Gülümseten Şirinler:))
4.491 görüntülenme · 58 yanıt
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
RE: Gülümseten Şirinler:))
:D:D:D:D:D:DONLARDA ALLAH CC YARATTIĞI AMA FARELİ DONDURMA İŞTAHIMI KAÇIRDI:(:(:(:(:(SELAM VE DUA İLE KAL KARDEŞİM.ALLAH CC EMANET OL.ÇAOK TATLI BICIR BICIR ÇOK ŞİRİN RESİMLER.:D:D:D;)
:D:D:D:D:D:DONLARDA ALLAH CC YARATTIĞI AMA FARELİ DONDURMA İŞTAHIMI KAÇIRDI:(:(:(:(:(SELAM VE DUA İLE KAL KARDEŞİM.ALLAH CC EMANET OL.ÇAOK TATLI BICIR BICIR ÇOK ŞİRİN RESİMLER.:D:D:D;)
O beğenmediğin fareli dondurma için kediler maraton koşuları yapıyor biliyorsun değilmi:D:D
Sende Allah'a emanet ol kardeşim, Selametle;)
KAAN ERDEM yazdı:
O beğenmediğin fareli dondurma için kediler maraton koşuları yapıyor biliyorsun değilmi:D:D
Sende Allah'a emanet ol kardeşim, Selametle;)
Vealeykum selam;););):D
Bahar_58 yazdı:
Selamun Aleyküm.....
:D:D:D:D:D:D:D
Vealeykum selam;););):D
S.A...ALLAH C.C. RAZI OLSUN...TEKRARDAN HOŞGELDİNİZ DİĞER FORMUNUZDA YAZMIŞTIM AMAB)B)B)
FARELİSİ HARİÇ HEPSİ ÇOK GÜZEL...A.E.O...SELAMETLE...B);)
S.A...ALLAH C.C. RAZI OLSUN...TEKRARDAN HOŞGELDİNİZ DİĞER FORMUNUZDA YAZMIŞTIM AMAB)B)B)
YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...
SAİD NURSİ
Ve aleykum selam kardeşim..
Bencede fareler çok şirin kim ne derse desin, zevkler ve renkler tartışılmazmış:)
Sende sağolasın..
Selametle..
ferit yazdı:
Es Selamü Aleyküm
Süperler kardeş en şirinleride fareler bence :) emeğine sağlık, sağolasın...
Ve aleykum selam kardeşim..
Bencede fareler çok şirin kim ne derse desin, zevkler ve renkler tartışılmazmış:)
Sende sağolasın..
Selametle..
Aleykum selam.. Hoşbulduk kardeşim sağolasın:) Fareninde ayrı güzelliği var ya öyle deme;);) Beğendiğine sevindim güzel kardeşim..
Selam ve dua ile kal inşaAllahB)B)
nihalim yazdı:
Aleykum selam.. Hoşbulduk kardeşim sağolasın:) Fareninde ayrı güzelliği var ya öyle deme;);) Beğendiğine sevindim güzel kardeşim..
Selam ve dua ile kal inşaAllahB)B)
Aleykum selam..
Beğendiğinize sevindim kardeşim:) Sağolasınız sizde selametle kalın inşaAllah...
m_muaz yazdı:
selamun aleykum
cok güzel ve tatlılar yaww :D emeginize saglık selametle kalın...
Aleykum selam..
Beğendiğinize sevindim kardeşim:) Sağolasınız sizde selametle kalın inşaAllah...
Sende sağol kardeşim;) Selametle..
zynp_rukiye yazdı:
Çok şekerler :):):) maşallah sağolasınız a.e.o.
Sende sağol kardeşim;) Selametle..
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
selamün aleyküm güzel kardeşim. ne güzel resimlerdi ya:) Allah razı olsun bizlerle paylaştığın için... çok sevimli ve orjinaldiler. eline emeğine sağlık. Rabbime emanet ol inşallah.. selam ve dua ile.B)B)B)
selamün aleyküm güzel kardeşim. ne güzel resimlerdi ya:) Allah razı olsun bizlerle paylaştığın için... çok sevimli ve orjinaldiler. eline emeğine sağlık. Rabbime emanet ol inşallah.. selam ve dua ile.B)B)B)
SELAMUN ALEYKÜM ÇOK TATLILARYA HEPSİNİ RABBİM DEĞİŞİK GÜZELLİKLERDE YARATMIŞ. HELE EN SONDAKİ ÖP BENİ DİYENİ BEN ÖMESEMDE Bİ PARÇA ISIRSAM OLMAZMI:):D ÇOK TATLI YA. RABBİM ONU VE HEPİMİZİN EVLTLARINI BİZLERE BAĞIŞLASIN AMİN.......SENDENDE ALLAH(C.C) RAZI OLSUN EMEĞİNE SAĞLIK.ALLAH'A EMANET OL. SELAMUN ALEYKÜM
SELAMUN ALEYKÜM ÇOK TATLILARYA HEPSİNİ RABBİM DEĞİŞİK GÜZELLİKLERDE YARATMIŞ. HELE EN SONDAKİ ÖP BENİ DİYENİ BEN ÖMESEMDE Bİ PARÇA ISIRSAM OLMAZMI:):D ÇOK TATLI YA. RABBİM ONU VE HEPİMİZİN EVLTLARINI BİZLERE BAĞIŞLASIN AMİN.......SENDENDE ALLAH(C.C) RAZI OLSUN EMEĞİNE SAĞLIK.ALLAH'A EMANET OL. SELAMUN ALEYKÜM
ALLAH(C.C.) RAZI OLSUN GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ... AMA KARDEŞİM BENİM DE O FARELİ DONDURMAYI GÖRÜNCE İŞTAHIM KAÇTI.DONDURMA YERKEN HEP AKLIMA GELİRMİŞ.
ŞAKA BİR YANA EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM GÜZEL OLMUŞ...
ALLAH(C.C.) RAZI OLSUN GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ... AMA KARDEŞİM BENİM DE O FARELİ DONDURMAYI GÖRÜNCE İŞTAHIM KAÇTI.DONDURMA YERKEN HEP AKLIMA GELİRMİŞ.
ŞAKA BİR YANA EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM GÜZEL OLMUŞ...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/18724-gulumseten-sirinler · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.