Ölüm öncesi,anı,sonrası...(hafızalardan silinmeyecek bir video)

23.060 görüntülenme · 36 yanıt

Paylaş:
tabiin

tabiin

Üye · 15 mesaj

Bu sunuyu izlememe vesile oldun... Kardeşim ALLAH razı olsun...
Şu an birinci bölümümü izledim... Her kardeşimin izlemesinide tavsiye ederim...
tabiin

tabiin

Üye · 15 mesaj

Ey ölümlü kardeşlerim, mutlak istikameti mahşer olan kardeşlerim... mutlaka izleyin... Mutlaka..
sevgi dinc

sevgi dinc

Mübarek Üye · 529 mesaj

ya rabbi neydi öyle!!!!!!
alllahım sen affet gazabından affına sıgınıyoruz şeytanın şerrinden sana sıgınıyoruz sen bagışlayıcısın sen ancak övündügün gibisin yarabbi

pearly1985 kardeş bizde 13 yaşındaki oglumla bugun şeytanın hılelerını konuşuyorduk namaz hakkında eklediginiz vidyoyu beraber seyrettık allah razı olsun herkesın bundan ders alması lazım emeginize saglık
pearly1985

pearly1985

Üye · 17 mesaj

Allah hepimizden razı olsun ve şeytanın dostuna düşman eylesin.Ben bu videodan çok fazla etkilendim hatta doktora gittim.psikolojik olarak hergece ölüm korkusu yaşamaya başlamıştım.oyüzden bu videoyu gerçekten ibret alabilecek ve bu ağırlığı kaldırabilecek kişilerin izlemesini tavsiye ediyorumm.Yoksa çok fazla etkilenirsinizz.Umarım izleyenlere faydası olurr.Rabbim hepimizi şeytanın oyunlarından, vesveselerinden korusun , o hepimizin düşmanı olsunn.
Quran

Quran

Üye · 21 mesaj

İyi hoş kardeşlerimde ben bu videoyu seyredemiyorumki; Bir yolunu gösteren olsa
Arzu_76

Arzu_76

Yeni Üye · 0 mesaj

Selamün aleyküm
Kardeşim tamamını izleyemedim kalbim dayanmadı gerçekleri görmeye

Allah (CC) affetsin bizleri
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün Aleyküm,
Bu video yu bizlerle paylaştığın için allah(c.c.) razı olsun senden
Kalb-i selim

Kalb-i selim

Mübarek Üye · 822 mesaj

Sonunda, onlardan birine (kafir) ölüm geldiği zaman, der ki: "Rabbim, beni geri çevirin." (MÜ'MİNUN SURESİ / 99)
Her nefis ölümü tadıcıdır; sonra bize döndürüleceksiniz. (ANKEBUT SURESİ / 57)

Selamun Aleykum

Allah (c.c.) razı olsun. Bize bir kez daha ölüm hatırlatıldı Allah'ın, şu acizane kullara. Bu filmden ibret alana ne mutlu.
Ancuk şunu söylemek gerekirse. Video'yu hazırlayanlar ibret verelim derken bir ayrıntıyı unutmuşlar. İslam'a göre; Peygamber (S.a.v.), Melek'ler, şeytan ve bazı sahabelerin yüzü gösterilmez. (Örn: Çağrı gibi) Filmde bu göz ardı edilmiş.
Bir de filmde şunu anlayamadım. O kara cübbeli şeytanmıydı, Melek (Azrail veya Münker Nekir)'miydi anlayamadım tam olarak. Aydınlatırsanız sevinirim.
Ama çok ibret verici bir filmdi. Filmi hazırlandan da, paylaşandan da Allah razı olsun İnşAllah.

Allahaısmarladık...
O gün mal ve evlat fayda vermez.
Ancak Allah'a Selim bir kalple gelenler müstesna.
(Şuara 88-89)
maxim

maxim

Üye · 13 mesaj

Ben video yu izlemedim sanırım izlesemde yüreğim dayanmaz. Allah hepimizi affetsin. Buna benzer bi video izledim ondan sonra böyle videolar izlemedim. Korkacak olan arkadaşlar dikkat etsin (benim gibi) çok ürkütücü. Bunlar bizim gerçeklerimiz.Alla (c.c) bütün günahlarımızı bağışlasın.
pearly1985

pearly1985

Üye · 17 mesaj

S.a. Video'da ilk gelen azrail'di.Ölü yıkanırken gelen ise;şeytan'dı.Zaten söylenen sözlerden de anlaşılıyor.
Ahmet&Gizem

Ahmet&Gizem

Kıdemli Üye · 478 mesaj

şuan Da Izledim Yemin Ederim Ti Tir Titriyorum.allahim Bizide Affet Rabbim.bu Gece Uyku Yok Bana
sultan1988

sultan1988

Yeni Üye · 1 mesaj

be açamadım ya nasıl izlicem
leni

leni

Kıdemli Üye · 253 mesaj

selamun aleyküm RABBİM senden razı olsun kardeşim paylaştığın hatırlattığın için çok çok teşekkür ederm soğuk su gibi çarptı yüzüme yeniden ALLAH razı olsun:A:A:A
asya_y

asya_y

Yeni Üye · 6 mesaj

Ölümü unutmadan ölecekmiş gibi yaşamak gerekir .... Allah yardımcımız olsun .... herşey bizler için..... AEO
sessizseda

sessizseda

Üye · 49 mesaj

"İnnalillahiveinnaileyhuraciun".......Allah razı olsun hakikati tekrar hatırlamamıza vesile oldunuz....günde en az 20 defa ölümü düşünmemizi tavsiye etmiş Peygamberimiz s.a.v.ama bunu gerçekten başarabilseydik bu uykudan uyanırdık.......:(
fzy01

fzy01

Yeni Üye · 1 mesaj

izleemek için çok uğraştım ama görüntüyü açamadım
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Mübarek Üye · 1.770 mesaj

sultan1988be açamadım ya nasıl izlicem[/QUOTE<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Mübarek Üye · 1.770 mesaj

..............................