selamün aleyküm bu ne kuası anlamadım neden derseniz uzun zamandır aranıza katılamıyordum şehir dışındaydım çok şeyler kaçırmışım beni aydınlatırmısınız bende katılmak istiyorum bu arada recep ayınız hayırlı olsun hepinizin
KUR'ALARI ÇEKİYORUZ
8.032 görüntülenme · 153 yanıt
RE: KUR'ALARI ÇEKİYORUZ
selamün aleyküm bu ne kuası anlamadım neden derseniz uzun zamandır aranıza katılamıyordum şehir dışındaydım çok şeyler kaçırmışım beni aydınlatırmısınız bende katılmak istiyorum bu arada recep ayınız hayırlı olsun hepinizin
RAVZA HANGİ NUMARALAR KALDI BİLMİYORUM HANGİNİ VERİRSEN ONU ALIYORUM SEVGİLER SAYGILAR :)
RAVZA HANGİ NUMARALAR KALDI BİLMİYORUM HANGİNİ VERİRSEN ONU ALIYORUM SEVGİLER SAYGILAR :)
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
selamün aleyküm, ben de şu an forumu fazla inceleyemedim. hangi numaralar kaldığını bilmiyorum. size bırakıyorum. selam ve dua ile.
selamün aleyküm, ben de şu an forumu fazla inceleyemedim. hangi numaralar kaldığını bilmiyorum. size bırakıyorum. selam ve dua ile.
meftun61 yazdı:A.S.Kardeşim seni yazdım merak etme 4 numara senindir
SELAMUN ALEYKÜM ABLAM BEN 4 NUMARA DEMİŞTİM AMA BANA CEVAP YAZMADIN.BELKİ FARKETMEMİŞSİNDİR DİYE Bİ DAHA YAZDIM ABLAM HAKKINI HELAL ET.KOLAY GELSİN
ipeknur yazdı:A.S.DİĞER FORMU OKUMALISINIZ DAHA İYİCE ANLAYABİLMENİZ İÇİN
aliye_aliye yazdı:A.S.Kardeşim size 25 numarayı veriyorum
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/18745-kur-alari-cekiyoruz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.