Semerkand Sizleri Türkiye Kitap ve Kültür Fuarına Bekliyor

1.408 görüntülenme · 5 yanıt

Paylaş:
zekaikc

zekaikc

Mübarek Üye · 903 mesaj

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından organize edilen ve son yıllardır İstanbul Beyazıt Meydanı'nda düzenlenen Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı 31. kez açıldı

Semerkand Yayınları her zamanki gibi, yayınları en iyi şekilde tanıtmak amacıyla düzenlenen fuarda okuyucuyla buluştu.

Semerkand Şirketler Grubu Semerkand Yayınları stant görevlileri, kampanyalı kitaplar ve fuara özel indirimlerin olduğu standa beklediklerini dile getirdiler.

Semerkand Yayınları siz değerli okurlarına hizmet vermek üzere 51-52 No'lu stantlara davet ediyor.

demirads

demirads

Aktif Üye · 69 mesaj

Yakın bir zamanda uğramayı düşünüyorum. Semerkand'ı da ziyaret etmemek olmaz..
umut_çiçeği

umut_çiçeği

Kıdemli Üye · 160 mesaj

Madem buraya konu açılmış belki bilginiz vardır sorayım.
Bu standdan Semerkand dergisine abonelik yapılabiliyor mu?
zekaikc

zekaikc

Mübarek Üye · 903 mesaj

umut_çiçeği, post: 1469566, member: 114406Madem buraya konu açılmış belki bilginiz vardır sorayım.
Bu standdan Semerkand dergisine abonelik yapılabiliyor mu?

Bu standdan yapılıp yapılmadığına dair kesin bir bilgim yok. Ancak size en yakın Semerkand mağazasından abone olabilirsiniz. Burdan görebilirsiniz il il mağazaları...

http://www.semerkandyayin.com/detay.asp?pg=3
umut_çiçeği

umut_çiçeği

Kıdemli Üye · 160 mesaj

Çok teşekkür ediyorum:) Normalde diğer dergiler için bir arşivim var. Ben civarımda göremediğimden, eksik kalıyordum. Allah razı olsun:)
Bir de bulunduğum semte açsalarmış çok iyi olurmuş :)
zekaikc

zekaikc

Mübarek Üye · 903 mesaj

umut_çiçeği, post: 1469766, member: 33707Çok teşekkür ediyorum:) Normalde diğer dergiler için bir arşivim var. Ben civarımda göremediğimden, eksik kalıyordum. Allah razı olsun:)
Bir de bulunduğum semte açsalarmış çok iyi olurmuş :)

cümlemizden, umarım açılır hayırlısı...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.