Gidişin Dönüşü...
2.005 görüntülenme · 28 yanıt
RE: Gidişin Dönüşü...
Ve aleyküm selam güzel kardeşim...teşekkür ederim..hoşbulduk...
Ecmain inşaAllah..sağolasınız..selametle kalın inş..B)B)B)B)
zynp_rukiye yazdı:
Esselamun aleyküm kardeşim hoşgeldiniz
Rahman razı olsun emeğinize sağlık selam ve dua ile...B)B)B)
Ve aleyküm selam güzel kardeşim...teşekkür ederim..hoşbulduk...
Ecmain inşaAllah..sağolasınız..selametle kalın inş..B)B)B)B)
selamun aleyküm niğdeli kardeşim hoşgeldiniz..anneniz nasıl oldu bi ara rahatsız denilmişti ama rahatsızlığı geçmiştir inşaAllah..Allaha(c.c.)emanet olun,selamun aleyküm..
selamun aleyküm niğdeli kardeşim hoşgeldiniz..anneniz nasıl oldu bi ara rahatsız denilmişti ama rahatsızlığı geçmiştir inşaAllah..Allaha(c.c.)emanet olun,selamun aleyküm..
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
ve aleyküm selam abi, Allah razı olsun..Sağolun..Ben de öyle..Allah'a emanet olun..B)
CEVDET-71 yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM HOŞ GELDİN SEFA GETİRDİN TEKRAR SİZİ GÖRDÜĞÜMÜZE SEVİNDİK ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)
ve aleyküm selam abi, Allah razı olsun..Sağolun..Ben de öyle..Allah'a emanet olun..B)
ve aleyküm selam Recep kardeşim.Çok teşekkür ederim ..Annem şu an daha iyi elhamdülillah..Allah razı olsun tevbekar ablam tefriciye forumu açmış, Aliyem de hatim almış ben niğdedeyken..Rabbim dua eden, yardımcı olan siz güzel insanlardan ebeden razı olur inşaAllah.Hepinize teşekkürü borç bilirimB)Selametle kalın..ve a.s.
RECEB-I KAMER yazdı:
ve aleyküm selam Recep kardeşim.Çok teşekkür ederim ..Annem şu an daha iyi elhamdülillah..Allah razı olsun tevbekar ablam tefriciye forumu açmış, Aliyem de hatim almış ben niğdedeyken..Rabbim dua eden, yardımcı olan siz güzel insanlardan ebeden razı olur inşaAllah.Hepinize teşekkürü borç bilirimB)Selametle kalın..ve a.s.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/20555-gidisin-donusu · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Üzmemişti Onları Hiçbir Şey,Senin Gidişin Kadar... Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 5 cevap
- Yüreğime dokunur gidişin EY RAMAZAN! Şiirler 7 cevap
- Kulun Dönüşü Nasihatler 48 cevap
- Aczimendiler'in Muhteşem Dönüşü Kutlama ve Tebrik Mesajları 41 cevap
- Bir hanımın konken partilerinden dönüşü Nasihatler 9 cevap
- Bir gidişin izlerinde serzeniş! Kendi Şiirleriniz 0 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.