Eşine Seni Seviyorum demenin püf noktası::.

9.261 görüntülenme · 43 yanıt

Paylaş:
meftun61

meftun61

Mübarek Üye · 3.386 mesaj

RE: Eşine Seni Seviyorum demenin püf noktası::.

YOK ABİM O FORUMU BEN KENDİ İSTEĞİMLE KİLİTLTTİRDİM.ABİ O TARİHİ BAYANLAR ADINA BEN YAZACAM.:D:D:D GÜL SEN GÜÜÜLL
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Mübarek Üye · 3.521 mesaj

meftun61 yazdı:
M DENIZ yazdı:
aska mecnun yazdı:
meftun61 yazdı:
aska mecnun yazdı:
M DENIZ yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM ALLAH(C.C) RAZI OLSUN. CÜMLESİNE HAYIRLI EŞ VE ÇOCUKLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH. BÜTÜN BEKARLARIN RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN. BU BAYANLARIN İSTEKLERİ HİÇ BİTMEZ KARDEŞİM SADECE GÜZEL SÖZ OLSA RAZIYIM:D:D:D:D:D TAKILIYORUM KIZMASINLAR BANA. ALLAH'A(C.C) EMANET OL. SELAMUN ALEYKÜM.

Aleykümselam...

Konu güzel söz olunca hakimiyet hemen bayanların olur:D hoş bunun bilincindeyiz. Unutmadık unutamıycaz biliyoruz.;) Duaların için teşekkür ederim Amin Allah kabul etsin kardeş, Allah razı olsun biz erkekler böyle sırt sırta verdik mi? tamam yere sağlam basarız Allah'ın izniyle:D:D:D Allah'a emanet olun Rabbim huzu, mutluluğu, tebessümü yuvanızdan hiç eksik etmesin darısı diyer bekarların başına inşAllah. :D:DSelam dua ve sağlıkla kalın...

HAKİMİYET KAYITSIS ŞARTSIZ BAYANLARINDIR.:D

Şüphesiz.. Zafer sizindir sizin olacaktırda:D:D:D:D:D

İMZAYI ATANA KADARMI......:D:D:D:D:D:D:D

ABİM İNŞALLAH İMZAYI ATANA KADAR DEĞİL SONUNA KADAR
ZAFER BİZİM OLACAK ÖLENE KADAR
PES ETMEK YOK EN SON GÜN BİLE TARİH BİZİ YAZANA KADAR:
D:D:D:D

Tarih sizi asla affetmiyecek:D:D:D
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

ahmet_99

ahmet_99

Mübarek Üye · 1.767 mesaj

çok güzel bi paylaşım, yüreğine sağlık kardeşim

Allahım kalplerimizden 2 aşkı eksik etmesin. 1. aşk tabii ki Allah(c.c) aşkı; ikincisi eşine olan aşk

2. sine tutku demek daha doğru olur; fakat 1. olmadığı yerde 2 anlamsız kalır

İbrahim Sadrinin bi sözü varya : "Teli kırık kemana döndüm". Allah kimseyi bu durumlara düşürmesin
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Mübarek Üye · 3.521 mesaj

ahmet_99 yazdı:
çok güzel bi paylaşım, yüreğine sağlık kardeşim

Allahım kalplerimizden 2 aşkı eksik etmesin. 1. aşk tabii ki Allah(c.c) aşkı; ikincisi eşine olan aşk

2. sine tutku demek daha doğru olur; fakat 1. olmadığı yerde 2 anlamsız kalır

İbrahim Sadrinin bi sözü varya : "Teli kırık kemana döndüm". Allah kimseyi bu durumlara düşürmesin

Amin Ecmain İnşALLAH; ALLAH c.c. razı olsun teşekkür ederim kardeşim.
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.