Sitemizin Yeni Hali
5.391 görüntülenme · 49 yanıt
s.a.bune yaa 1 haftadır yoktum akşam yoldan geldim ve siteyi açtım hemen ve dumur oldum...böyle bir değişikliğe neden ihtiyaç duyulduğunu açıklarmı birileri???nekadar zorr giriş yapmak...çok yabancı geldi bana inşallah ve tez zamanda lütfen eski haline dönsün site ve kimse de hoşnut değil bu durumdan görüldüğü üzere ama bu haliyle ben bu siteye devam edemiycem sanırım..hayır neden o kolay açık anlaşılır halini bukadar zor bi hale getirme ihtiyacı duyuldu anlam veremedim....kimse girmesin eski üyelerde çıksın diyemii????selametle
ADALETIMAHZAS.A.Evet ilk şoku attıktan sonra tekrar bakıyorum ve zorlaşan birçok husus gördüm.Eski forumlarınızı hangi bölümden açtığını hatırlamıyorsanız kendi forumlarınıza ulaşmak için çok zaman harcıyorsunuz.Kolaylaştırınız zorlaştırmayınız diyorum,emeğe saygı mutlaka ama bizim de emeklerimiz gözönüne alınsa iyi olurmuş.İsmimin üzerine tıklayınca eski forumlarımı görmek istiyorum.A.E.O.
YARDIM EDEN YOKMU OKUNMUŞ YAZILARI CEVAPLIYACAM BULAMIYORUM PANODA VARSA İYİ OLMAYANI ARIYORUM
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
selamün aleyküm arkadaşlar, bende bu siteye girmekten çok büyük bir mutluluk duyurdum. ve çok huzur buluyordum. şimdi biraz karışık geldi bana. biraz soğudum açıkçası. yazıyorum ama acaba kim görecek. acaba eski konulara mı cevap yazıyorum. diye düşünüyordum bence. çünkü tarihlerde de bir sorun var sanki
Aleyküm Seam Abla!
Söylediklerinize harfiyyen katılıyorum... Sitenin yeni hali artık insanları kendine çekecek kadar doğal ve sıcak değil bence... Yani genede kötü olmuş manasına getirmiyorum... Acaba eski haline geri çevirebilirler mi ????? :(:(:(:(
Söylediklerinize harfiyyen katılıyorum... Sitenin yeni hali artık insanları kendine çekecek kadar doğal ve sıcak değil bence... Yani genede kötü olmuş manasına getirmiyorum... Acaba eski haline geri çevirebilirler mi ????? :(:(:(:(
S.a. Sitenin Eski Halinin Daha Sicak Yakin Kullanimi Daha Kolay Olduğuna Inananiyorum Verilen Emeğe Saygi Duyuyorum Fakat Yöneticilerinde. Eleştirilerede Açik Olduğunu Tahmin Ediyorum.a.e.o.
insanlar başaklara benzer..içleri boşken başları havadadır,içleri doldukça eğilirler!!

Ya Arkadaşlar Neyi Beğenmiyorsunuz Ben Onu Anlamiyorum.içeriği Mi Değişti.eski Yazilar Mi Yok.farkli Kaliplar Mi Taşiyor.nedir Yani.ben Yeni Sayilirim Bu Site De Ama çok Güzel Buldum.yeni Old. Için Olabilir Belki Ama.siz De Eskiyi Bu Kadar Niye Ariyorsunuz Ki.değiştirilme Amacini Okumadiniz Mi.herkesin Yazdiği Ayni:daha Sicak Ve Sade.e şimdi Ne Var Burda.daha Soğuk Ve Karmaşik Mi.hayir Değil.karmaşik Olan Sizin Fikirleriniz.yeniliğe Açik Olun Bence.bu Her Sitede Forumda Olur.bi Değişiklik Oldu Diye özelliğini Kaybetmedi Bu Forum.daha Bi Güzel Oldu Bence.ama Eski Halini Merak Ettim.sirf Siz Bu Kadar övdünüz Diye
Esselamun Aleyküm Bende Görüşlerinize Aynen Katiliyorum. Tamam Emek Verilmiş Fakat Hiç Ellenmese Bencede Daha Iyi Olurdu. Bende çok Zorluklar Yaşadim. Sicaklik Konusuna Gelince Evet Sanki Bütün Sammimiyetini Yitirdi.artik Eskisi Kadar Sik Ziyaret Etmiyorum Bile. çocuklarim Hiç Açmiyor Artik Anne çok Karişik Diyor. Inşaallah özüne Bir Gün Geri Döner .a.e.o.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/20913-sitemizin-yeni-hali · 11.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- sitemizin yeni hali Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- Sitemizin Yeni Hali Nasıl Olmuş :) Görüş- Öneri- İstek 49 cevap
- Sitemizin yeni görünümü.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 20 cevap
- sitemizin değerli üyelerinden damla kardeşimiz nişanlandı Kutlama ve Tebrik Mesajları 33 cevap
- Sitemizin genç üyeleri okuyalım dikkate alalım inşaallah.. Nasihatler 14 cevap
- Sitemizin Japoncası... Bilgisayar Programları 27 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.