selamun aleykum arkadaslar, bu konuyu unutmayalim, guzel kardesimiz desertrosenun actigi konu ramazanda cocuk olmak, insallah bu mubarek Ramazan hepimize hayirli mutlu anilar birakmistir. Cosku içinde geciyor mubarek ay, benim unutamicam olay, bugun camii deyken hocayi dinleyerek hatim okurken benim yanimdaki yenge hanim uykuya dalmaya baslar, oyle bir tatli uyku ki, gitti gidiyor rahatsiz etmek istemedim, ama birden horlamaya baslayinca tabiki, kolumla birazcik durtum onu, uyandi ama sonuna kadar devam etti :) baya komik oldu, kendi kendine cok kizdi hep uyudum diye soyledin, buda seytanin oyunu olmustur, allah'im hatimlerimizi babul eder insallah.
haa birde su var,,, camiilerde hanimlarimiz olsun, beyler olsun ama daha çok hanimlar için tanik oldugum için soyluyor, camii içinde birbirine raslayinca oturup sohbet muhabbete baslarlar, cami imaminin dedikleri bile belli olmaz, bir uyaririz olmaz iki uyaririz buda olmaz uçuncude bile sssüüüttttttt!!!! derler olmaz!!!,,, hala dirdir sesleri ama Imam bi azarladi mi hepsi mum gibi olu verirler,,, elimde degil gulmekte bayiliyorum :), çoçukluk gunlerim geliyor aklima
Insallah ramazan ayiniz coskulu geciyordur, Rabbim dualarimizi kabul etsin, allah yar ve yardimcimiz olsun.