16 ekim 2008 tarihinde saat 21.00
2.996 görüntülenme · 36 yanıt
16 ekim 2008 tarihinde saat 21.00 herkesten aynı anda dua bekliyorum arkadaşlar, Hep bir ağızdan Rabbimize ibrahim kulunu kurtarması için dua etmenizi rica ediyorum.. Ne olur arkadaşlar bi beş dakikanızı bu çaresiz kardeşinize ayırın arkadaşlar. Beni bu borç batağından kurtarması, benim yüzümden perişan olan annem, babam, eşim ve kardeşlerim ve oğlum başkasına muhtaç etmesin diiye ve beni bu tefecilerin elinden kurtrması için dua edin rabbime, hep beraber dua edlim arkadaşlar...
ben de gevher kardeşim gibi bu akşam saat 21.00 de ellerimi açmış , sizin için dua ediyor olacağım kardeşim...
Rabbim kabul etsin...
bunu bir de dua köşesine taşısak ibrahim kardeşim ne dersin?
Rabbim kabul etsin...
bunu bir de dua köşesine taşısak ibrahim kardeşim ne dersin?
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.770 mesaj
Görüyorum ki pişmansınız,Rabbim bu pişmanlığınızdan dolayı yardımcınız olacakatır kesin,bende dua ediyorum ve o satte edenlerden olcam inşallah,merak etmeyin,kalbinizi ferah niyetinizi temiz,aklınızı salim tutmaya çalışın...HAyırlı akşamlar...
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Ali Haydar Efendi hz.leri hapishaneye atıldıgında şeyhi rüyasında 33 tane fetih suresi okumasını söylemiş ve kurtulmasına vesile olmuştu...Deneseniz belki size de vesile olur...
inşallah bende senin için dua edeceğim kardeşim....ALLAH'ım seni ismi şeriflerinin hatrına tüm dünyalık musibetlerden kurtarsın.ahirette de sana güzelliklerle muamele etsin...
ÂNI YAŞA...
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
tevbeYA-HAK, post: 811709, member: 14881inşallah bende senin için dua edeceğim kardeşim....ALLAH'ım seni ismi şeriflerinin hatrına tüm dünyalık musibetlerden kurtarsın.ahirette de sana güzelliklerle muamele etsin...
Allahın isimleri deyince,20 kez Ya Vedud okuyup o insanların yüzüne üflerseniz Rabbim kalplerine merhamet verir,ben bunu genelde yaparım ve Allahın izniyle sonuç hep güzel olur...
Ravzadakinurunkölesi, post: 811712, member: 14881Allahın isimleri deyince,20 kez Ya Vedud okuyup o insanların yüzüne üflerseniz Rabbim kalplerine merhamet verir,ben bunu genelde yaparım ve Allahın izniyle sonuç hep güzel olur...
rabbim razı olsun kardeşim.inşallah bu ismi şerifin faziletinden yararlanalım...
ÂNI YAŞA...
selamün aleyküm
bende edicem inşallah.Her görüşümde içim sızlıyo keşke imkanım olsaydı size yardım edebilseydim kardeşim.Duadan başka elimden hiç bir şey gelmiyor .Her daim dularımda olacaksınız.Mahsuru yoksa sorabilirmiyim kardeşim çokmu borcunuz var?
bende edicem inşallah.Her görüşümde içim sızlıyo keşke imkanım olsaydı size yardım edebilseydim kardeşim.Duadan başka elimden hiç bir şey gelmiyor .Her daim dularımda olacaksınız.Mahsuru yoksa sorabilirmiyim kardeşim çokmu borcunuz var?
isranurr, post: 811780, member: 78579selamün aleyküm
Baya bir var isranur kardeşim 170 bin euroydu elimden gelen herşeyi yaptım araba ev filan hepsini sattım 85 bin euro kaldı oda 170 milyar demek anlayacağın. o kadar zorki işim kardeşim inşallah kurtulabilirim allahın izniyle kardeşim..
ardam_47, post: 811786, member: 89267Baya bir var isranur kardeşim 170 bin euroydu elimden gelen herşeyi yaptım araba ev filan hepsini sattım 85 bin euro kaldı oda 170 milyar demek anlayacağın. o kadar zorki işim kardeşim inşallah kurtulabilirim allahın izniyle kardeşim..
çok çırpınoyosun Vardır bi çıkışı mutlaka bununda.çıkıcaksın inşallah.Arda kardeşim. yüzünün akıyla çıkarsın kurtulursun inşallah bunlardan.Ve Allah birdahada göstermesin bol bol inşirah suresini de oku.Allaha emanet ol
ardam_47, post: 811786, member: 89267Baya bir var isranur kardeşim 170 bin euroydu elimden gelen herşeyi yaptım araba ev filan hepsini sattım 85 bin euro kaldı oda 170 milyar demek anlayacağın. o kadar zorki işim kardeşim inşallah kurtulabilirim allahın izniyle kardeşim..
Allah celle calelü yar ve yardımcın olsun kardeşim dualarımız seninle inşaAllah feraha çıkarsın kardeşim...
yazınızın başlıgını gördüm yeni mesajlarda tedirgin oldusayfa acılana kadar... bende dua edecek olanların içindeyim... her namazımın sonunda Rabbim kabul etsin başta siz olmak üzere aklıma gelen bu sitedeki sıkıntında olan arkadaşlar için dua ediyorum... Rabbimen kısa zamanda sizi ferahlığa cıkarsın herzaman dualarımdasınız....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/42912-16-ekim-2008-tarihinde-saat-21-00 · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.