süpersin. bana da aşk ve şevk veriyorsun. bu yolda ne mutlu himmetini ali tutanlar
abim senin sayende hıc bızde guzellık arama asıl guzellık ask ve sevk sende actıgın bu guzel forumda asıl ne mutlu sıze okumamız ıcın yol gosterenlere Rabbıme emanet ol
kabul et ne olur EY SULTANIM
aşkınla yanmaya geldim
yaşayan bir ölüyken
gönlünde doğmaya geldim
aşkınla yanmaya geldim
yaşayan bir ölüyken
gönlünde doğmaya geldim
enesbaturbahar kardeşim bu topic de emiğin çok büyük. sen olmasan ne yaprdık. teşekkür ediyoruz.
Allah Razı Ola. şefaatimiz olur inşallah
AMIN INSALLAH ABIM__ B)
Estagfirullah abi birsey yapmiyorum asil biz sana tesekkür ederiz okumamiza vesile oldunuz icin__ALLAH senden Razi Olsun Abim__sevabinizi kat kat versin insALLAH__B)
Estagfirullah abi birsey yapmiyorum asil biz sana tesekkür ederiz okumamiza vesile oldunuz icin__ALLAH senden Razi Olsun Abim__sevabinizi kat kat versin insALLAH__B)
laves
abim senin sayende hıc bızde guzellık arama asıl guzellık ask ve sevk sende actıgın bu guzel forumda asıl ne mutlu sıze okumamız ıcın yol gosterenlere Rabbıme emanet ol
kabul et ne olur EY SULTANIM
aşkınla yanmaya geldim
yaşayan bir ölüyken
gönlünde doğmaya geldim
Bahar_58AMIN INSALLAH ABIM__ B)
büyük insanların da ki en büyük özellik mütevazi olmalarıdır.sizlerde aynı şekilde mütevazisiniz.
Allah hepimizden razı ola.
Peygamberimizin şefaati hepimizi içine ala. başka ne isterizki daha
Aleyhüsselatü Vesselam Efendimiz buyurdular ki:
"Bir gün bana Cenab-ı Hakk'ın dört büyük meleği geldi. Bunlar Cebrail, Mikail, israfil ve Azrail aleyhisselam idiler. Cebrail Aleyhisselam bana dedi ki: Ya Resulullah ! Senin ümmetinden bir kimse size günde on defa selavat ederse yarın kıyamet gününde ben onun elinden tutar, sıratı kuşlar gibi geçiririm.

SELAMÜN ALEYKÜM Hayırlı akşamlar RABBİM kabul eylesin inşaallah bende 1000 tane alay
zerreler adedince SALAT ve SELAM olsun GÜL PEYGAMBERİMİZE
ELAFÜ ELFİ SALATİN VE ELFÜ ELFİ SELAMİN ALEYKE YA RASULALLAH
zerreler adedince SALAT ve SELAM olsun GÜL PEYGAMBERİMİZE
ELAFÜ ELFİ SALATİN VE ELFÜ ELFİ SELAMİN ALEYKE YA RASULALLAH
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21204-8-mart-2009-a-az-kaldi-salavat-kampanyasi-basladi-hedef-1-milyon-salavat-haydi-sa · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.