selamun aleykum.

1.951 görüntülenme · 27 yanıt

Paylaş:
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

RE: selamun aleykum.

Selamün aleyküm...B)B)B)

İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN!!!

Allah(c.c) yerini mekanını cennet eylesin...B)B)B) Amin inşallah...B)B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
TRABZONLU20_BERRAK

TRABZONLU20_BERRAK

Mübarek Üye · 555 mesaj

AMIIN
emine364

emine364

Kıdemli Üye · 318 mesaj

BABANIN İSMİNİ YAZARSAN PAZAR GÜNÜ OKUDUĞUMUZ YASİN-İ ŞERİFLERİ İSME BAĞIŞLAMA YAPICAGIZ CANAN KARDEŞİM DUA KISMINDA BİR FORUM AÇTIK ORAYADA YAZARSAN OLUR
TRABZONLU20_BERRAK

TRABZONLU20_BERRAK

Mübarek Üye · 555 mesaj

emine364 yazdı:
BABANIN İSMİNİ YAZARSAN PAZAR GÜNÜ OKUDUĞUMUZ YASİN-İ ŞERİFLERİ İSME BAĞIŞLAMA YAPICAGIZ CANAN KARDEŞİM DUA KISMINDA BİR FORUM AÇTIK ORAYADA YAZARSAN OLUR

YASIN-I SERIFLER DAGITILMISTIR ALLAH KABUL EYLESINN BACIM MEKANI CENNET OLSUN KABIR AZABI GORMESIN INSALLAH ALLAHA EMANET OL ALLAH SABIR VERSIN HEPINIZEE B)SELAMETLE
Canan38

Canan38

Kıdemli Üye · 346 mesaj

selamun aleykum. enmine 364. kardesim ve tum site kardeslerim hepinize ayri ayri tsk okudugunuz ve okuyacaginiz yasinler icin rabbim sizide her iki dunyada aziz etsin bunaltmasin mutluluk ve huzur kalbinizden eksik olmasin ALLAH RAZI OLSUN :özellikle emine364 kardesime saygim var dikkate alipta babamin ismini sordugu icin ama ben site kardeslerimin hepsini seviyom.B)B)B)BABAMIN ADI CAVIT ALLAH C:C: RAHMET ETSIN BKENDISINE B)B)B)SELAM VE SAYGILAR HEPINIZEB)B)B)B)B)B)B)B)B)
TRABZONLU20_BERRAK

TRABZONLU20_BERRAK

Mübarek Üye · 555 mesaj

Canan38 yazdı:
selamun aleykum. enmine 364. kardesim ve tum site kardeslerim hepinize ayri ayri tsk okudugunuz ve okuyacaginiz yasinler icin rabbim sizide her iki dunyada aziz etsin bunaltmasin mutluluk ve huzur kalbinizden eksik olmasin ALLAH RAZI OLSUN :özellikle emine364 kardesime saygim var dikkate alipta babamin ismini sordugu icin ama ben site kardeslerimin hepsini seviyom.B)B)B)BABAMIN ADI CAVIT ALLAH C:C: RAHMET ETSIN BKENDISINE B)B)B)SELAM VE SAYGILAR HEPINIZEB)B)B)B)B)B)B)B)B)

AMIINB)
emine364

emine364

Kıdemli Üye · 318 mesaj

ALEYKÜMSELAM
RABBİM BABANIZIN MEKANINI CENNET ETSİN İNŞALLAH.PAZAR GÜNÜ DUASINI YAPACAGIZ.RABBİMİN İZNİYELE

Canan38 yazdı:
bayram4044

bayram4044

Yeni Üye · 9 mesaj

ALLAH(CC) RAHMET EYLESİN BAŞINIZ SAĞOLSUN İÇİM CIZ ETTİ ALLAH(CC) SABIR VERSİN GERİDE KALANLARA
SELAMETLE
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.