KUR'ALARI ÇEKİYORUZ
8.032 görüntülenme · 153 yanıt
RE: KUR'ALARI ÇEKİYORUZ
ADALETIMAHZA yazdı:Kopya istemek yok ama bu defa öyle değil:)
Ravza_Nur yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:A.S.Kardeşim tamamdır inş dua ile
S.A.21 İ ALABİLİR MİYİM?A.E.O.
A.S.KARDEŞİM.İNŞAALLAH YİNE KENDİMİ ÇEKMEMİŞİMDİR:D:D:D
S.A.YOK KARDEŞİM KOPYA İSTEMEM.MAKSAT BİR KARDEŞİM ÇIKSIN DA DUALARIMIZDA YER VERELİM.B):)
Ravza_Nur yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:Kopya istemek yok ama bu defa öyle değil:)
Ravza_Nur yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:A.S.Kardeşim tamamdır inş dua ile
S.A.21 İ ALABİLİR MİYİM?A.E.O.
A.S.KARDEŞİM.İNŞAALLAH YİNE KENDİMİ ÇEKMEMİŞİMDİR:D:D:D
S.A.YOK KARDEŞİM KOPYA İSTEMEM.MAKSAT BİR KARDEŞİM ÇIKSIN DA DUALARIMIZDA YER VERELİM.B):)
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
Abla 22 yi unutmayalım:D
Abla 22 yi unutmayalım:D
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Abla Gönlünden ne geçerse yaz lütfen....Çıkmam lazımda......Ama beni unutmayın.. B)
Abla Gönlünden ne geçerse yaz lütfen....Çıkmam lazımda......Ama beni unutmayın.. B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
Kardeşler ben mola veriyorum artık çok yoruldum bundan sonra yazacak olan kardeşler düzenli bir şekilde alınmayan numaraları kontrol ederek alırlarsa benim içinde kolaylık olur,diğer foruma adını yazıp numara almayan kardeşler kura çekmesinler lütfen karşıklık oluyor önce ismini yazdırıp sonra kura çeksinler.DUA İLE
Kardeşler ben mola veriyorum artık çok yoruldum bundan sonra yazacak olan kardeşler düzenli bir şekilde alınmayan numaraları kontrol ederek alırlarsa benim içinde kolaylık olur,diğer foruma adını yazıp numara almayan kardeşler kura çekmesinler lütfen karşıklık oluyor önce ismini yazdırıp sonra kura çeksinler.DUA İLE
TAMAM KARDEŞİM 16 YAŞINDAKİ KARDEŞİMDEN DOLAYI 16 RAKAMINI SEÇTİM HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH
Ravza_Nur yazdı:
MAVI HUZUN yazdı:16 NUMARA SİZİNDİR KARDEŞİM
Ravza_Nur yazdı:
MAVI HUZUN yazdı:5 numara seçildi kardeşim başka bir numara seçebilirmisiniz
bende 5 numarayı seçiyorum... :)
4 YADA 16 OLABİLİR...
TAMAM KARDEŞİM 16 YAŞINDAKİ KARDEŞİMDEN DOLAYI 16 RAKAMINI SEÇTİM HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/18745-kur-alari-cekiyoruz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.