16 ekim 2008 tarihinde saat 21.00

2.996 görüntülenme · 36 yanıt

Paylaş:
ardam_47

ardam_47

Kıdemli Üye · 207 mesaj

16 ekim 2008 tarihinde saat 21.00 herkesten aynı anda dua bekliyorum arkadaşlar, Hep bir ağızdan Rabbimize ibrahim kulunu kurtarması için dua etmenizi rica ediyorum.. Ne olur arkadaşlar bi beş dakikanızı bu çaresiz kardeşinize ayırın arkadaşlar. Beni bu borç batağından kurtarması, benim yüzümden perişan olan annem, babam, eşim ve kardeşlerim ve oğlum başkasına muhtaç etmesin diiye ve beni bu tefecilerin elinden kurtrması için dua edin rabbime, hep beraber dua edlim arkadaşlar...
GEVHER

GEVHER 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj

bu akşam saat 21.00 de ellerimi açmış , sizin için dua ediyor olacağım kardeşim...
Rabbim kabul etsin...
ardam_47

ardam_47

Kıdemli Üye · 207 mesaj

Allah senden razı olsun arkadaşım, Senin çok desteğini gördüm kardeşim, hakkını helal et kardeşim, Allah senden razı olsun...
GEVHER

GEVHER 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj

varsa hakkım helal olsun..

bir mümin kardeşimize sıkıntısında yardımcı olmazsak nasıl müslümanız diyebiliriz ki..
bizlerin elinden gelen dualarımızla yanınızda olmak.
ardam_47

ardam_47

Kıdemli Üye · 207 mesaj

allah senden razı olsun kardeşim...
ardam_47

ardam_47

Kıdemli Üye · 207 mesaj

Arakdaşlar lütfen yardım edin...
gunes_deniz

gunes_deniz

Aktif Üye · 74 mesaj

ben de gevher kardeşim gibi bu akşam saat 21.00 de ellerimi açmış , sizin için dua ediyor olacağım kardeşim...
Rabbim kabul etsin...

bunu bir de dua köşesine taşısak ibrahim kardeşim ne dersin?
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Mübarek Üye · 1.770 mesaj

Görüyorum ki pişmansınız,Rabbim bu pişmanlığınızdan dolayı yardımcınız olacakatır kesin,bende dua ediyorum ve o satte edenlerden olcam inşallah,merak etmeyin,kalbinizi ferah niyetinizi temiz,aklınızı salim tutmaya çalışın...HAyırlı akşamlar...
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Ali Haydar Efendi hz.leri hapishaneye atıldıgında şeyhi rüyasında 33 tane fetih suresi okumasını söylemiş ve kurtulmasına vesile olmuştu...Deneseniz belki size de vesile olur...
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

inşallah bende senin için dua edeceğim kardeşim....ALLAH'ım seni ismi şeriflerinin hatrına tüm dünyalık musibetlerden kurtarsın.ahirette de sana güzelliklerle muamele etsin...
ÂNI YAŞA...
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

tevbeYA-HAK, post: 811709, member: 14881inşallah bende senin için dua edeceğim kardeşim....ALLAH'ım seni ismi şeriflerinin hatrına tüm dünyalık musibetlerden kurtarsın.ahirette de sana güzelliklerle muamele etsin...

Allahın isimleri deyince,20 kez Ya Vedud okuyup o insanların yüzüne üflerseniz Rabbim kalplerine merhamet verir,ben bunu genelde yaparım ve Allahın izniyle sonuç hep güzel olur...
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

Ravzadakinurunkölesi, post: 811712, member: 14881
Allahın isimleri deyince,20 kez Ya Vedud okuyup o insanların yüzüne üflerseniz Rabbim kalplerine merhamet verir,ben bunu genelde yaparım ve Allahın izniyle sonuç hep güzel olur...

rabbim razı olsun kardeşim.inşallah bu ismi şerifin faziletinden yararlanalım...
ÂNI YAŞA...
ardam_47

ardam_47

Kıdemli Üye · 207 mesaj

Allah hepinizden razı olsun kardeşlerim, ne muradınız varsa versin inşallah. Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah...
isranurr

isranurr

Mübarek Üye · 814 mesaj

selamün aleyküm

bende edicem inşallah.Her görüşümde içim sızlıyo keşke imkanım olsaydı size yardım edebilseydim kardeşim.Duadan başka elimden hiç bir şey gelmiyor .Her daim dularımda olacaksınız.Mahsuru yoksa sorabilirmiyim kardeşim çokmu borcunuz var?
ardam_47

ardam_47

Kıdemli Üye · 207 mesaj

isranurr, post: 811780, member: 78579selamün aleyküm

bende edicem inşallah.Her görüşümde içim sızlıyo keşke imkanım olsaydı size yardım edebilseydim kardeşim.Duadan başka elimden hiç bir şey gelmiyor .Her daim dularımda olacaksınız.Mahsuru yoksa sorabilirmiyim kardeşim çokmu borcunuz var?

Baya bir var isranur kardeşim 170 bin euroydu elimden gelen herşeyi yaptım araba ev filan hepsini sattım 85 bin euro kaldı oda 170 milyar demek anlayacağın. o kadar zorki işim kardeşim inşallah kurtulabilirim allahın izniyle kardeşim..
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

inş kurtulursun kardeşim senin için dua edecceğiz elimizden geldiği kadarıyla da ediyorum rabbım yar ve yardımcın olsun
isranurr

isranurr

Mübarek Üye · 814 mesaj

ardam_47, post: 811786, member: 89267Baya bir var isranur kardeşim 170 bin euroydu elimden gelen herşeyi yaptım araba ev filan hepsini sattım 85 bin euro kaldı oda 170 milyar demek anlayacağın. o kadar zorki işim kardeşim inşallah kurtulabilirim allahın izniyle kardeşim..

çok çırpınoyosun Vardır bi çıkışı mutlaka bununda.çıkıcaksın inşallah.Arda kardeşim. yüzünün akıyla çıkarsın kurtulursun inşallah bunlardan.Ve Allah birdahada göstermesin bol bol inşirah suresini de oku.Allaha emanet ol
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

ardam_47, post: 811786, member: 89267Baya bir var isranur kardeşim 170 bin euroydu elimden gelen herşeyi yaptım araba ev filan hepsini sattım 85 bin euro kaldı oda 170 milyar demek anlayacağın. o kadar zorki işim kardeşim inşallah kurtulabilirim allahın izniyle kardeşim..

Allah celle calelü yar ve yardımcın olsun kardeşim dualarımız seninle inşaAllah feraha çıkarsın kardeşim...
ardam_47

ardam_47

Kıdemli Üye · 207 mesaj

Çok sağolun arkadaşlar. Allah mutlaka birbirimizin duasını kabul edecek inşallah arkadaşlar...
-Burcu-

-Burcu-

Mübarek Üye · 2.493 mesaj

yazınızın başlıgını gördüm yeni mesajlarda tedirgin oldusayfa acılana kadar... bende dua edecek olanların içindeyim... her namazımın sonunda Rabbim kabul etsin başta siz olmak üzere aklıma gelen bu sitedeki sıkıntında olan arkadaşlar için dua ediyorum... Rabbimen kısa zamanda sizi ferahlığa cıkarsın herzaman dualarımdasınız....
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.