SON TEK HARF BULMACASI
197.896 görüntülenme · 2.950 yanıt
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
cennet yolcusuSELAMÜN ALEYKÜM MÜCAHİDE KARDEŞİM SİZİNLE GÖRÜŞE BİLME YERİMİZ OLAN CEVDET ABİNİN FORMUNA BUYUR EDEYİM SİZİ NASILSINIZ GECENİZ HAYIRLI BEREKETLİ NURLU OLSUN MÜCAHİDE KARDEŞİM BU SEFERDE BEN BAŞLIYAYIM
ALİYE
Ve aleyküm selam değerli mücahide kardeşim. Buyurdum, çok teşekkür ederim..Rabbimiz c.c razı olsun sizden, hamd olsun Rabbimize iyiyim kardeşim..Siz de iyisinizdir biiznillah? Size de hayırlı, bereketli ve feyiz dolu bir gece olsun inşallah..B)
cennet yolcusu, post: 527195, member: 70023s.a cevdet abi geceniz hayırlı nurlu ve bereketli olsun
neriman
A.S. KARDEŞİM SİZİN DE RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN BEN CIKIYORUM KENDİNİZE İYİ BAKIN :gulegule
NERGİZ
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

CEVDET-71, post: 527196, member: 70338A.S. KARDEŞİM SİZİN DE RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN BEN CIKIYORUM KENDİNİZE İYİ BAKIN :gulegule
NERGİZ
hayırlı akşamlar abi sizde rabbime emanet olunsağlıcakla kalın hayırlı geceler
zeynep
cennet yolcusuhayırlı akşamlar abi sizde rabbime emanet olunsağlıcakla kalın hayırlı geceler
zeynep
selamün aleyküm.
pakize
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/20859-son-tek-harf-bulmacasi · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.