yeni katıldım

1.156 görüntülenme · 14 yanıt

Paylaş:
tubuko

tubuko

Yeni Üye · 3 mesaj

merhabalar,ben tuğba.Aksarayda yaşıyorum evliyim ve ev hanımıyım.namazımı kılıyorum,kuranımı okuyorum ama biçok eksiğim var.tesettürlü bir bayan değilim ama sade bir hayatım var.ibadetlerimiz önce gelmeli diye düşünüyorum önemli olan diğer şeyde kalbimizin temiz olması hoşgörülü.sabırlı.yardılanı yaratandan ötürü sevmek.karşılıksız.fitnesiz fesatsız.herşeyi allah rızası için yapmak.ibadetlerin şevkini alabilmek için ilk önce insanın kendi içinde birçok duyguyu idare edebilmesi nefsine yenilmemeyi öğrenmesi gerekmezmi.namaz kılıyosun ama,insanları kırıyosan,kul hakkı yiyosan veya olumsuz şeyler düşünüyosan ve şeytana eşlik ediyosan sevabından eksiltmezmisin.:a03:
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Esselamüaleykum...

Esselamüaleykum...

tubuko, post: 1224909, member: 104058merhabalar,ben tuğba.Aksarayda yaşıyorum evliyim ve ev hanımıyım.namazımı kılıyorum,kuranımı okuyorum ama biçok eksiğim var.tesettürlü bir bayan değilim ama sade bir hayatım var.ibadetlerimiz önce gelmeli diye düşünüyorum önemli olan diğer şeyde kalbimizin temiz olması hoşgörülü.sabırlı.yardılanı yaratandan ötürü sevmek.karşılıksız.fitnesiz fesatsız.herşeyi allah rızası için yapmak.ibadetlerin şevkini alabilmek için ilk önce insanın kendi içinde birçok duyguyu idare edebilmesi nefsine yenilmemeyi öğrenmesi gerekmezmi.namaz kılıyosun ama,insanları kırıyosan,kul hakkı yiyosan veya olumsuz şeyler düşünüyosan ve şeytana eşlik ediyosan sevabından eksiltmezmisin.:a03:

Öncelikle Hoşgeldiniz Kardeşim...
Allah CC. üyeliğinizi hayırlı ve daim etsin inşallah...

Bizler bildiklerimizi yaparsak, Allah CC. bize bilmediklerimizi de öğretir inşallah...
Yaptıklarımızı da sadece Allah CC. rızası için yapalım inşallah...

Hayırlı ve güzel paylaşımlarda bulunmak duasıyla...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
cemaldurra

cemaldurra

Mübarek Üye · 1.142 mesaj

Selamun Aleyküm,

Hoş geldiniz, üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşaallah...
Bu güzel ailede hepimizin birbirimize öyle güzel yardımları, katkıları oluyor ki, sanki bir okul gibi burası...
Sizi de bu aile içinde görmekten tanımaktan çok mutlu olduk...
Hayırlı paylaşımlarınızı bekliyoruz...

Allah'a emanet olun...
_AYDIN_

_AYDIN_

Mübarek Üye · 1.485 mesaj

selamun aleyküm hoş geldiniz ailemize...
gülsengül

gülsengül

Mübarek Üye · 5.816 mesaj

Selamünaleyküm kardeşim
Öncelikle sitemize ve aramıza hoşgeldiniz, üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşaALLAH..

Bende bu güzel sitemizle tanışana kadar tesettürlü değildim. Çok istememe rağmen bir türlü kapanamıyordum.Çalıştığım için iş yerinde sorun olacak diye belkide kendime bahane buluyordum ama çok şükür 4 ay önce kapandım ve o kadar huzurluyum ki sürekli Rabbime şükrediyorum bana tesettürü nasip ettiği için..
İnşaALLAH sizde bu güzel duyguyu tadarsınız Allahın izniyle..

Allaha emanet olun..
selam ve dua ile..
tubuko

tubuko

Yeni Üye · 3 mesaj

hepinize çok teşekkür ederim.site çok güzel aradığım herşeyi bulabiliyorum.kuran dinliyorum
allah bu siteyi kuranlardan ve hepimizden razı olsun
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Selamun aleyküm kardeşim.
Hoşgeldin aramıza.
Üyeliğin hayırlara vesile olur inşaallah..
Burası bir site değil, siteden de öte, bir aile..
Hayırlı paylaşımlarda buluşmak duasıyla..
Hayırlı cumalar..
s.taşova

s.taşova

Üye · 11 mesaj

Merhaba.. Sanki beni anlatmişsiniz. şu tesettür konusu beni öyle zorladiki . Bu nasil nefistir allahim.17 sene oldu.haci oldum. Ev içinde açiğim. Ayyy o benim evladim, aman o yeğenim diye .kapatmiyordum.etrafimda aman ne olacak o evladin gibi sözler.ama içimde hep suçluluk eziklik var.ama zamanla aşiliyor .ben yapilan bir yemekte ki tuzun , yağin,eksik oluşundan lezzetsiz olmasina bağliyorum.dediklerinize katiliyorum.şu 5 vakit geçirilmeden kilinan namaz insani doğru istikamete miknatis gibi çekiyor.yaşadim halada yaşamaktayim.demeden geçemiyeceğim.çevre bizim gibiler için en önemli faktör..bilinçli islami yaşayanlarla iletişim çok önemli.dualarima kattim sizi
şevval k

şevval k

Üye · 25 mesaj

Selam tuba bende yeniyim sitede sohbet edelim arada bir sevinirim
şevval k

şevval k

Üye · 25 mesaj

selam tubuko arada bir sohbet edelim uygun olursan inş. guzel şeyler paylaşırız diye düşünüyorum ahiretimize yatırım yapmak adına selametle kal
suskuun025

suskuun025

Kıdemli Üye · 310 mesaj

hoş geldin ablacım
dorinx1

dorinx1

Kıdemli Üye · 298 mesaj

selamun aleyküm tuba kardeş ailemize hoşgeldiniz ALLAHU TEALA gönlümüzden kalbimizden geçirdiklerimizi hayırlıysa nasip etsin inşALLAH sizde bir an önce örtünürsünüz
CİHAD_26

CİHAD_26

Yeni Üye · 0 mesaj

hoşgeldin bu güzel siteye
İLK VAHİY

İLK VAHİY

Mübarek Üye · 619 mesaj

Aleykumselam değerli kardeşim hoşgeldiniz...
kış meleği

kış meleği

Kıdemli Üye · 280 mesaj

tubuko, post: 1224909, member: 104058merhabalar,ben tuğba.Aksarayda yaşıyorum evliyim ve ev hanımıyım.namazımı kılıyorum,kuranımı okuyorum ama biçok eksiğim var.tesettürlü bir bayan değilim ama sade bir hayatım var.ibadetlerimiz önce gelmeli diye düşünüyorum önemli olan diğer şeyde kalbimizin temiz olması hoşgörülü.sabırlı.yardılanı yaratandan ötürü sevmek.karşılıksız.fitnesiz fesatsız.herşeyi allah rızası için yapmak.ibadetlerin şevkini alabilmek için ilk önce insanın kendi içinde birçok duyguyu idare edebilmesi nefsine yenilmemeyi öğrenmesi gerekmezmi.namaz kılıyosun ama,insanları kırıyosan,kul hakkı yiyosan veya olumsuz şeyler düşünüyosan ve şeytana eşlik ediyosan sevabından eksiltmezmisin.:a03:

selamün aleyküm hoşgeldiniz :)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.