hayirsever yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN BÖYLE BAYLAŞIMI BİZLERLE PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN .ALLAH (C.C)BİZLERİ VEFALI DOSTLARDAN EYLESİN .ALLAHA EMANET OLUN BİZLERİDE ONA EMANET EDİN.SELAM VE DUAYLA
V.A.S.ALLAH CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN.A.E.O.
2.087 görüntülenme · 26 yanıt
hayirsever yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN BÖYLE BAYLAŞIMI BİZLERLE PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN .ALLAH (C.C)BİZLERİ VEFALI DOSTLARDAN EYLESİN .ALLAHA EMANET OLUN BİZLERİDE ONA EMANET EDİN.SELAM VE DUAYLA
secret yazdı:
S.A KARDEŞİM ALLAH(C.C) RAZI OLSUN ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK ÇOK HARİKA BİR PAYLAŞIM OKURKEN İNSANIN GÖZLERİ DOLUYOR RABBİM HERKESE ÖYLE DOSTLAR NASİP ETSİN.ALLAHA(C.C) EMANET OLUN DUA İLE
EBRARNISA yazdı:
S.A. ALLAH RAZI OLSUN. DOLU DOLU BİR NÜKTEYDİ.
BİLDİĞİM BİŞEYDİ AMA TEKRAR HATIRLAMIŞ OLDUM.
EBEDLERE KADAR SÜRECEK DOSTLUKLAR DİLEĞİĞLE
YARAD'A ENEMANET ......B)B)B)
gurbetten yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN!ELINE EMEGINE SAGLIK!
Ne olursan ol hep vefâlı ol. Emanete sahip çık, atana vefâlı ol. İdealine sarıl, evlâda vefâlı ol. Ömrü hakkıyla yaşa, hayata vefâlı ol. Düşmanlıkları unut, dostuna vefâlı ol. Öfkeyi, kini unut, ruhuna vefalı ol...
ADALETIMAHZA yazdı:
Ne olursan ol hep vefâlı ol. Emanete sahip çık, atana vefâlı ol. İdealine sarıl, evlâda vefâlı ol. Ömrü hakkıyla yaşa, hayata vefâlı ol. Düşmanlıkları unut, dostuna vefâlı ol. Öfkeyi, kini unut, ruhuna vefalı ol...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/20503-gelecegini-biliyordum-dostum · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.