Allah rızası için
1.083 görüntülenme · 11 yanıt
selamnalykum.ben sizlerden haram paradan kurtulması ve Allah'ın hayırlısıyla ıslah etmesi için annem ve babam için dua isteyecigim kardeşlerim..41 yasin okumak istiyorum eger yardımcı olabilecek varsa Allah iki alemde de yar ve yardımcısı olsun.şimdiden cok tesekkur ediyorum Allah bin kere razı olsun selam ve duayla.7 tane ben alarak baslatıyorum
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
RE: Allah rızası için
ve aleyküm selam kardeşim.
6 tane alayım. Rabbimiz kabul etsin. Allah yar ve yardımcınız olsun. selam ve dua ile.
ve aleyküm selam kardeşim.
6 tane alayım. Rabbimiz kabul etsin. Allah yar ve yardımcınız olsun. selam ve dua ile.
selamun aleykum 3tanede ben alayım rabbim dualarınızı inşaallah kabul eder.B)B)B)B)B)B)B)
selamun aleykum 3tanede ben alayım rabbim dualarınızı inşaallah kabul eder.B)B)B)B)B)B)B)
Ve alayküm selam
İnşallah Allah (cc) izniyle 3 tane de ben alım.
Allah (cc) yaptığımız ve yapacağımız ibadetlerimizi
dergah izzetinde kabul ve makbul eylesin.Amin...
Ve alayküm selam
İnşallah Allah (cc) izniyle 3 tane de ben alım.
Allah (cc) yaptığımız ve yapacağımız ibadetlerimizi
dergah izzetinde kabul ve makbul eylesin.Amin...
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/20019-allah-rizasi-icin · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Evvela Allah rızası için. fatma halam için.tüm ölenlerimiz -hastalarımız için YASİN Hatim Listesi 4 cevap
- allah rızası için dua edin benim için :( Görüş- Öneri- İstek 1 cevap
- Allah Rızası için Çok Zordayım Çok Sıkıntıdayım Borçlarım İçin Ya Fettah ,bir salavat Dua Bölümü 21 cevap
- Kendi nefsim için değil Allah rızası için! Ashab-ı Kiram (Sahabeler) 10 cevap
- bu defa kendim için dua istiyorum Allah rızası için Dua Bölümü 15 cevap
- Allah Rızası İçin Hz Muhammed Aşkı İçin Ne olur Yardım Edin Dua Bölümü 14 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.