yeni üyelik
1.420 görüntülenme · 14 yanıt
Selamun aleykum ben Gönül Bu güzel siteye yeni üye oldum hayırlı olur inşallah herkese hayırlı cumalar
RE: yeni üyelik
Selamün Aleyküm,üyeliğiniz hayırlı olur İnşallah,gerçekten çok faydalı bir site Rabbim herkeze nasip etsin,Rabbim bu siteye girenlerin sayısını artırsın İnşallah.Allah daima yar ve yardımcımız olsun.Cuma günümüzü hayırlı ve dua ile geçirmek dileğiyle..B)
Selamün Aleyküm,üyeliğiniz hayırlı olur İnşallah,gerçekten çok faydalı bir site Rabbim herkeze nasip etsin,Rabbim bu siteye girenlerin sayısını artırsın İnşallah.Allah daima yar ve yardımcımız olsun.Cuma günümüzü hayırlı ve dua ile geçirmek dileğiyle..B)
Ve aleykümselam...HOŞGELDİNİZ Üyeliğiniz hayırlı olsun inşallah...... B)B)B)
Ve aleykümselam...HOŞGELDİNİZ Üyeliğiniz hayırlı olsun inşallah...... B)B)B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
VE ALEYKÜMSELAM HOŞGELDİNİZ ÜYELİĞİNİZ HAYIRLARA VESİLE OLUR İNŞAALLAH..RABBİM İSTİFADE ETMEK NASİNB ETSİN..ÇOK DOĞRU VE GÜZEL BİR KARAR VERDİNİZ KANAATİMCE BURAYA ÜYE OLMAKLA..İNŞAALLAH ZAMANLA SİZ DE ANLARSINIZ..ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN..
VE ALEYKÜMSELAM HOŞGELDİNİZ ÜYELİĞİNİZ HAYIRLARA VESİLE OLUR İNŞAALLAH..RABBİM İSTİFADE ETMEK NASİNB ETSİN..ÇOK DOĞRU VE GÜZEL BİR KARAR VERDİNİZ KANAATİMCE BURAYA ÜYE OLMAKLA..İNŞAALLAH ZAMANLA SİZ DE ANLARSINIZ..ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN..
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
ve aleyküm selam kardeşim.
hoşgeldiniz. üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşallah. selam ve dua ile.
ve aleyküm selam kardeşim.
hoşgeldiniz. üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşallah. selam ve dua ile.
bende yeni ğyelerdenim herkese selamlar ve hayırlı ramazanlar site gerçekten çok güzel allah herkesten razı olur inş selametle
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/19059-yeni-uyelik · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- twitter'daki üyelik hakkında. lütfen bakın! Dini sohbet 2 cevap
- Banada nasip oldu üyelik !! Tanışma Köşesi 3 cevap
- Yeni...tavizsiz şehid imam teymiyyeden kesitler...yeni. Dini Filmler 1 cevap
- yeni bi oyun daha yeni bi oyun daha :D:D benden sora kim yazar.. Bilmece-Bulmaca ve Oyun 49 cevap
- YENİ HAYAT YENİ DOSTLAR Dini sohbet 11 cevap
- Bi'dat kelimesini yeni duyanlar. Nasihatler 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.