Kardeşlerim Lütfen Dikkat Edin

1.388 görüntülenme · 12 yanıt

Paylaş:
Turgay45

Turgay45

Kıdemli Üye · 134 mesaj

Selamün Aleyküm Kardeşlerim

Lütfen Dikkatli Okuyun

gturgut@hotmail adresli biri beni listesine eklemiş ve ben de bu sitede ki kardeşlerimden biri olabilir diye kabul ettim fakat virüs uyarısı verdi. Arkadaşım bu virüsü kapmış, ordan da bana kişiyi listeme eklemem için gelmiş. Sakın gturgut@hotmail şeklinde bir adres sizi Msn listesine eklerse sakın kabul etmeyin.

İnternette biraz araştırdım ve bu adresler arkadaş listelerinden diğer arkadaş listelerine bulaşarak yayılıyormuş. Türk hackerlar Ruslara savaş açmış, Ruslarda Türkiye’yi bu virüs ile Mail bombardımanına tutuyormuş vs............

gt;@ rht.com

uzantılı adresleri MSN’nize eklerseniz HDD’nizdeki tüm veriler siliniyor ve kullanılamaz hale geliyormuş. Çoğu virüs programlarının da bu virüsü tanımadığı söyleniyor. Çok tehlikeli olduğundan tüm arkadaşlarımızı ve yakınlarımızı lütfen uyaralım.

Allah'a Emanet Olun
cerennurum

cerennurum

Mübarek Üye · 1.298 mesaj

aynı sorunu bende yaşadım hatta bununla ilgili konu bile açtım benim arkadaşımdan resim geldi bende kabul ettim vallahi nerdeyse bilgisayarı çökertiyodum eşim çok uğraştı temizleyemedi allah tan kaynım çok iyi bilgisayar kullanıyo o temizledi selametle
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

aleyküm Selam Allah razı olsun Bilgilendirdiğiniz İçin Rus hackerler Saldırmaya başlamış Türkiyenin net ortamlarını gelen meillere dikkat edelim bilgisayarını göçertmek istemiyorsanız gelen meilleri hemen almayın Allaha emanet olun selametle..

Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Aleyküm Selam
Uyarın sağol Allah c.c. razı olsun Selametle
Turgay45

Turgay45

Kıdemli Üye · 134 mesaj

Sizler de sağolun
DENİZ61

DENİZ61

Üye · 12 mesaj

Teşekkürler Insanlar Ne Hale Gelmiş
Turgay45

Turgay45

Kıdemli Üye · 134 mesaj

DENİZ61, post: 593575, member: 75456Teşekkürler Insanlar Ne Hale Gelmiş

Çok doğru DENİZ61 kardeşim, Bilgi ve paylaşımlarda İnternet ortamında çok daha dikkatli olmamız lazım. Allah'a Emanet Olun.
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

sağol kardeşim...
msnemdeki bütün arkadaşlarıma gönderdim..

hayırlı akşamlar..
Turgay45

Turgay45

Kıdemli Üye · 134 mesaj

keltepesağol kardeşim...
msnemdeki bütün arkadaşlarıma gönderdim..

hayırlı akşamlar..

Hayırlı akşamlar keltepe kardeşim.
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

selamun aleykum kardeşim.RABBİM razı olsun uyarıların için teşşekkür ederiz.selametle.
Turgay45

Turgay45

Kıdemli Üye · 134 mesaj

kasım hadi, post: 593721, member: 69962selamun aleykum kardeşim.RABBİM razı olsun uyarıların için teşşekkür ederiz.selametle.

Rabbim sizlerden de razı olsun kasım hadi kardeşim:evet. Virüs programlarımızı güncel tutalım. Allah'a Emanet Olun
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

TurgayGSelamün Aleyküm Kardeşlerim

Lütfen Dikkatli Okuyun

gturgut@hotmail adresli biri beni listesine eklemiş ve ben de bu sitede ki kardeşlerimden biri olabilir diye kabul ettim fakat virüs uyarısı verdi. Arkadaşım bu virüsü kapmış, ordan da bana kişiyi listeme eklemem için gelmiş. Sakın gturgut@hotmail şeklinde bir adres sizi Msn listesine eklerse sakın kabul etmeyin.

İnternette biraz araştırdım ve bu adresler arkadaş listelerinden diğer arkadaş listelerine bulaşarak yayılıyormuş. Türk hackerlar Ruslara savaş açmış, Ruslarda Türkiye’yi bu virüs ile Mail bombardımanına tutuyormuş vs............

gt;@ rht.com

uzantılı adresleri MSN’nize eklerseniz HDD’nizdeki tüm veriler siliniyor ve kullanılamaz hale geliyormuş. Çoğu virüs programlarının da bu virüsü tanımadığı söyleniyor. Çok tehlikeli olduğundan tüm arkadaşlarımızı ve yakınlarımızı lütfen uyaralım.

Allah'a Emanet Olun

Esselamü aleyküm
aynı şey benımde başıma geldi bi yakınımın msn adresını kırmışlar bana resım amaçlı yolladılar virüsü bende güvendıiğim için kabul ettim hemen uyarı geldi Allah tan virüs tarama programı vardı yoksa benımkınıde ele geçiriceklerdi buara cok arttı herkes çok dikkat etsın yakınınızın bıle gönderdiği resım müzık vs şeylere çok dıkkat edın ...selametle..
Turgay45

Turgay45

Kıdemli Üye · 134 mesaj

cennet_agaciEsselamü aleyküm
aynı şey benımde başıma geldi bi yakınımın msn adresını kırmışlar bana resım amaçlı yolladılar virüsü bende güvendıiğim için kabul ettim hemen uyarı geldi Allah tan virüs tarama programı vardı yoksa benımkınıde ele geçiriceklerdi buara cok arttı herkes çok dikkat etsın yakınınızın bıle gönderdiği resım müzık vs şeylere çok dıkkat edın ...selametle..

Bu virüs mesela bana bulaştıysa, benim Msn'emdeki tüm adreslerede kendi ekliyor ve benden de diğer adreslere o şekilde yayılyor Tuba kardeşim. Bu biraz farklı - bulaşıyor, verileri siliyor ve diğer adreslere geçiyor.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.