LÜTFEN DUA EDİN....
2.554 görüntülenme · 37 yanıt
RE: LÜTFEN DUA EDİN....
"Ey Rabbim! Ben zayıfım, rızân yolunda benim zaafımı kuvvetlendir. Beni nâsiyemden tutup hayra sevk et. İslâm'ı rızâmın en son noktası kıl. Ey Rabbim, ben zayıfım, beni kuvvetlendir. Ben zelîlim beni azîz kıl. Ben sana muhtacım, beni rızıklandır.”
ALLAH hayırlı rızıklar versinn
"Ey Rabbim! Ben zayıfım, rızân yolunda benim zaafımı kuvvetlendir. Beni nâsiyemden tutup hayra sevk et. İslâm'ı rızâmın en son noktası kıl. Ey Rabbim, ben zayıfım, beni kuvvetlendir. Ben zelîlim beni azîz kıl. Ben sana muhtacım, beni rızıklandır.”
AMİN KARDEŞİM İNŞ... SELAM VE DUA İLE...
meryem yavuz yazdı:
AMİN KARDEŞİM İNŞ... SELAM VE DUA İLE...
Selam aleyküm. Cenabı hak tüm sıkıntıda darda olan kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Allah ( cc) cümlemize hayırlı kapılar hayırlı kazançlar nasip etsin. Allah' a ( cc ) ısmarladık.
Selam aleyküm. Cenabı hak tüm sıkıntıda darda olan kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Allah ( cc) cümlemize hayırlı kapılar hayırlı kazançlar nasip etsin. Allah' a ( cc ) ısmarladık.
saolasın nesrin kardeşim selam ve dua ile...
nesrin_77 yazdı:
saolasın nesrin kardeşim selam ve dua ile...
allah'im islerinizi kolaylastirsin, insallah bu gunlerinde selametini gorursunuz, rabbim ( c.c) yar ve yardimciniz olsun
allah'im islerinizi kolaylastirsin, insallah bu gunlerinde selametini gorursunuz, rabbim ( c.c) yar ve yardimciniz olsun
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH NE HAYIRLI İSE ONU NASİP ETSİN BELKİ BÖYLE HAYIRLIDIR KARDEŞİM İNŞALLAH İŞLERİNİ İYİ OLUR SAĞLIKLI MUTLU GÜNLER DİLERİM ALLAHTAN . ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH NE HAYIRLI İSE ONU NASİP ETSİN BELKİ BÖYLE HAYIRLIDIR KARDEŞİM İNŞALLAH İŞLERİNİ İYİ OLUR SAĞLIKLI MUTLU GÜNLER DİLERİM ALLAHTAN . ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/20530-lutfen-dua-edin · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ARKADAŞLAR LÜTFEN DUA EDİN LÜTFEN. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- lütfen! lütfen! lütfen! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 12 cevap
- Ablanıza yardım edin lütfen... Bilgisayar Destek 15 cevap
- Lütfen Allah rizasi icin dua edin Dua Listesi 5 cevap
- hatim için yardım edin lütfen... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 42 cevap
- Lütfen bana dua edin Tanışma Köşesi 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.