ÜYE KARDEŞLERİMİZE YARDIM

73.786 görüntülenme · 952 yanıt

Paylaş:
er-canım

er-canım

Yeni Üye · 7 mesaj

s.a ben de aranıza yeni katıldım hosgeldın msjlarınızı beklıyorum
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

er-canım, post: 615740, member: 2013s.a ben de aranıza yeni katıldım hosgeldın msjlarınızı beklıyorum

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ SEFA GETİRDİNİZ RABBİME EMANET OLUN SELŞAM VE DUA İLE YALNIZ AYRI BİR FORUM ACIN İSTERSENİZ ORADA DAHA İYİ GÖRÜR MESAJ YAZARLAR
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

s.a cevdet kardeşim,s.s.s kayıtlı üye yazan yere resim nasıl ekleyebilirim.ALLAH A emanet olun
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

s.s.ss.a cevdet kardeşim,s.s.s kayıtlı üye yazan yere resim nasıl ekleyebilirim.ALLAH A emanet olun

a.s. kardeşim öncelikle Kontrol Paneli gir oradan avatarımı düzenle var onu tıkla göz ata tıkla sonra bilgi sayarından istediğin resimi sec onayla bu kadar yapamazsan tekrar sor rabbime emanet olun

menzilim

menzilim

Üye · 18 mesaj

S.a arkadaşlar ben de aranıza yeni katılıdım güzel paylaşımlarda dualarda bulunmak üzere a.e.o selametle
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

menzilimS.a arkadaşlar ben de aranıza yeni katılıdım güzel paylaşımlarda dualarda bulunmak üzere a.e.o selametle

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ SEFALAR GETİRDİNİZ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

antika

antika

Üye · 13 mesaj

ES SELAMÜN ALEYKÜM bütün kardeşlerime sevgi ve saygılarımı iletirim
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

antikaES SELAMÜN ALEYKÜM bütün kardeşlerime sevgi ve saygılarımı iletirim

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ SEFALAR GETİRDİNİZ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

Koray Kılıc

Koray Kılıc

Yeni Üye · 1 mesaj

selamün aleyküm ben bu siteye daha öncede giriyodum siteyi yenilemişsiniz hayırlı olsun rabbim verdiğiniz emekleri boşa çıkarmasın inş. bir sorum olucaktı daha önce hoca efendilerin sesli ve görüntülü sohbetlerini dinleme ve izleme kaydetme olanagımız vardı yeni sistemde bulamadım, kaldırıldımı bu bölümler acaba..? yardımcı olursanız çok sevinirim allah c.c hepinizden razı olsun inş amin...
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

Koray Kılıcselamün aleyküm ben bu siteye daha öncede giriyodum siteyi yenilemişsiniz hayırlı olsun rabbim verdiğiniz emekleri boşa çıkarmasın inş. bir sorum olucaktı daha önce hoca efendilerin sesli ve görüntülü sohbetlerini dinleme ve izleme kaydetme olanagımız vardı yeni sistemde bulamadım, kaldırıldımı bu bölümler acaba..? yardımcı olursanız çok sevinirim allah c.c hepinizden razı olsun inş amin...

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM SİZİ TEKRAR ARAMIZDA GÖRMEK COK GÜZEL HOŞ GELDİNİZ SEFA GETİRDİNİZ EVET FORUMLAR KALDIRILMADI SADECE YOU TUBE YAYINDA DEĞİL ONUN İCİN VİDEOLAR GÖSTERMİYOR BENİM COK VİDEOLARIMDA GÖSTERMİYOR TEKARAR ACILIR UMARIM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

uzgun_42

uzgun_42

Mübarek Üye · 1.218 mesaj

s.a aşk duasını okudum çok begendim. Yazanın eline saglık, allah razı olsun.Ama ben inanmıyorum. böyle bir aşkın olduguna,bütün sevgiler bu yalan dünya gibi yalan.
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım
dilehan

dilehan

Yeni Üye · 3 mesaj

haklısınız bende yeniyim ama hic bi bilgim yok yardımcı olursanız sevınırım(:
dilehan

dilehan

Yeni Üye · 3 mesaj

s a kardeşim banada yardımcı olurmusun?(:
enderunfaruk

enderunfaruk

Yeni Üye · 1 mesaj

S.a. Ben Faruk Araniza Yeni Katildim Ankara Da Yaşiyorum ümmete Faydali Olacak Birliktelikler Dua Ve Temennisiyle... Aeo
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

uzgun_42s.a aşk duasını okudum çok begendim. Yazanın eline saglık, allah razı olsun.Ama ben inanmıyorum. böyle bir aşkın olduguna,bütün sevgiler bu yalan dünya gibi yalan.

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ SEFALAR GETİRDİNİZ YALNIZ NEDEN BAHSETTİNİZ ANLAMADIM BİRAZ ACIKLIK YAPARSANIZ SEVİNİRİM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

neslihantozanmerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım

MERHABA KARDEŞİM HOŞ GELDİNİZ SEFA GETİRDİNİZ ARAMIZA KATILDIĞINIZ İCİN COK SEVİNDİK RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

dilehans a kardeşim banada yardımcı olurmusun?(:

A.S. KARDEŞİM BUYRUN NASIL YARDIM CI OLA BİLİRİZ RABBİME EMANET OLUN

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

enderunfarukS.a. Ben Faruk Araniza Yeni Katildim Ankara Da Yaşiyorum ümmete Faydali Olacak Birliktelikler Dua Ve Temennisiyle... Aeo

A.S. KARDEŞİM ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ SEFA GETİRDİNİZ ÜYELİĞİNİZ HAYIRLI VE DAİM OLUR İNŞALLAH RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

selamün aleyküm cevdet abi benim elimde slayt var açtıgım cola formuyla ilgili onu nasıl gösterebilirim..... varmı böyle bir imkanımız.. aydınlatırsanız sevinirim
rabbime emanetsiniz selam ve dua ile
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.