ÜYE KARDEŞLERİMİZE YARDIM

73.786 görüntülenme · 952 yanıt

Paylaş:
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

aminenurselamün aleyküm cevdet abi benim elimde slayt var açtıgım cola formuyla ilgili onu nasıl gösterebilirim..... varmı böyle bir imkanımız.. aydınlatırsanız sevinirim
rabbime emanetsiniz selam ve dua ile

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM SİZMİ YAPTINIZ BENİM BU KONUDA TAM BİLGİM YOK AMA BEN YUOTUBEYE ÜYEYİM ORADAN İNDİRİYORUM BİLGİ SAYARDAN BURAYA NASIL YAPILIYOR BİLMİYORUM İSTERSENİZ ÖĞRENİRİM RABBİME EMANET OLUN
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

hayır ben yapmadım ama slaytı colanın bir böcek türünden yapıldıgını gösteren slayt paylaşmak istiyordum zahmet olacak size hakkınız helal edin....teşekkür ederim hayırla kalın
SECKIN1

SECKIN1

Yeni Üye · 2 mesaj

Yardım

Yardım

Selamun Aleyküm size sormak istediğim bu site Hanefi mezhebine mensup bir Müslümanın yaralanabileceği bir sitemi yoksa diğer mezheplerle karışık bilgilermi var ? Teşekkür ederim hayırlı günler :T
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

SECKIN1Selamun Aleyküm size sormak istediğim bu site Hanefi mezhebine mensup bir Müslümanın yaralanabileceği bir sitemi yoksa diğer mezheplerle karışık bilgilermi var ? Teşekkür ederim hayırlı günler :T

ve aleyküm selam kardeşim bu sitede hic bir ayrımcılık yok hic bir mesepte ayırmayız bizim burada her türlü kardeşlerimizden var herkese kapımız acık burada öncelikle kardeşlik var dosluk var umarım anlata bildim rabbime emanet olun selam ve dua ile

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BURAYA YAZI İSTEDİĞİNİZİ

SECKIN1

SECKIN1

Yeni Üye · 2 mesaj

Sanırım yanlış anlaşıldım kardeşim demek istediğim dini bilgisi az olan birisi bu web sayfasından kendi mezhebi doğrultusunda yararlanabilir mi ?Namaz kılmak için mesela buradan faydalanmak istese kardeşiz elbet ayrımcılığı sevmem ayrıca.
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.066 mesaj

Selam Aleyküm kardeşim tarayıcıdan kayıt edilen word yazısını yeni bir formla kayıt edip yapıştırmak istiyorum olmuyor neden acaba birde resimli yazıyı nasıl kopya edeceğiz alıntıdan oluyor biz başka bir yerden yapıştırıp kopya edemiyoruz nasış olacak acaba?Allah razı olsun kardeşim ayrıca dualarınızı bekliyoruz 2 form içinde
Alıntı:
CEVDET-71´isimli üyeden Alıntı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM RABBİM KOLAYLIK VERSİN KAC ADET OKUNACAK YANİ TOPLAM NE KADAR OKUNMASI GEREK BU NU BANA BİLDİRİRSENİZ SEVİNİRİM RABBİME EMANET OLUN

Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşallah.Ihlas-i şerifi,100.000 Defa Okuyan Kimse,tam Bir Devir Olarak,bu Sure-i Celilenin Hatmini Indirmiş Olur ayrıca Fatiha Şerif Hatmi içinde 125.000 okuyan kimse, tam bir devir yapmış olur onun için el birliğiyle 2 Hatim içinde yardımlarınızı bekliyoruz kardeşlerim.onun için bu sayıyı tamamlamak istiyoruz Allah'ın iziniyle kardeşim.Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.Tablo nasıl yapılıyor acaba kardeşim?
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
iffet

iffet

Yeni Üye · 1 mesaj

selam

selam

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza dediğiniz yerden yazmayı denedim ama cevap yaz die birşey yok o yüzden buradan tanışmak zorunda kaldım inşallah hayırlı arkadaşlıklar kurarız
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

merhaba kardeşim hoş geldiniz üyeliginiz hayırlı olsun
hayırla kalın
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

SECKIN1Sanırım yanlış anlaşıldım kardeşim demek istediğim dini bilgisi az olan birisi bu web sayfasından kendi mezhebi doğrultusunda yararlanabilir mi ?Namaz kılmak için mesela buradan faydalanmak istese kardeşiz elbet ayrımcılığı sevmem ayrıca.

selamün aleyküm kardeşim evet şimdi anladım bu rada istediğiniz konuyu bula bilirsiniz şayet bulamazasın sorun veya forum acın burada cok değerli kardeşlerimiz var sizlere yardımcı olacklardır bundan eminim rabbime emanet olun selam ve dua ile

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

leyla-1Selam Aleyküm kardeşim tarayıcıdan kayıt edilen word yazısını yeni bir formla kayıt edip yapıştırmak istiyorum olmuyor neden acaba birde resimli yazıyı nasıl kopya edeceğiz alıntıdan oluyor biz başka bir yerden yapıştırıp kopya edemiyoruz nasış olacak acaba?Allah razı olsun kardeşim ayrıca dualarınızı bekliyoruz 2 form içinde
Alıntı:
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM RABBİM KOLAYLIK VERSİN KAC ADET OKUNACAK YANİ TOPLAM NE KADAR OKUNMASI GEREK BU NU BANA BİLDİRİRSENİZ SEVİNİRİM RABBİME EMANET OLUN

Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşallah.Ihlas-i şerifi,100.000 Defa Okuyan Kimse,tam Bir Devir Olarak,bu Sure-i Celilenin Hatmini Indirmiş Olur ayrıca Fatiha Şerif Hatmi içinde 125.000 okuyan kimse, tam bir devir yapmış olur onun için el birliğiyle 2 Hatim içinde yardımlarınızı bekliyoruz kardeşlerim.onun için bu sayıyı tamamlamak istiyoruz Allah'ın iziniyle kardeşim.Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.Tablo nasıl yapılıyor acaba kardeşim?
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ÖNCELİKLE SORULARINA CEVAP VEREYİM BENİM BİLDİĞİM RESİM VEYA RESİMLİ YAZILAR BİLGİ SAYARINIZA KOPYA YAPIN VE ŞU ADRESTELE RESİMİ SİTEYE ATIN ImageShack® - Image Hosting

YAPAMAZSANIZ TEKRAR SORUN

VE DUALARINIZADA YARDIM ETMEK İSTEMİŞTİM ONUN İCİN SORMUŞTUM AMA CEVAP GELMEYİNCE BURAKMIŞTIM TAMAM ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.066 mesaj

CEVDET-71VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ÖNCELİKLE SORULARINA CEVAP VEREYİM BENİM BİLDİĞİM RESİM VEYA RESİMLİ YAZILAR BİLGİ SAYARINIZA KOPYA YAPIN VE ŞU ADRESTELE RESİMİ SİTEYE ATIN ImageShack® - Image Hosting

YAPAMAZSANIZ TEKRAR SORUN

VE DUALARINIZADA YARDIM ETMEK İSTEMİŞTİM ONUN İCİN SORMUŞTUM AMA CEVAP GELMEYİNCE BURAKMIŞTIM TAMAM ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşallah.Ihlas-i şerifi,100.000 Defa Okuyan Kimse,tam Bir Devir Olarak,bu Sure-i Celilenin Hatmini Indirmiş Olur onun için bu sayıyı tamamlamak istiyoruz Allah'ın iziniyle kardeşim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun hayırlı cumalar.

Selam Aleyküm kardeşim ben size cuma günü cevap yazmıştım gözden kaçmış herhalda Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah kimsenin emeğini boşa salmasın Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.:(
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

iffetmerhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza dediğiniz yerden yazmayı denedim ama cevap yaz die birşey yok o yüzden buradan tanışmak zorunda kaldım inşallah hayırlı arkadaşlıklar kurarız

selamün aleyküm kardeşim siz yanlış bakmışınız veya anlamadınız ama ilerde karıştıra karıştıra bulacaksınız bakın ben size bir forum acacam oraya bakın adınıza acacağım rabbime emanet olun selam ve dua ile

bayanbuse

bayanbuse

Yeni Üye · 1 mesaj

bayanbuse selamün aleyküm

bayanbuse selamün aleyküm

CEVDET-71Selamün Aleyküm Kardeşlerim Yeni üyelerimiz Ne Yapacak Nereye Yazi Yazacak Form Nasil Acilacak Gelen Kardeşlerimize Hep Beraber Yardim Edelim Coğu Kardeşimiz Uğraşiyo Ve Cikiyormuş Lütfen Yardim Edelim Onlari Yönlendirelim rabbime emanet olun selam ve dua ile kalın b)b)b)

kanalınıza yeni üyeyim yardımcı olursanız memnun olurum
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

bayanbusekanalınıza yeni üyeyim yardımcı olursanız memnun olurum

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ SEFA GETİRDİNİZ BUYRUN NASIL YARDIM EDEBİLİRİM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

afakisevda

afakisevda

Mübarek Üye · 578 mesaj

Selamün Aleyküm Hayırlı geceler Abi bu kaçıncı yazışım yazarken gidiyor Selam verdiğim sayfaya yazacaktım ordada sürekli bu sayfada komut dizisi var diye uyarı çıkıyor pc çalışmasını yavaşlatıyor sayfanın açılmasını baya bi bekliyorum
burayada zor yazdım herhalde virüs var nasıl olduğumu sormuştunuz Elhamdülillah iyi olmaya çalışıyorum sizde yisinizdir inşaallah ilgilendiğiniz için RABBİM razı olsun Abi yazarken birden gidiyo bukadar yazabileceğim

SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OLUN
solakoğu

solakoğu

Yeni Üye · 2 mesaj

siteden nasıl faydalanacağız

siteden nasıl faydalanacağız

selamun aleykum sitedeki asıl amaç nedir yeniyim öğrenmek istiyorum allaha emanet
solakoğu

solakoğu

Yeni Üye · 2 mesaj

merhaba allah razı olsun
MAVİ LEYLAK

MAVİ LEYLAK

Aktif Üye · 54 mesaj

slm bende bügün üye oldum hiç bişi bilmiyom banada yardım edermisiniz
MAVİ LEYLAK

MAVİ LEYLAK

Aktif Üye · 54 mesaj

kimse bana yardım etmeyecekmi

kimse bana yardım etmeyecekmi

slm ben yeni oldum hiç bişi yapamıyorum yorum yazıp mesaj atmak istiyorum ama olmuyo:Ayardım edermisiniz
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.