Gülün dikeni battı dün parmağıma ve hala gülümseyerek bakıyorum parmağımdaki küçük sıyrığa...
3.918 görüntülenme · 35 yanıt

ahsarmıznası, post: 623249, member: 16903ne kadar doğru ...
ebrar55selamün aleyküm kardeşim, yüreğine emeğine sağlık... YÜREĞİMİ BİR GÜL ÇİZDİ ne kadar derin ve anlamı bir söz. Allah razı olsun hepinizden..dua ile kalın. selamün aleyküm

nihalimSelamünaleyküm...değerli kardeşim ALLAH c.c. razı olsun...İNŞALLAH...
emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım( güncelleme yapmak istedim okunması için) ......
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...
selametle İNŞALLAH...
Nevin_1982Sevdiklerimizin açtıkları yaralar da o gülün açtığı yara gibi ince ve derin... Ama yârimiz o yarayı açmadan önce biz şükretmiştik, kokusunu sinemize çekmiş, bakmaya kıyamamıştık...
Selamun aleyküm kardeşim.Kırılsakta gücensekte büyüklük gösterip karşımızdaki insanı affetmeliyiz.Kimbilebilir.Belki birgün duasına mazhar olacağımız yada dua edeceğimiz biri haline gelebilir karşımızdaki arkadaşımız yada herhangi biri...emeğine sağlık:H
emanet55Sevdiklerimizin açtıkları yaralar da o gülün açtığı yara gibi ince ve derin... Ama yârimiz o yarayı açmadan önce biz şükretmiştik, kokusunu sinemize çekmiş, bakmaya kıyamamıştık...Dikenini unutmuşmuyduk... Unutmuştuk tabi... Ama biz gülümsemeliyiz yaraya... Belki süzülen iki damla kana da... Gülümsemeliyiz işte.... Çünkü o yarayı açmadan önce biz onu kalbimize koymuştuk ve sevmiştik
selamun aleyküm...yine güzel bi paylaşım daha RABBİM razı olsun bizlere ulaştırdığınız için...
selam ve dua ile..
gül_seda, post: 688953, member: 71287emeğine sağlık kardeşim çok doğru bir yazı,allah razı olsun...
hayatısev:G ya sen ne tür bir kardeşsin
tam yeminimi bozdum , diyeceğim anda forma bakıp yazını bir okuyorum
Hemen bir iç hesaplaşma
haaaaa tamam mesaj alınmıştır diyorum
işte kardeş dediğin böyle olmalı
Kardeşinin derdini anlayıp Allah rızası doğrultusunda hareket etmeye sevketmeli
RABBİM İSTEKLERİNİ SANA HAYIR GETİRECEK ŞEKİLDE KABUL BUYURSUN :evet
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/32069-yuregimi-bir-gul-cizdi · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.