PEYGAMBERİN KARNINA BAĞLADIĞI TAŞ..

1.597 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
muhammed zeki

muhammed zeki

Aktif Üye · 68 mesaj

OKUYUCU KARDEŞLERİM;
ÇÖPE ATILAN EKMEK VE YEMEKLER BİZLERİN İSE ATIK DEDİĞİ NİMETLER.
BİR HOCADAN DUYDUĞUM HUTBEYİ SİZEDE ANLATMAK İSTİYORUM.BEN DİNLEDİĞİM ZAMAN TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLUR GİDİP KÖŞENİN BİRİNDE AĞLARIM.AMA ÖNEMLİ OLAN İNSANIN İBRET ALMASIDIR.
PEYGAMBER EFENDİMİZ MUHAMMED A.S ALLAH'IN RESUL'Ü BUNDAN ÖTE BİRŞEY VARMI KARDEŞLERİM SAHABİNİN BİRİ ANLATIYORDU.RESUL'Ü EKREM AÇ KALDIĞI ZAMAN HİÇKİMSEYE GİDİP BİRŞEY İSTEMEDİ KARIN AĞRISINDAN MİDESİNE BAĞLADIĞI TAŞ İLE TAM ÜÇ GÜN KARDEŞLERİM ÜÇ GÜN AÇ VE TAŞ İLE BAĞLI TAŞAMIŞ.PEYGAMBERİMİZ BİZİM İÇİN ÇABA HARCAYAN PEYGAMBERİMİZ MUHAMMED (SAV).ALLAH BİZİ O'NUN YOLUNDAN SAPTIRMASIN.KARDEŞLERİM.
esra01

esra01

Kıdemli Üye · 157 mesaj

RE: PEYGAMBERİN KARNINA BAĞLADIĞI TAŞ..

Amin!!
O nun 3 gün tok olduğu görülmemiştir derler...
ama bizim soframızda çeşit çeşit nimetler yinede şikayet ediyoruzz
Rabbim bizi affetsin
ALLAH RAZI OLSUN selametle kall
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

selamün aleyküm.
Amin, ecmain inşallah. Allah c.c razı olsun hatırlamamıza vesile oldunuz. gerçekten de, nimetlere hakkıyla şükredemiyoruz, ya da o nimetlerin hakkını veremiyoruz. bir öğün aç kalsak kıyameti koparıyoruz belki ama yeryüzünde yararılmışların en yücesi ve yüce Allah'ın : ''sen olmasaydın, alemleri yaratmazdım.'' dediği Resulullah (s.a.v)'in nasıl yaşadığını unutuyoruz.. Allah bizleri bu şuura ulaştırsın inşallah. dua ile.
l@l

l@l

Mübarek Üye · 656 mesaj

Selamün Aleyküm çok haklısınız, biz tek çeşit olunca burun kıvırıyoruz, ekmek bayatsa beğenmiyoruz, yağı az gelmiş, tuzu çok gelmiş, armudun sapı, üzümün çöpü...
Peygamber Efendimiz(s.a.v.) bile en sevgili kuluyken böbürlenmemiş Allah(c.c.) nimet verirse yemiş, şükretmiş, vermezse de karnına taş bağlayıp sabretmiş yi ne de şükretmiş...
muhammed zeki

muhammed zeki

Aktif Üye · 68 mesaj

Allah Razı olsun Kardeşim.İnşallah
Allah duamı-duanızı kabul eylesin.
Kenan Baran

Kenan Baran

Yeni Üye · 3 mesaj

allah razı olsun kardeşim gerçekten ne mutlu o güzeller güzelini anlayabilene ne mutlu onun gibi yaşayabilenlere!.. selam ve dua ile
Arzu_76

Arzu_76

Yeni Üye · 0 mesaj

Selamün aleyküm

Allah (CC) bizleri affetsin. Şükretmeyi bilmeyen kullardan etmesin.

Allah (CC) razı olsun kardeşim bir kez daha sayende silkelendim.

Dua ile
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.