Ölüm öncesi,anı,sonrası...(hafızalardan silinmeyecek bir video)

23.060 görüntülenme · 36 yanıt

Paylaş:
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

en ağırından ve şiddetlisinden kalplerimize tesir etsin inşaALLAH görüntüye gerek yok hakikatler yeter okumaz ve duymazmıyız.

mevlam cümlemize hayırlı ve imanlı ölümler nasip,kısmet,ihsan eylesin inşaALLAH.
GEVHER

GEVHER 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj

selamün aleyküm..

ölümü , ölümden sonra ki yaşayacaklarımızı düşünmek dünya hayatında kendimize çeki düzen vermek açısından çok önemli.
bu videoyu izleyemeyen arkadaşlar için bir kitap önerebilirim.

Haris el-Muhasibi - Farzet ki Öldün - Karınca & Polen Yayınları.

İmam Şafii 'nin talebesi olan Haris el Muhasibi 'nin kitabı Doç. Dr. Abdülaziz Hatip tarafından dilimize çevrilmiş.
okuyunca ölüm anını , kabir hayatını , ölümden sonrasını gözünüzde canlandırabileceğiniz bir kitap .
Faydalı olması dileğiyle..
1truepathislam

1truepathislam

Kıdemli Üye · 148 mesaj

selamun aleykum... ya ben bugünlerde cok düşünüyorum ölümü,kabir azabını falan... :(
kendimi çoook günahkar hissediyorum sanıyorum ki rabbim beni hiç affetmiycek... kabirde hep azab görcem... neden böyle hissediyorum?? artık hayattan zevk alamaz oldum.. her an bunları düşünüyorum....sizce böyle düşünmem normal mi?? :(
egitim44

egitim44

Kıdemli Üye · 209 mesaj

evet ben de cd si vardı az kalsın öğrencilere izletip soruşturmalık oluyordum
zeynomis

zeynomis

Kıdemli Üye · 379 mesaj

arkadaşlar gerçekten çok urkutucu.tüylerim ürperdi.rabbim hepimeze ölüm anında yardım etsin.insan bunları görünce dünyanın gerçekten bi imtihan yeri olduğunu daha iyi idrak ediyo
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

Mübarek Üye · 1.470 mesaj

Quranİyi hoş kardeşlerimde ben bu videoyu seyredemiyorumki; Bir yolunu gösteren olsa

katılıyorum...selametle...

ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
zeynomis

zeynomis

Kıdemli Üye · 379 mesaj

ordaki linklerin üzerine tıklayınca izleyebilirsin
kesir

kesir

Yeni Üye · 6 mesaj

ben videoyu açamıyorum yardımcı olun lütfen
kesir

kesir

Yeni Üye · 6 mesaj

arkadaşlar ben videoyu açamıyorum yardımcı olun lütfen
kesir

kesir

Yeni Üye · 6 mesaj

linklerdende açılmıyor
gizli-modeste

gizli-modeste

Kıdemli Üye · 177 mesaj

google dan gerekli aramaları yaptığımızda girebiliriz youtube a.
´´GüLiѕтaи´´

´´GüLiѕтaи´´

Mübarek Üye · 1.209 mesaj

AFFET YA RABB ::(

kesir kardeşm,youtube yada ktunneli açıp
- Rabbim Geri Döndür- yazarsan açılır umarım...4 videolu...4 ünüde izlemeni tavsiye ederm..
selametle
şahsenem eylül

şahsenem eylül

Yeni Üye · 2 mesaj

lütfen yardımcı olurmusunuz ben bu video 'yu seyretmeyi çok istiyorum fakat nedense seyredemedim
şahsenem eylül

şahsenem eylül

Yeni Üye · 2 mesaj

sitenize az önce üye oldum ölüm anı ve sonrası video'izlemek istiyorum ama açmıyor yardımcı olursanız çok sevinirim
Ahmed Muhammed

Ahmed Muhammed

Mübarek Üye · 861 mesaj

şahsenem eylüllütfen yardımcı olurmusunuz ben bu video 'yu seyretmeyi çok istiyorum fakat nedense seyredemedim

http://www.vtunnel.com/ adresine girin.Oradaki kutucuğa izlemek istediğiniz youtube bağlantısını yapıştırın.Sonra ''begin browsing'' e tıklayın.

(youtube yasaklı site olduğu için girilmiyor.Girebilmek için ktunnel,vtunnel gibi siteleri kullanmanız gerekmektedir.)
btl57

btl57

Üye · 31 mesaj

Allah razı olsun paylaşımınız için kardeşim. Rabbim' in affettiği kullarından oluruz İnşallah!. Amin!.
beyhudegonul

beyhudegonul

Yeni Üye · 8 mesaj

yardım

yardım

ölüm öncesi ve sonrası videosunu acamıyorum yardımcı olurmusunuz
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.