TUT YÜREĞİMİ

3.998 görüntülenme · 16 yanıt

Paylaş:
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

Tarih silik ve solgun bir bakış... Gecenin bilmem kaçı...Uyumayan gözlerim ?a alışmaya çalışıyor. Bir martı ip bağladı yüreğime uçurmak istiyor ... Işık yoktu hesapta yağmur değene kadar cama... soğuk ve karanlık sokaklarda korkmadan koşmak istiyorum eteklerimi toplayarak. Bu sessizlik ürkütüyor. Neden uyanmıyor kimse yürek sesime?

Başımı soğuk duvara yaslayıp, gözlerimi yumuyorum. Dağlardan gelen bu güzel musikiye bırakıyorum kendimi... Gece mavisi, yağmur, sukut, yüzümü okşayan yumuşak ve hafif bir esinti...

Ve sen ... Sen geliyorsun aklıma
...Hiç görmedim seni...
Görmeden sevdim...
Resmin yok elimde...
Gözlerim boşluğa takılıyor...
Hasretin kavuruyor yüreğimi, özlemin...

Yağmurla ıslanan şu sokakta, dalan bir gözde, dünya denilen şekerle parlatılmış zehirde, madde dolu bir yüreğin neresinde bulmalıyım seni ...

Dikenli yollar ürkütüyor beni... Her düştüğümde bitti sandığımm güzellikler seninle başlıyor yeniden... Yakışmıyorum sana bu kirletilmiş yüreğimle... Vurgun yemiş düşüncelerle kapına geldim, af diliyorum, sığınıyorum güzelliğine...

Bir gülün kırmızılığında, bir damla gözyaşında, secdeye kapanan bir başta, yalvaran titrek bir dudakta, seni buldum ey Nebi..

Günahlarımla, hatalarımla yoluna düştüm ... Kapına geldim, kovma beni ... Sevdim seni... Tut yüreğimden götür gittiğin yere... Ne olur kabul et bu kirli yüreği... Vazgeçtim bu sürgün şehirden, vurgun yemiş düşüncelerden... Tut da volkanlar patlayan yüreğim sukuta erişsin, bulsun istediği lezzeti... Ne olur ey sevgili bırakma beni!....
--------------------------------------------------------------------------------
enise karadeniz

enise karadeniz

Kıdemli Üye · 480 mesaj

RE: TUT YÜREĞİMİ

Günahlarımla, hatalarımla yoluna düştüm ... Kapına geldim, kovma beni ... Sevdim seni... Tut yüreğimden götür gittiğin yere... Ne olur kabul et bu kirli yüreği... Vazgeçtim bu sürgün şehirden, vurgun yemiş düşüncelerden... Tut da volkanlar patlayan yüreğim sukuta erişsin, bulsun istediği lezzeti... Ne olur ey sevgili bırakma beni!....

s.a
kardeşim ellerine emeğine sağlık allah razı olsun.çok güzel bir yazıydı.son paragraftaki yakarışa defalarca bende katılıyorum.selametle.
...sevmekle başladıysa her şey öyle bitmeli...
Nevin_1982

Nevin_1982

as benimde çok hoşuma gitti lakin pek ilgi görmedi:)
enise karadeniz

enise karadeniz

Kıdemli Üye · 480 mesaj

Nevin_1982 yazdı:
as benimde çok hoşuma gitti lakin pek ilgi görmedi:)

boşver kardeşim herkesin zevki ve edebiyat anlayışı farklı işte.selametle..
...sevmekle başladıysa her şey öyle bitmeli...
Nevin_1982

Nevin_1982

bana arka çıktığın için sağolB)
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

S.A KARDEŞİM ELİNE SAĞLIK ALLAHA EMANET OL B)B)B)B)
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

Nevin_1982

Nevin_1982

sağolun sizde aeolunB)
nuresma

nuresma

Mübarek Üye · 2.975 mesaj

selamun aleykum güzel ablacım,
güzel paylaşım için teşekkür ederim.B)

"Andolsun size kendinizden öyle bir Peygamber gelmiştir ki, sizin sıkıntıya uğramanız ona çok ağır gelir.
O, size çok düşkün, müminlere karşı çok şefkatlidir, merhametlidir."
(Tevbe Suresi, 128)

Ömrümüz Onun rehberliğine sımsıkı sarılanlardan, anlamaya çalışanlardan olmakla geçsin inşaallah.
selam ve dua ile...
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

Bir gülün kırmızılığında, bir damla gözyaşında, secdeye kapanan bir başta, yalvaran titrek bir dudakta, seni buldum ey Nebi..

............
..............çok özledik seni eyy Nebiler Nebisi

ellerinize sağlık Allha razı olsun sizlerden..
selam ve dua ile
Nevin_1982

Nevin_1982

nuresmaselamun aleykum güzel ablacım,
güzel paylaşım için teşekkür ederim.B)

"Andolsun size kendinizden öyle bir Peygamber gelmiştir ki, sizin sıkıntıya uğramanız ona çok ağır gelir.
O, size çok düşkün, müminlere karşı çok şefkatlidir, merhametlidir."
(Tevbe Suresi, 128)

Ömrümüz Onun rehberliğine sımsıkı sarılanlardan, anlamaya çalışanlardan olmakla geçsin inşaallah.
selam ve dua ile...

ve aleykum selam nuresmacım canım benim çok teşekkür ederim.:)amin amin ecmain inşallah.Rehberimiz herdaim efendimiz olsun inşalla.selam ve dua ile kal can kardeşimB)
Nevin_1982

Nevin_1982

mir_erhanBir gülün kırmızılığında, bir damla gözyaşında, secdeye kapanan bir başta, yalvaran titrek bir dudakta, seni buldum ey Nebi..

............
..............çok özledik seni eyy Nebiler Nebisi

ellerinize sağlık Allha razı olsun sizlerden..
selam ve dua ile

çok çok teşekkür ederim kardeşim .dünya sevgilimize muhtaç:(rabbim şefaatine nail eylesin inşallah cümle ümmeti muhammedi.selam ve dua ile kalın kardeşimB)
hanımeli

hanımeli

Kıdemli Üye · 283 mesaj

çok güzeldi :A
Rabbim Razı Olsun..
Nevin_1982

Nevin_1982

hanımeliçok güzeldi :A
Rabbim Razı Olsun..

rabbim sizdende razı olsun kardeşim.hoşgelmişseniz bu arada selam ve dua ile kalın:a07:
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

Ve sen ... Sen geliyorsun aklıma
...Hiç görmedim seni...
Görmeden sevdim...
Resmin yok elimde...
Gözlerim boşluğa takılıyor...
Hasretin kavuruyor yüreğimi, özlemin...

ALLAH senden binlerce kez razı olsun nevinim..duygulandım çok..
yüreğine sağlık kardeş..

ALLAHA emanetimsin...
Nevin_1982

Nevin_1982

rabbim sendende razı olsun zeynepcim.okuyup zahmet etmişsin.benimde çok hoşuma gidiyor.Allaha emanet ol kardeşim
ramora

ramora

Kıdemli Üye · 409 mesaj

Tut yüreğimden götür gittiğin yere... Ne olur kabul et bu kirli yüreği... Vazgeçtim bu sürgün şehirden, vurgun yemiş düşüncelerden...
ablacım emeğine sağlık...
sabır acı meyvesi tatlıdır....

Ya Rabbi, kendi sevgini, sevdiklerinin sevgisini, sevgine kavuşturacak amellerin sevgisini nasip eyle!
Nevin_1982

Nevin_1982

önemli dğeil sevgili kardeşim.dua ile kalın
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.