27 EKİM DE NİŞANLANIYORUM!

752 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
anamaya

anamaya

Kıdemli Üye · 332 mesaj

KARDEŞLERİM 27 EKİMDE ALLAHIN İZNİYLE EVLİLİĞE İLK ADIMI ATACAĞIM.SİZLERLE BU MUTLU HABERİ PAYLAŞMAK İSTEDİM.UMARIM ALLAHIM HAKKIMDA HAYIRLI OLANI NASİP EDER.DARISI TÜM BEKAR ARKADAŞLARIMIZIN BAŞINA BUNCA ZAMANDIR SIKINTILARIMI PAYLAŞTINIZ ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN !ALLAHA EMANET OLUN!
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

RE: 27 EKİM DE NİŞANLANIYORUM!

AYYY BU COK GUZEL BIR HABER KARDESIM INSALLAH EVLILIK SURECINDEKI O YOLLARDAN SIKINTISIZ BIR SEKILDE GECER VE MUTLU BIR YUVANIN TEMELLRINI ATARSINIZ ... COK SEVINDIM INSALLAH BIR OMUR BOYU MUTLU OLUR VE HAK YOLUNDA MUMINLER VE MUCAHIDELER YETISTIRIRSINIZ AMIN AMIN AMIN B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
anamaya

anamaya

Kıdemli Üye · 332 mesaj

huzunlu_gurbet yazdı:
AYYY BU COK GUZEL BIR HABER KARDESIM INSALLAH EVLILIK SURECINDEKI O YOLLARDAN SIKINTISIZ BIR SEKILDE GECER VE MUTLU BIR YUVANIN TEMELLRINI ATARSINIZ ... COK SEVINDIM INSALLAH BIR OMUR BOYU MUTLU OLUR VE HAK YOLUNDA MUMINLER VE MUCAHIDELER YETISTIRIRSINIZ AMIN AMIN AMIN B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

amin kardeşim sağol ne güzel temennilerde bulunmuşsunuz allah rrazı olsun
nesrin_77

nesrin_77

Mübarek Üye · 527 mesaj

Selam aleyküm. Allah ( cc ) tamamına erdirsin inşallah. Hakkınızda hayırlı kapılar açsın.
Tüm kardeşlerimize hayırlı evlilikler nasip etsin inşallah.
Allah' a ısmarladık.
anamaya

anamaya

Kıdemli Üye · 332 mesaj

nesrin_77 yazdı:
Selam aleyküm. Allah ( cc ) tamamına erdirsin inşallah. Hakkınızda hayırlı kapılar açsın.
Tüm kardeşlerimize hayırlı evlilkler nasip etsin inşallah.
Allah' a ısmarladık.

amin inş kardeşim cümlemize
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

S a kardeşim nişanlandinmi:) darisi hayirlisiyla başimiza dua etm emi bizlerede:) rabbim yolunu acik etsin ewlilik oldumu yada ne zamn merak işte:) selametle kardeşim.
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
minoug

minoug

Kıdemli Üye · 250 mesaj

Allah(C.C)mutlu Etsin güzel kardeşim Rabbim yar ve yardımcın olsun.Amin!
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.