Eşine Seni Seviyorum demenin püf noktası::.
9.261 görüntülenme · 43 yanıt
RE: Eşine Seni Seviyorum demenin püf noktası::.
Tarih sizi asla affetmiyecek:D:D:D
meftun61 yazdı:
M DENIZ yazdı:
aska mecnun yazdı:
meftun61 yazdı:
aska mecnun yazdı:
M DENIZ yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM ALLAH(C.C) RAZI OLSUN. CÜMLESİNE HAYIRLI EŞ VE ÇOCUKLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH. BÜTÜN BEKARLARIN RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN. BU BAYANLARIN İSTEKLERİ HİÇ BİTMEZ KARDEŞİM SADECE GÜZEL SÖZ OLSA RAZIYIM:D:D:D:D:D TAKILIYORUM KIZMASINLAR BANA. ALLAH'A(C.C) EMANET OL. SELAMUN ALEYKÜM.
Aleykümselam...
Konu güzel söz olunca hakimiyet hemen bayanların olur:D hoş bunun bilincindeyiz. Unutmadık unutamıycaz biliyoruz.;) Duaların için teşekkür ederim Amin Allah kabul etsin kardeş, Allah razı olsun biz erkekler böyle sırt sırta verdik mi? tamam yere sağlam basarız Allah'ın izniyle:D:D:D Allah'a emanet olun Rabbim huzu, mutluluğu, tebessümü yuvanızdan hiç eksik etmesin darısı diyer bekarların başına inşAllah. :D:DSelam dua ve sağlıkla kalın...
HAKİMİYET KAYITSIS ŞARTSIZ BAYANLARINDIR.:D
Şüphesiz.. Zafer sizindir sizin olacaktırda:D:D:D:D:D
İMZAYI ATANA KADARMI......:D:D:D:D:D:D:D
ABİM İNŞALLAH İMZAYI ATANA KADAR DEĞİL SONUNA KADAR
ZAFER BİZİM OLACAK ÖLENE KADAR
PES ETMEK YOK EN SON GÜN BİLE TARİH BİZİ YAZANA KADAR:D:D:D:D
Tarih sizi asla affetmiyecek:D:D:D
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
çok güzel bi paylaşım, yüreğine sağlık kardeşim
Allahım kalplerimizden 2 aşkı eksik etmesin. 1. aşk tabii ki Allah(c.c) aşkı; ikincisi eşine olan aşk
2. sine tutku demek daha doğru olur; fakat 1. olmadığı yerde 2 anlamsız kalır
İbrahim Sadrinin bi sözü varya : "Teli kırık kemana döndüm". Allah kimseyi bu durumlara düşürmesin
Allahım kalplerimizden 2 aşkı eksik etmesin. 1. aşk tabii ki Allah(c.c) aşkı; ikincisi eşine olan aşk
İbrahim Sadrinin bi sözü varya : "Teli kırık kemana döndüm". Allah kimseyi bu durumlara düşürmesin
Amin Ecmain İnşALLAH; ALLAH c.c. razı olsun teşekkür ederim kardeşim.
ahmet_99 yazdı:
Amin Ecmain İnşALLAH; ALLAH c.c. razı olsun teşekkür ederim kardeşim.
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/18824-esine-seni-seviyorum-demenin-puf-noktasi · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- seni seviyorum Efendim seniş çok çok çok seviyorum Kendi Şiirleriniz 3 cevap
- ADAMIN EŞİNE SABRETMESİ Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 13 cevap
- Ninenin ölmüş eşine mektubu. Edebiyat 2 cevap
- Kadın Eşine Seslenirken ??? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- Eşine ne almış bakarmısınız sakın siz almayın Fıkra, Mizah Bölümü 9 cevap
- EŞİNE SABRETMEK İslam Alimlerimiz - Büyüklerimiz 6 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.