✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
sena30Pardon Ayni Anda Yazmişiz Galiba
Hoşgeldiniz kardeşim..Hayırlı, bereketli geceler olsun inşallah..B)
197.896 görüntülenme · 2.950 yanıt
✦ Mübarek Üye
sena30Pardon Ayni Anda Yazmişiz Galiba
✦ Mübarek Üye
cennet yolcusuUNUTULDUM DİYE KARDEŞİM
ŞAKA ŞAKA GÜZEL KARDEŞİM SİZ DEVAM EDİN HAKKINIZI HELAL EDİN
✦ Mübarek Üye
aliye_aliye, post: 524757, member: 60391Ama güzel kardeşim olur mu hiç öyle şey? Siz bir daha yazmadınız. Ben bir daha oyunda göremeyince üzüldüm:( Unutmak olur mu hiç?:(
✦ Mübarek Üye
zynp_rukiyeHayırlı nurlu geceler kardeşlerim Rabbimin magfireti üzerinizden hiç eksilmesin ...
Allah a emanet ediyorum baki muhabbetle inşaallah.
✦ Mübarek Üye
zynp_rukiyeHakkını aldıysam hakkını helal et kardeşim B)
Ağlama biz sana kıyamayız :(
hayırlı geceler :gulegule
aliye_aliye, post: 524762, member: 58484Selamün Aleyküm canım kardeşim.. Çıkıyor musunuz? Rabbimiz c.c gecenizi hayırlı, bereketli, feyizli eylesin inşallah..Güzel dualarınıza amin ecmain olsun inşallah canım kardeşim..Dualarımda daimsiniz..Mevlam yar ve yardımcınız olsun her daim..Rabbimize emanetsiniz siz de inşallah..Selam, dua ve baki kardeşlikle inşallah..
✦ Mübarek Üye
sena30AMİN KARDEŞİM.CÜMLEMİZİN İNŞALLAH.SİZLERE HAYIRLI GECELER.RABBİME EMANET OLUN....
aliye_aliyeSize de hayırlı, nurlu ve bereketli geceler olsun inşallah kardeşim B)
Mevlamıza emanetsiniz inşallah..Allah c.c yar ve yardımcınız olsun..B)
cennet yolcusuSELAMÜN ALEYKÜM MÜCAHİDE KARDEŞİM SİZİNLE GÖRÜŞE BİLME YERİMİZ OLAN CEVDET ABİNİN FORMUNA BUYUR EDEYİM SİZİ NASILSINIZ GECENİZ HAYIRLI BEREKETLİ NURLU OLSUN MÜCAHİDE KARDEŞİM BU SEFERDE BEN BAŞLIYAYIM
ALİYE

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/20859-son-tek-harf-bulmacasi · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.