yeni katıldım
1.156 görüntülenme · 14 yanıt
merhabalar,ben tuğba.Aksarayda yaşıyorum evliyim ve ev hanımıyım.namazımı kılıyorum,kuranımı okuyorum ama biçok eksiğim var.tesettürlü bir bayan değilim ama sade bir hayatım var.ibadetlerimiz önce gelmeli diye düşünüyorum önemli olan diğer şeyde kalbimizin temiz olması hoşgörülü.sabırlı.yardılanı yaratandan ötürü sevmek.karşılıksız.fitnesiz fesatsız.herşeyi allah rızası için yapmak.ibadetlerin şevkini alabilmek için ilk önce insanın kendi içinde birçok duyguyu idare edebilmesi nefsine yenilmemeyi öğrenmesi gerekmezmi.namaz kılıyosun ama,insanları kırıyosan,kul hakkı yiyosan veya olumsuz şeyler düşünüyosan ve şeytana eşlik ediyosan sevabından eksiltmezmisin.:a03:
mavci 🛡
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
Esselamüaleykum...
Esselamüaleykum...
Esselamüaleykum...
tubuko, post: 1224909, member: 104058merhabalar,ben tuğba.Aksarayda yaşıyorum evliyim ve ev hanımıyım.namazımı kılıyorum,kuranımı okuyorum ama biçok eksiğim var.tesettürlü bir bayan değilim ama sade bir hayatım var.ibadetlerimiz önce gelmeli diye düşünüyorum önemli olan diğer şeyde kalbimizin temiz olması hoşgörülü.sabırlı.yardılanı yaratandan ötürü sevmek.karşılıksız.fitnesiz fesatsız.herşeyi allah rızası için yapmak.ibadetlerin şevkini alabilmek için ilk önce insanın kendi içinde birçok duyguyu idare edebilmesi nefsine yenilmemeyi öğrenmesi gerekmezmi.namaz kılıyosun ama,insanları kırıyosan,kul hakkı yiyosan veya olumsuz şeyler düşünüyosan ve şeytana eşlik ediyosan sevabından eksiltmezmisin.:a03:
Öncelikle Hoşgeldiniz Kardeşim...
Allah CC. üyeliğinizi hayırlı ve daim etsin inşallah...
Bizler bildiklerimizi yaparsak, Allah CC. bize bilmediklerimizi de öğretir inşallah...
Yaptıklarımızı da sadece Allah CC. rızası için yapalım inşallah...
Hayırlı ve güzel paylaşımlarda bulunmak duasıyla...
Allah CC. üyeliğinizi hayırlı ve daim etsin inşallah...
Bizler bildiklerimizi yaparsak, Allah CC. bize bilmediklerimizi de öğretir inşallah...
Yaptıklarımızı da sadece Allah CC. rızası için yapalım inşallah...
Hayırlı ve güzel paylaşımlarda bulunmak duasıyla...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Selamun Aleyküm,
Hoş geldiniz, üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşaallah...
Bu güzel ailede hepimizin birbirimize öyle güzel yardımları, katkıları oluyor ki, sanki bir okul gibi burası...
Sizi de bu aile içinde görmekten tanımaktan çok mutlu olduk...
Hayırlı paylaşımlarınızı bekliyoruz...
Allah'a emanet olun...
Hoş geldiniz, üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşaallah...
Bu güzel ailede hepimizin birbirimize öyle güzel yardımları, katkıları oluyor ki, sanki bir okul gibi burası...
Sizi de bu aile içinde görmekten tanımaktan çok mutlu olduk...
Hayırlı paylaşımlarınızı bekliyoruz...
Allah'a emanet olun...
Selamünaleyküm kardeşim
Öncelikle sitemize ve aramıza hoşgeldiniz, üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşaALLAH..
Bende bu güzel sitemizle tanışana kadar tesettürlü değildim. Çok istememe rağmen bir türlü kapanamıyordum.Çalıştığım için iş yerinde sorun olacak diye belkide kendime bahane buluyordum ama çok şükür 4 ay önce kapandım ve o kadar huzurluyum ki sürekli Rabbime şükrediyorum bana tesettürü nasip ettiği için..
İnşaALLAH sizde bu güzel duyguyu tadarsınız Allahın izniyle..
Allaha emanet olun..
selam ve dua ile..
Öncelikle sitemize ve aramıza hoşgeldiniz, üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşaALLAH..
Bende bu güzel sitemizle tanışana kadar tesettürlü değildim. Çok istememe rağmen bir türlü kapanamıyordum.Çalıştığım için iş yerinde sorun olacak diye belkide kendime bahane buluyordum ama çok şükür 4 ay önce kapandım ve o kadar huzurluyum ki sürekli Rabbime şükrediyorum bana tesettürü nasip ettiği için..
İnşaALLAH sizde bu güzel duyguyu tadarsınız Allahın izniyle..
Allaha emanet olun..
selam ve dua ile..
Selamun aleyküm kardeşim.
Hoşgeldin aramıza.
Üyeliğin hayırlara vesile olur inşaallah..
Burası bir site değil, siteden de öte, bir aile..
Hayırlı paylaşımlarda buluşmak duasıyla..
Hayırlı cumalar..
Hoşgeldin aramıza.
Üyeliğin hayırlara vesile olur inşaallah..
Burası bir site değil, siteden de öte, bir aile..
Hayırlı paylaşımlarda buluşmak duasıyla..
Hayırlı cumalar..
Merhaba.. Sanki beni anlatmişsiniz. şu tesettür konusu beni öyle zorladiki . Bu nasil nefistir allahim.17 sene oldu.haci oldum. Ev içinde açiğim. Ayyy o benim evladim, aman o yeğenim diye .kapatmiyordum.etrafimda aman ne olacak o evladin gibi sözler.ama içimde hep suçluluk eziklik var.ama zamanla aşiliyor .ben yapilan bir yemekte ki tuzun , yağin,eksik oluşundan lezzetsiz olmasina bağliyorum.dediklerinize katiliyorum.şu 5 vakit geçirilmeden kilinan namaz insani doğru istikamete miknatis gibi çekiyor.yaşadim halada yaşamaktayim.demeden geçemiyeceğim.çevre bizim gibiler için en önemli faktör..bilinçli islami yaşayanlarla iletişim çok önemli.dualarima kattim sizi
CİHAD_26
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
tubuko, post: 1224909, member: 104058merhabalar,ben tuğba.Aksarayda yaşıyorum evliyim ve ev hanımıyım.namazımı kılıyorum,kuranımı okuyorum ama biçok eksiğim var.tesettürlü bir bayan değilim ama sade bir hayatım var.ibadetlerimiz önce gelmeli diye düşünüyorum önemli olan diğer şeyde kalbimizin temiz olması hoşgörülü.sabırlı.yardılanı yaratandan ötürü sevmek.karşılıksız.fitnesiz fesatsız.herşeyi allah rızası için yapmak.ibadetlerin şevkini alabilmek için ilk önce insanın kendi içinde birçok duyguyu idare edebilmesi nefsine yenilmemeyi öğrenmesi gerekmezmi.namaz kılıyosun ama,insanları kırıyosan,kul hakkı yiyosan veya olumsuz şeyler düşünüyosan ve şeytana eşlik ediyosan sevabından eksiltmezmisin.:a03:
selamün aleyküm hoşgeldiniz :)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/65984-yeni-katildim · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- aranıza yeni katıldım Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 10 cevap
- SELAMUNALEYKUM bende yeni katıldım Tanışma Köşesi 14 cevap
- Selamün aleyküm, ben Mehmet Hanifi siteye yeni katıldım Tanışma Köşesi 6 cevap
- slm yeni katıldım Tanışma Köşesi 21 cevap
- Forum'a yeni katıldım Tanışma Köşesi 6 cevap
- kardeşler bende yeni katıldım dua bekliyorum Tanışma Köşesi 16 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.