🔒 KÜLTÜR HİZMETİMİZ!! www.islamiyet.gen.tr

5.258 görüntülenme · 35 yanıt

🔒 Konu kilitli
Paylaş:
baltefsiri

baltefsiri

Mübarek Üye · 619 mesaj

Gönlüne Sağlik...er-rahman Razi Olsun Aşka Mecnun Kardeşim. Es-selamü Aleyküm ....
MeHMeT KoÇ

MeHMeT KoÇ

Kıdemli Üye · 324 mesaj

B) ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
butun_dunya72

butun_dunya72

Yeni Üye · 5 mesaj

ben bukonuları anlamadım
kuan oğrenmek istıyorum dını bilgım zayıf yenı uye oldum gelıştırmek istıyorum nasılkaran lık dunyamdan kurtulacam yolarını arıyorum
butun_dunya72

butun_dunya72

Yeni Üye · 5 mesaj

allarazı olsun
butun_dunya72

butun_dunya72

Yeni Üye · 5 mesaj

allarazı olsun
butun_dunya72

butun_dunya72

Yeni Üye · 5 mesaj

sağolun allarazı olsun allanedılıyosanız onu versın ben dini bilgım artsın istıyorum
hasbihall

hasbihall

Üye · 42 mesaj

aska mecnun, post: 443729, member: 43501
!!!!Hepimiz birimiz, Birimiz Hepimiz içindir!!!!!

Benim için ve hepimiz için çok önemli bir süreç geçiren KÜLTÜR HİZMET bilgi dağarcık kitapçıklarımız Rahmanın rızasına erişmek ve bu uğurda çaba sarfetmek VE bize verilmiş bir vazife dir ki, bu kadar meşakatli bir görevi üstenmek şeref vermiştir her daim amacımız bilginin önüne geçmek değil bilgiyi ilmi paylaşarak yarınlara Rahmanın nuru ile bakmakmayı ümid etmektir...

Selam Aleyküm yaptığınız hizmetlerden dolayı Rabbim razı olsun yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH
nasıl tesettürlüyüm kitabına nasıl ulaşırım, açıklama yaparsanız sevinirim dua ile inşaallah
leni

leni

Kıdemli Üye · 253 mesaj

selamun aleyküm arkadaşlar hepinizden ALLAH razı olsun
besir_zaman

besir_zaman

Yeni Üye · 1 mesaj

s.a arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum ve yıllardır internetle uğraşıyorum ama bu kakadar güzel bir siteyle karşılaşmadım yüce rabbim bu siteyi hazırlayıp ve emeği geçen bütün arkadaşların ahirette yerini cennetialaya nasip etsin.Çünkü bu site sayesinde bilmediğim çok dini konuları öğrendim çok güzel bir emek sarfetmişsiniz allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.İyi çalışmalararkadaşlar.
monece

monece

Kıdemli Üye · 196 mesaj

çok Güzel Saolun
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

selamun aleyküm hayırlı geceler
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
bosnaq

bosnaq

Yeni Üye · 1 mesaj

ben yeni buldum bu siteyi gerçekten ortam çok gsle benzio düzgün insanlar war,konuşmalarından belli oluo hepinize teşk.ederim Allaha

emanet olun :)
bezmi safa

bezmi safa

Mübarek Üye · 1.241 mesaj

gurbettenALLAH RAZI OLSUN KARDESIM!BIZDE BAYRAMDA TÜRKIYE YE GELMEK ISTIYORUZ RABBIMIN IZNI OLURSA.BAYRAMIN 3. GÜNÜDE ISTANBUL´A GELMEYI DÜSÜNÜYORUZ AILEMLE BIRLIKTE IPLE CEKIYORUM SIMDIDEN.SIZLERLE BU GEZIYE KATILMAK KISMET OLURMU BILMIYORUM AMA INSALLAH ISTANBUL´U BIR KEZ DAHA GÖRMEK ANNEMI BABAMI GEZDIRMEK NASIP OLUR.

HIZMETLERINIZDEN DOLAYI AYRICA ALLAH RAZI OLSUN.B)B)B)

s.a kardeş gurbet gurbet olcaksa kapının arkasıda gürbettabi allah işşallah isteyen herkezi kavuşturur allaha amanet ol
sivetok

sivetok

Mübarek Üye · 1.251 mesaj

s.a.
Ellerinize emeklerinize sağlık.
Çok güzel olmuş
Allah (c.c.) razı olsun
hamdiye

hamdiye

Yeni Üye · 2 mesaj

Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Mübarek Üye · 3.521 mesaj

sivetok

s.a.
Ellerinize emeklerinize sağlık.
Çok güzel olmuş
Allah (c.c.) razı olsun

Aleykümselam;

Eywallah kardeş
Geç oldu ama güç olmadı inşallah
Allah c.c. cümlemizden razı olur inşallah
Selam ve dua ile

๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

Paylaş:

İlgili Konular

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.