RE: Gülümseten Şirinler:))
RECEB-I KAMER yazdı:
desertrose yazdı:
RECEB-I KAMER yazdı:
S.ALEYKÜM ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL HEPSİ AMA Bİ KISMI HARİÇ EVET EVET İLK AKLINIZA GELEN MOUSE:):):) KISMI:):):)HEPSİNİ RABBİM YARATMIŞ AMA NE BİLEYİM BANA HEP GARİP BİR VARLIK OLARAK GELDİLER NE DERECE DOĞRU BİLMEM AMA..NEYSE UZUN SÖZÜN KISASI ÇOK GÜZELDİ..BİLHASSA MAİL GELMEMİŞ DİYEN BEBEK:):):)ALLAH(c.c.) RAZI OLSUN ELİNİZE,EMEĞİNİZE SAĞLIK..ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN..
Aleykum selam kardeşim.. Yahu mause sana ne etti:D
Neyse şaka birtarafa beğendiğine sevindim mauselarada bakmayı ver;):)
Allah senden de razı olsun kardeşim güldürdün beni sağolasın..
Selam ve dua ile kal inşaAllah..
s.aleyküm mouse bana bişi yapmadı ama dedim ya hep garip gelmiştir..o yüzden görünce bi garip oldum:):):)allah affetsin töbe töbe yahu..hepsi de allahın vazifedar bir memuru elbette..ama diğerleri daha güzeldi:):):):)sağolun ben de biraz tebessüm ettim bu vesileyle..allaha(c.c.)emanet olun hayırlı akşamlar..dua edin inşaAllah..
Aleykum selam.. Haklısınız tuhaf gelebilir doğrudur, nede olsa Fare, adı çıkmış 9'a inmez 8'e:) Ama bence çok sevimliler birkeresinde sokakta bir fare izlemiştim sanırım zehirlenmişti bişeyden kendinde değildi pek, yavru bi kediyle inatlaşıp durmuşlardı çok komik bir hadiseydi, ozamandan beri seviyorum fareleri:)
Neyse sizde Allah'a emanet olun kardeşim, duamdasınız inşaAllah sizde eksik etmeyin dualarınızdan..
Selametle..