ADALETIMAHZA yazdı:
A.S.KARDEŞİM.ÇOCUKLUĞUMDAKİ RAMAZANLARA KADAR GİTTİM.ALLAH RAZI OLSUN.A.E.O.B)
Aleykum selam ablam.. Keşke o Ramazanlar geri gelse..
Selametle kal ablacım inşaAllahB)B)
4.291 görüntülenme · 48 yanıt
ADALETIMAHZA yazdı:
A.S.KARDEŞİM.ÇOCUKLUĞUMDAKİ RAMAZANLARA KADAR GİTTİM.ALLAH RAZI OLSUN.A.E.O.B)
leyla_serdar yazdı:
selamun aleykum, emegine saglik, çok guzel bir paylasim oldu, cocukluyum geldi aklima, azda yaramazlik yapmazdim :D;), hatta ramazan ayinda teraviye gitmekle mutlu oluyordum, camide genelde duvar yani otururdum ama malesef gelir gelmez uykum geliyorum dayanamiyordum, yinede dayanmaya calisiyordum ama bir gozumu kapatip hem hoçayi takip ediyordum hep uykuma daliyordum :D:D:D ilginç dimi,,, allah sükürler olsun bu mubarek Ramazan ayinda bizlere çoçukluk anilari biraktigi için;
Rabbimiz bizleri o mübarek aya eriştirsin inşallah,
Selametle... B)B)B)
nuresma yazdı:
;) NE GÜZEL ÇOCUK OLMAK HAKİKATEN VE DE RAMAZANDA ÇOCUK OLMAK HERŞEYİ ALELADE GÖREN BÜYÜKLERE HEYECANIN BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖSTERMEK...ALLAH RAZI OLSUN PAYLAŞIM İÇİN.
meftun61 yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ.BEN İYİ HATIRLIYORUM RAMAZANDA GECE SAHURA KALKMAYA BAYILIRDIM.BENİM İÇİN ÇOK BÜYÜK AYRICALIK OLUYORDU O.HATTA KALKINCA DİĞER KARDEŞLERİME HAVA ATARDIM BEN SAHURA KALKTIM DİYE.:D:D:D
meftun61 yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ.BEN İYİ HATIRLIYORUM RAMAZANDA GECE SAHURA KALKMAYA BAYILIRDIM.BENİM İÇİN ÇOK BÜYÜK AYRICALIK OLUYORDU O.HATTA KALKINCA DİĞER KARDEŞLERİME HAVA ATARDIM BEN SAHURA KALKTIM DİYE.:D:D:D
RECEB-I KAMER yazdı:
meftun61 yazdı:
ABLA ŞİMDİ BAYILMIYOMUSUNUZ SAHURA KALKMAYA:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Sabrinnisa yazdı:
ESSELAMU ALEYKÜM VE RAHMETULLAHİ VE BERAKATÜHÜ.ÇOK GÜZEL BİR YAZIYDI.ELLERİNİZE SAĞLIK:pBEN DE HATIRLADIM ÇOCUKLUĞUMUN O RAMAZANLARINI.ORUÇ TUTMAYI ÇOK İSTERDİM AMA KÜÇÜKSÜN DİYE TUTTURMAZLARDI,YA DA ÇOCUKLARA ÖZEL ÖĞLENE KADAR ORUÇLAR VARDI.TERAVİHLERDE SECDEYE VARIRKEN DİZLERİN ÇIKARDIĞI O GÜMMMM SESLERİ BENİ GÜLDÜRÜRDÜ HEP ÇOCUKKEN:DRAMAZAN AYI BAMBAŞKA...AEOLUN.
hayrunissa86 yazdı:
selamün aleykum bırden çoçuklugum geldı hep bı zevkle bayramı beklerdım ama artık eskı bayram lezzeti kalmadı sankı Allah razı olsun sızden Aeo
desertrose yazdı:
Sabrinnisa yazdı:
ESSELAMU ALEYKÜM VE RAHMETULLAHİ VE BERAKATÜHÜ.ÇOK GÜZEL BİR YAZIYDI.ELLERİNİZE SAĞLIK:pBEN DE HATIRLADIM ÇOCUKLUĞUMUN O RAMAZANLARINI.ORUÇ TUTMAYI ÇOK İSTERDİM AMA KÜÇÜKSÜN DİYE TUTTURMAZLARDI,YA DA ÇOCUKLARA ÖZEL ÖĞLENE KADAR ORUÇLAR VARDI.TERAVİHLERDE SECDEYE VARIRKEN DİZLERİN ÇIKARDIĞI O GÜMMMM SESLERİ BENİ GÜLDÜRÜRDÜ HEP ÇOCUKKEN:DRAMAZAN AYI BAMBAŞKA...AEOLUN.
Vaaleykum selam kardeşim..
Haklısın küçük diye tutturmazlardı bize:) Teravihlerde ki gümm senini bende hatırladım şimdi:):) Çocukken nelere dikkat ediyormuşuz meğer:)
Rabbim hayırlı ve güzel Ramazanlara eriştirsin hepimizi.. Selametle kal inşaAllah kardeşimB)B)B)
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
KAAN ERDEM yazdı:
SELAM VE DUA İLE KALIN SELAMETLE...........
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/19182-ramazanda-cocuk-olmak · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.